Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Diss] Najebany vs M@łpa

NAJEBANY CREW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy tego nie robiłem, ale ok

bez, w sensie kwiat, tak?

po prostu diss, czysty pojazd

Sorry ze tak późno ale prąd wyjebało miałem już 10 wersów no i teraz dokończyłem, powodzenia ziomuś !

Crew, lider punchy i zwrotek, a nie żadna pizda

Ty wchodzisz na beat, jak frajerzy ze ślizga

To Freestyle, tekst składam szybko i skutecznie

Lepiej nie wychodź z domu, na ulicy niebezpiecznie

Jestem zerem? przynajmniej nie tak jak ty, minus jeden

Bierzesz sie za diss, idź lepiej bić level

Jestem nieznany, i dobrze w dupie mam fame

Myślisz ze jesteś dobrym grafikiem, end the game

Bierz swoje, chuja warte propsy i wy wy wy wypierdalaj

Twoje teksty, chujowe jak ti ti ti timbaland

Nie zabłyśniesz? Ta chyba ja nie zabłysnę

Jestem nowy na tym forum, moja kariera szybko błyśnie

Nie mieli pieska z bujająca główka, Dlatego nią ruszasz?

Jesteś jak Dora Venter, chuje zasysasz jak odkurzacz

Dwa ostatnie wersy, pamiętaj tutaj sami swoi

Kończę elegancko, składaj hołd królowi...

Opublikowano

Jeseś zwykłym zerem,

dwulicowym frajerem,

kiedy myślisz jesteś spoko,

wiesz że nie skaczesz jak ja wysoko,

patrzysz w lustro, w swoje oczy,

lamus jesteś bo mi nie podskoczysz,

raz, dwa, teraz ja powiem ci, tak

nie jesteś dla mnie brat,

nie wiem co już dalej pisać,

muszę teraz coś wymyślać,

ja przynajmniej ruszam głową,

kiedy ty tylko śpisz błogo,

kim ty jesteś, ty nieznany,

któryś wyszedł z dupy mamy,

choć tu nie zabłysnę, cwelu

przynajmniej popiję to wywarem z chmielu.

elo.

btw. nigdy nic nie pisałem, proszę nie ktrytykować bo się popłaczę ;_________________________________;

Opublikowano

Śmiechłem wszystko ustawione, Crew kreatywniejsza praca.

-,- Człowieku, pomyśl - obydwa dissy sa strasznie lamerskie. Proste wyzwiska, które z rapem/dissem maja mało wspólnego. Jednak Małpa podszedł do tego bardziej humorystycznie i to przekonało (przynajmniej mnie) do głosowania na niego. Tu nie chodzi kto pokaże większa gangsterke - ale kto przykuje większą uwagę czytelnika :)

ex

Opublikowano

Mastick odezwał się ten co ma wiele wspólnego z dissami i rapem, widać że wszystko jest ustawione no ale zapomniałem to mpcforum tu głosy się kupuję, przykład? Wilczek vs Arisa AT FINAŁ zeszłego roku potem sie przyznali ze głosowali na Wilczka bo ich prosił, tu nie liczy się praca tylko sława jesteś modem, adminem wygrywasz. Pozdrowienia lizodupy małpy. Niezapomnijcie dobrze mu dupy wylizac barany. Pis jou moje ostatnie słowa na tym żałosnym forum.

@edit jeszcze nie zapomnijcie mnie hejtowac za prawdę.

Opublikowano

Raz sie chcialem dobrze zabawic i sprobowac cos nowego, czy to naprawde moja wina, ze na mnie oddawali glosy? Ja tych ludzi nie znam! Jedynie jakima i geru ale im nie pisalem "ej zaglosuj na mnie", nikomu innemu tez. Nie rozumiem cie, crew, sam wiesz ze jakby wpadl majken to by otworzyl wszystkim oczy ktory tekst jest lepszy.

Opublikowano

Mastick odezwał się ten co ma wiele wspólnego z dissami i rapem, widać że wszystko jest ustawione no ale zapomniałem to mpcforum tu głosy się kupuję, przykład? Wilczek vs Arisa AT FINAŁ zeszłego roku potem sie przyznali ze głosowali na Wilczka bo ich prosił, tu nie liczy się praca tylko sława jesteś modem, adminem wygrywasz. Pozdrowienia lizodupy małpy. Niezapomnijcie dobrze mu dupy wylizac barany. Pis jou moje ostatnie słowa na tym żałosnym forum.

@edit jeszcze nie zapomnijcie mnie hejtowac za prawdę.

Jeśli twój jedyny dowód to "Bo on ich PEWNIE prosił bo jest adminem czy kimś tam" to jesteś żałosny.

Teraz poproszę 5 % bo pisze TuT-ek :D

Opublikowano

Kurwa mać! Co z Was za wielcy raperzy, jeśli spinacie się o takie gówno. Połowa głosów na Małpę, to osoby, które pierwszy raz do tego działu zajrzały i oczywiste jest, że zagłosowały na osobę, którą darzą większym szacunkiem, a nie na osobę, która jebnie lepsze punche. Rozumiem, aby spinał się jakiś laik, no ale kurwa... Crew, Ty? Zależy Ci tak na tych pierdolonych głosach? Tego nauczyli Cię inni raperzy i ich zwroty? Nie okłamuj sam siebie, zjebałeś tego dissa i na całokształt patrząc, bardziej do mózgu usera, trafia tekst Małpy. I Ty teraz będziesz się oto spinał, bo ktoś Cię pojechał, zamiast wziąć to na bary i nawinąć drugą 16-tkę, lub ewentualnie kontynuować na beefie? To jest jakaś parodia. Nawet jeśli Małpa kogoś czymś przekupił, no to jego sprawa i pokazał sam sobie, jaki ma szacunek do siebie oraz czym jest honor nastolatków. Jeśli nikogo niczym nie przekupił, ani nie prosił o głosy, to Ty powinieneś przyjąć to do serca i następnym razem bardziej się postarać. Jeżeli jednak było inaczej, to Małpa powinien zrobić rachunek sumienia, i jeśli ma odrobinę tego "honoru", to powinien się przyznać - albo chociażby powinny się przyznać osoby, które głosowały. To forum już tak zeszło na psy, że pizda meteor tutaj się dzieje... a dla rozluźnienia, pozdrowienia:

dbd82ff9e6c0.gif

Opublikowano

"Nie zabłyśniesz? Ta chyba ja nie zabłysnę

Jestem nowy na tym forum, moja kariera szybko błyśnie" :D Haha

Głos na orangutana :D

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...