Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartia.PL [Dedyk][Medium]

Bertia.PL

Bartia.pl  

441 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodac 6 skill?

• Tak
      136
    • Nie
      305
  2. 2. Czy dodac wpadanie sztabek odrazu do eq!?

• Tak
      431
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że nie zadbaliście o reklamę, na starcie widzę max. 200 graczy. To nie jest odpowiednia liczba, jak na serwer medium. Nie będzie z kim handlować, z kim brać PvP, wojny... Ahh.. a zapowiadało się tak pięknie. ^^ Dodatkowo te roski... Zastanówcie się, czy robicie medium, czy hard'a że rosek nie ma u npc.

Opublikowano

KONTA MOZNA JUZ TWORZYĆ!

42 MIN START!

Skrzynia Ripera leca po 1 z ripera i 2 ze smierci:D

Jest 100% na drop broni 75.

Nic innego nie leci ze skrzyn tylko bronie 75:)

Można juz robic konta!

Czemu strona nie działa ? nie mogę się zarejestrować i pobrać klienta , podasz mi link do klienta puki strona nie działa bo może zdarzę jeszcze pobrać przed startem :)

@up też jestem za tym by je dodać do handlarzy po 200 szt :]

Edit. działa stronka juz :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Roski leca z metkow juz w m2...

Nw o co ci chodzi:D

Czemu strona nie działa ? nie mogę się zarejestrować i pobrać klienta , podasz mi link do klienta puki strona nie działa bo może zdarzę jeszcze pobrać przed startem :)

@up też jestem za tym by je dodać do handlarzy po 200 szt :]

Juz dzila reset robilem:)

51167500413021741676.gif

Opublikowano

Roski leca z metkow juz w m2...

Nw o co ci chodzi:D

O to, że to medium, nie hard. Zrób ankietę i zobacz ile osób będzie za wprowadzeniem rosek do npc. Bezsens latać po metkach w m2, żeby mieć roski, a na dodatek nie masz pewności, że wejdą maxymalne bonusy. Taka historia to na harda pasuje, nie na medium'a. ;)

Opublikowano

Strona ma chujowy desing na maksa, ale na serwer wbije tylko dociągne clienta:) Zobaczymy ile warty jest ten serwer:F

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

sam technik nic nie umie. Nie warto grać. Na Mpc o wszystko się wypytuje -,-

To, że pytał o szczegóły nie znaczy, że nic nie umie.

Myślisz, że reszta techników na MPC urodziła się z tą wiedzą ?

Powodzenia z serwerem ;)

Wbijam.

Opublikowano

Popieram przedmówcę. Jak to ma być medium to roski, dłonie krytyka itp do NPC.

<p>Gdzie dropio stalki ? będo dropic z metkow pd ? magiczne metale ? </p>

Własnie jak to jest medium/easy to u handlarzy powinny być rosy,dłonie krytyka, magiczne metale a tu nie ma trochę lipa ;/ bd się męczyć bodziami i palić epiki :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Chciałbym ponowić moją prośbę z dnia wczorajszego o podesłanie mi takiego mini launchera

(root, locale, icon i exe do uruchomienia gry).

Będę bardzo wdzięczny oraz nagradzam "Like it" xD

Opublikowano

hahah na starcie było 200 osób niecałe i po 5 min już 150 :DDD Ja za sekunde wbijam, zobaczymy czy słusznie zmarnowałem czas na download ;p Zagram bodziakiem w jinno.

No to mamy to 200osób na start jeżeli tyle będzie przez cały dzień to napewno stąd wypierdalam ;f

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Ludzie, nie wchodźcie na ten serwer... [GA]Piotr czy jak mu tam to oszust :)

Co ty wgl gadasz ? większej głupoty nie mogłeś wymyślić ?

Jeżeli uważasz że Piotrek to oszust to daj mi dowód.

w6qirs.jpg

Opublikowano

To ten serwer jeszce stoi? xD Beka daje mu jeszce 18 godzin i padnie :D

Wątpię, gdy grałem lagi były nie odczuwalne, skarg graczy na administrację również nie można było zobaczyć. Serwer polecam, fajnie się expi nawet archerem. :)

Opublikowano

Wątpię, gdy grałem lagi były nie odczuwalne, skarg graczy na administrację również nie można było zobaczyć. Serwer polecam, fajnie się expi nawet archerem. :)

Nie chodzi o lagi czy nawet na skargi o administracje chodzi o to ze gdy sie cos popsuje to juz po serwerze "technicy" potrafia zrobic wielkie NIC

Opublikowano

Masakra 0 dopracowania serwera. Ulepszanie na +5 potrzeba jakieś nogi pająka albo kawałek zepsutej zbroi ? LOL to chyba Hard , 200 zmianek i ani raz nie wchodzi HP do biżu o większym lvl , Kd tylko z metinów i to jeszcze takie dropią ze masakra , bodzie po 1kk ... Helm na 21 lvl 3kk , Brak teleportów w podręczniku , słabe przygotowanie i dużo do poprawy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...