Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SovicMT2 [Hamachi]

BoshiAlco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogarnijcie woja mentala ... dmg ma jakieś dzikie ...

Woj mental ma dzikie dmg ?? Wybonuj sobie eq , załóż lizaka to też takie będziesz miał -.-

I poza tym tylko ty ciągle narzekasz ;) Nikt inny się nie skarży :huh:

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Woj mental ma dzikie dmg ?? Wybonuj sobie eq , załóż lizaka to też takie będziesz miał -.-

I poza tym tylko ty ciągle narzekasz ;) Nikt inny się nie skarży :huh:

eq perf pvp, lizak jest i jakoś nie wali zbyt cudownie ... bron 20 um kd 80 kryta ile sie da i lipa ...

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Czekam na On i czekam, ps. Kiedyś proponowałem ci że zasponsoruje Ci dedyka może pamiętasz ;p

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Witajcie, pojawiła się taka sama sytuacja z wczoraj :( znowu coś Szoka hamachi się rozwaliło... Próbuje od 20 minut się do niego dodzwonić, lecz nie odbiera. Jeśli odbierze to serwer zostanie włączony, jeśli nie to serwer dopiero jutro włączy.

Za wszystko przepraszamy.

2892321.jpg

Opublikowano

Serwer rzeczywiście wygląda porządnie ,

Gra się dosyć ciekawie , ale nie sądzę by było to coś na dłuższą metę pewnie postoi jeszcze dwa tygodnie i na tym zakończy się jego życie ,

nie chcę "hejtować" nie na tym opieram swoją wypowiedź ,ale to takie moje prywatne zdanie .

Ja was zapraszam mam nadzieję ,że te lizaki zaczną dawać jakieś bonusy .

Opublikowano

Lizaki działają - nie ma opisu wskazującego na to , że dodają jakieś bonusy , lecz owe bonusy dodają ( O ile się nie mylę to : Bonus na ludzi , kryt. , HP )

Opublikowano

Serwer rzeczywiście wygląda porządnie ,

Gra się dosyć ciekawie , ale nie sądzę by było to coś na dłuższą metę pewnie postoi jeszcze dwa tygodnie i na tym zakończy się jego życie ,

nie chcę "hejtować" nie na tym opieram swoją wypowiedź ,ale to takie moje prywatne zdanie .

Ja was zapraszam mam nadzieję ,że te lizaki zaczną dawać jakieś bonusy .

Mamy w planach postawić serwer na maszynie, lecz najpierw musimy wszystko zrobić na hamachi :)

Lizak daje 20k HP 20kryt 20Ludzi

Zrobiliśmy dla was dziś komnatę z Azraelem z którego będzie dropil lizak,także w niej znajdziecie metiny, z których też lecą lizaki.

2892321.jpg

Opublikowano

Możecie podać kiedy będzie on-line?

on-line będzie na pewno jak szok wstanie, a kiedy wstanie nie jestem wstanie powiedzieć. Możliwe, że to będzie 2/3 w nocy.

2892321.jpg

Opublikowano

Jakby jakiś GM mógł się ze mną skontaktować na gg: 48153122 byłbym wdzięczny. Mam propozycję.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...