Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartia.PL [Dedyk][Medium]

Bertia.PL

Bartia.pl  

441 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac 6 skill?

• Tak
      136
    • Nie
      305
  2. 2. Czy dodac wpadanie sztabek odrazu do eq!?

• Tak
      431
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupcie z hosteam'u i bedzie gitara ;).

Ładnie się oszukuje graczy ? Łącze 1gbps ? No sorry ale w sprintdatacenter.pl macie maszyne a tam max 200mbps łącze ale lepiej napisać że mamy lepsze łącze bo gracze przyjdą . Gratuluje inteligencji oszusci :)

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawde fajnie wykonany ale trzeba skasować nisko-lvlowe ulepszacze.

Tak samo drop sztab niech wypadaja na ziemie bo w m1 pelno botów.

No i dodajcie p. zareczynowy do npc.

A i dodajcie handel zoltymi kuframi ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Graczy online:

2

Czy licznik jest popsuty czy ja mam coś z netem :D Z komentarzy co tutaj widzę serwer nie za bardzo mi przypadł do gustu i jeden pisał że sporo bugów :(

Ale życzę wam powodzenia bo wyglądacie na początkującą ekipę lecz zaufania od ludzi nie wygarniecie tak łatwo ;)

Prezentacja wam nawet ładnie wyszła :p

Opublikowano

Serwer okazał się tak chujowy, że szkoda słów. Od 12 grałem do tego czasu z 1.5h, wyjebało mnie z 50 razy + 10min przerwy raz. GMowie tak ogarnięci, że robią OX kiedy ledwo odpalili serwer i dostają po mordze ddosami. Ogólnie po 30 lvlu chuja sztabek leci, a do 30 od najebania >< Ogólnie pełno bugów, ulepszacze potrzebne do itemów a zbroje do 54+9 w sklepach >< A biżuterie samemu trzeba. Odradzam z całego serca, medium, a po godzinie 70lvl;f Podziękowałem tej dzieciniadzie. AA i bym zapomniał, jak już wychodziłem, to nawet GM zaczął ludzi od pajaców wyzywać:D

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Oplaca sie grac?
Misje sa jakies inne czy sam biolog?
Ile luda gra?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Oplaca sie grac?

Misje sa jakies inne czy sam biolog?

Ile luda gra?

Nie opłaca się, jest sam biolog i gra 100osób w dzień startu ><

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

To lipa.. Łubu dubu jebać FuBu

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

;

Serwer okazał się tak chujowy, że szkoda słów. Od 12 grałem do tego czasu z 1.5h, wyjebało mnie z 50 razy + 10min przerwy raz. GMowie tak ogarnięci, że robią OX kiedy ledwo odpalili serwer i dostają po mordze ddosami. Ogólnie po 30 lvlu chuja sztabek leci, a do 30 od najebania >< Ogólnie pełno bugów, ulepszacze potrzebne do itemów a zbroje do 54+9 w sklepach >< A biżuterie samemu trzeba. Odradzam z całego serca, medium, a po godzinie 70lvl;f Podziękowałem tej dzieciniadzie. AA i bym zapomniał, jak już wychodziłem, to nawet GM zaczął ludzi od pajaców wyzywać:D

Dokladnie serwer jest bez przyszlosci :) (dla wszystkich ktorzy sie wachaja czy grac stanowczo odradzam)

00381637475378013724.png
Opublikowano

dlaczego nie moge dać na pełen ekran gry ? mam win7 32-bit proszę o pomoc :)

juz ogarnełem xD a jeszcze dlaczego nie moge połączyć sie ? serwer padł ?

Opublikowano

Skoro Serwer Bartia.PL nie został stworzony dla pieniędzy,a tym bardziej dla zabawy. to moje pytanie jest takie:

Do czego został stworzony ten serwer??

PS:Jak zdobyć pety ?

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem udało ci się na tutkach coś zrobić, ale serwera nie polecam nieogarnięta administracja oraz często off. Pozatym technik nie zna się na rzeczy.

Dowód:

68767530779815046423.jpg

Opublikowano

Wczoraj miałem konto, dziisaj nie mam. Wczoraj 1 DDoS, serwer padł, dzisiaj to samo. Nie polecam i proszę team, niech na następny serwer weźmie bardziej kompetentny zespól, bo na ten moment chcieliście dobrze, a wyszło jak zawsze. Aż chce mi się powiedzieć: "A nie mówiłem, że tak będzie" ;/

owd7.png

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem udało ci się na tutkach coś zrobić, ale serwera nie polecam nieogarnięta administracja oraz często off. Pozatym technik nie zna się na rzeczy.

Dowód:

68767530779815046423.jpg

Może dlatego że wiemy co robimy ?

Co do administracji to jesteśmy dostępny od rana do późna w nocy.. -,-

w6qirs.jpg

Opublikowano

Już działa wszystko , ogarneliśmy .

to wbije i sam ocenie czy ogarneliscie ;)

licze ze sie nie zawiode no ale roznie bywa :D

co jest z tymi petami jak sie je zdobywa ?

czy postacie znikaja ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...