Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

foxbond`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekamy na jakiś first release. :C

Można już kupić bota?

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ile skonczylem juz ten dodatkowy projekt, to i tak na razie skupiam sie na Danarroth.

zobaczymy, czy bot jeszcze wstanie

Jak to jest, że ludzie lubią się czymś chwalić, a w końcu okazuje się, że tak naprawdę to nie ma czym. Na drugi raz polecam wychwalać skończony projekt. A w ogóle możesz nam w jakikolwiek sposób udowodnić, że ten bot powstał nawet w takiej wersji jaką opisujesz? Czy znów usłyszymy "nie bo nie"?
Opublikowano

Jak to jest, że ludzie lubią się czymś chwalić, a w końcu okazuje się, że tak naprawdę to nie ma czym. Na drugi raz polecam wychwalać skończony projekt. A w ogóle możesz nam w jakikolwiek sposób udowodnić, że ten bot powstał nawet w takiej wersji jaką opisujesz? Czy znów usłyszymy "nie bo nie"?

Nie muszę nic nikomu udowadniać. Jeśli wypowie się osoba dla której robiłem to na zamówienie będziesz miał dowód. (ta osoba miała dostęp do obecnej wersji)

Opublikowano

W takim razie zamknij ten śmieszny temat, który już nie ma racji bytu, skoro twój szeroko zachwalany bot nigdy nie zostanie wydany.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

O co tyle nerwów? Stwierdziłem tylko fakty i dziwie się, że nikt tego wcześniej nie napisał. Poprostu irytuje mnie jak ktoś robi duzo szumu o nic. Takich tematów na tym forum juz było tysiące i chyba trzeba się po prostu przyzwyczaić :)

Opublikowano

Nie muszę nic nikomu udowadniać. Jeśli wypowie się osoba dla której robiłem to na zamówienie będziesz miał dowód. (ta osoba miała dostęp do obecnej wersji)

Foxbondzie, nadal nie pochwaliłeś się nikomu swoim botem? To przykre :(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...