Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt uploadu zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłyś dać skrypt za limit like ? suuuper jest testowałem, troche sie dlugo laduje lecz to norma na darmowych hostingach. Brawo!

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Mógłyś dać skrypt za limit like ? suuuper jest testowałem, troche sie dlugo laduje lecz to norma na darmowych hostingach. Brawo!

Cały skrypt jest po polsku a skrypt błędu po angl ;d sądzę ze to trochę dziwne ;P

Ale skrypt spoko można by użyć do programiku.

make sure the file is jpg, gif or png and that is smaller than 4MB

Opublikowano

Hmm... sam pomysł ciekawy ;) Jedynie komunikaty przydały by się po polsku

@OffTopic

o.O Nie wiem czy to przypadek czy nie ale na allegro jest bardzo podobny skrypt, tak przypadkowo akurat zauważyłem :D

http://allegro.pl/serwer-2gb-wlasny-up-load-obrazkow-h-i-t-i3495167059.html

Opublikowano

Ehh kolejny ? Jaki jest sens w przerabianiu czyjejs pracy i wrzucaniu tego ? chcecie podbudowac swoje ego ? Jak dla mnie to jest czyste marnotrawstwo czasu, mi by sie nie chcialo tracic czas by przerobic czyjs skrypt, zalozyc konto na hostingu, wrzucac to wszystko itd.. wolalbym poswieci ten czas na cos ambitniejszego. No ale co kto woli.

Jakims tam nie wiadomo jaki webmasterem nie jestem, ale w source spojrzec potrafie - bardzo podobne http://up-load-zero.za.pl/ADMIN63cv43.php

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Skrypt uploadu zdjęć
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...