Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstraszniejsze miejsca na ziemi

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ameryka, te wszystkie "straszne miasta w których straszy". Szczególnie te miasteczka z tego programu "Duchy" i z "Doświadczyć niezwykłego" na ID Discovery. Nie chciałbym mieszkać w takim domku mrrrrr.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Trochę sensowniej, to wejście z szalikiem wrogiego klubu na miejsca gospodarzy/gości... Wg mnie lekko przesrane :x A tak normalniej, to raczej ciemny las.

Opublikowano

Jeśli chcecie żebym dał wam link czy udostępnił film to piszcie do mnie na pw bo ja tutaj często nie zaglądam.

W filmie chodzi o to że wywołujemy z kolegą Krwawą Marry (Bloody Marry) i drzwi od łazienki się ruszają i jakiś ryj wychodzi zza drzwi.

Żeby nie było offtopu:

4. Prypeć
Prypeć to miasto na Ukrainie, które całkowicie wyludniło się po katastrofie w Czarnobylu. Dziś przez wielu określane jest mianem miasta-widmo i pozostaje jednym z najbardziej tajemniczych i mrocznych miejsc na naszym globie. Przez wiele lat miejscowość stanowiła miejsce zamieszkania dla pracowników elektrowni jądrowej. Po katastrofie w 1986 r., niemal w jednej chwili cała tamtejsza ludność w liczbie ok. 50 tysięcy, została wysiedlona.

Dziś miasto, na którym czas coraz bardziej odciska swoje piętno, pozostaje mekką dla turystów spragnionych najbardziej egzotycznych wojaży. Zniszczone i złupione przez złodziei pozostaje postsowieckim reliktem.

Opublikowano

Kilkanaście km ode mnie, nazwy miejscowości nie pamiętam, jest opuszczony szpital psychiatryczny. NIGDY tam nie wejdę,widziałam z zewnątrz. Za dużo horrorów żeby zwiedzać.;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...