Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Herobrine!][Wystartował!][NonPremium][180s] MineGrawd.pl - Hardcore! [Drop/Exp Ze Stone][Ban 12h][Świetny spawn][Ogarnięta Administracja]

ScyzorMaster

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze MineGrawd.pl - Hardcore?

• Pewnie, ?e tak!!
    • Niestety nie :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer !

Polecam !

Najlepsze jest to że jest herobrina i czasami widzisz tabliczki tak jak u mnie w ''domku'' było ,,Nie żyjesz'' :)

Opublikowano

Witam, udało mi się wejść na komputer z dostępem do internetu. Na serwerze jestem nieobecny

z powodów prywatnych i nie mam zamiaru ich zdradzać póki co, co jakiś czas będę wracał spowrotem

do domu i na tydzień-dwa, więc na serwerze na pewno zawitam i popracuję nad polepszaniem :).

Zapraszam na serwer, naprawdę dużo serca i pracy było w niego włożone. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Najlepszy hardcore na jakim gralem ;D. Boskie pluginy. Ide sobie do domku, a tu nagle uderzaja we mnie pioruny, przestraszylem sie, lecz przezylem. Mam 1 pytanie : Znalazlem apple of death (herobrine artefact), do czego ono sluzy?

Opublikowano

Najlepszy hardcore na jakim gralem ;D. Boskie pluginy. Ide sobie do domku, a tu nagle uderzaja we mnie pioruny, przestraszylem sie, lecz przezylem. Mam 1 pytanie : Znalazlem apple of death (herobrine artefact), do czego ono sluzy?

Dokładnie nie przejrzałem tego pluginu na wylot, spytaj KoORNELa on się tym zajmował

w większej części. Jeśli chodzi o moją wypowiedź możliwe, że to pułapka i będzie Cię przez

to szpiegował Herobrine. Pozdrawiam i zapraszam graczy na wspólną grę ;)

Opublikowano

Otóż ma on kilka zastosowań. Musisz przemyśleć czy naprawdę chcesz go użyć... Sama historia oznacza ze spotkałeś dobry gatunek Herobrine a to zjawisko jest bardzo żadkie. Dzięki temu itemowi Herobrine ma Wszystkie swoje moce w tym dziwna teleportacja. Uderzenie piorunem, i wszystkie inne a możesz zginąć oraz zostać "naznaczony"

Opcja z mocami Herobrine trwa od 10 do 35 sekund (skin sie nie zmienia)

Lub Poprostu ktoś juz to wykorzystał i ci podrzucił :)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe, ale czy to byl dobry herobrine? Znalazlem skrzynie z tym wlasnie jablkiem oraz moja glowa :D Jakies 5 minut pozniej dostalem seria piorunow i kilka efektow negatywnych min.: nudnosci, slepota, zatrucie.

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe, ale czy to byl dobry herobrine? Znalazlem skrzynie z tym wlasnie jablkiem oraz moja glowa :D Jakies 5 minut pozniej dostalem seria piorunow i kilka efektow negatywnych min.: nudnosci, slepota, zatrucie.

Prawdopodobnie był ten zły ;).

Opublikowano

No nic w kazdym razie bede gral dalej, moze znajde jakies inne artefakty ^^ Gorąco Polecam Server.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...