Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstraszniejsze miejsca na ziemi

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech każdy da według siebie najstraszniejsze z najstraszniejszych miejsc na ziemi że kisiel z dupska leje się hektolitrami. Wdg. mnie to Prypeć i jakieś opuszczone więzienie nie pamiętam nazwy. Spoiler. Włączcie tv i kanał national geographic channel

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może to nie do końca MIEJSCE, ale opuszczony dom w pewnej miejscowości w której kiedyś mieszkałem. Przechodzić koło niego po 22 gdy na dodatek lampa przed nim co chwilę gaśnie... brrr...

Opublikowano

Jeśli chodzi o ogół to wydaje mi się prypec. Ale i moja stara szkoła- 4 piętro wyłączone z użytku lekcyjnego. Ja oczywiście tam byłem i jest strasznie- 2 klasy w tym jedna z zawalonym stropem i strych, gdzie w czasie II wojny powiesił się niemiec. straszne ;o

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gabinet dyrektora xD i kocia kuweta.

Zakamarki mojego umysłu

@TOP

Koło parku stoi opuszczony drewniak- wszystko się wali.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Jak byłem na koloniach w tym roku to na grałem filmik z duchem w łazience. ;_____; jak chcecie to udostępnie go wam ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...