Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SovicMT2 [Hamachi]

BoshiAlco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pobralem :D jak sie zatnie poprostu czekaj ;p mi zostalo 32 sekudy i sie zacielo chyba na 95 % ;d i tak sie zacznie pobierac chwile poczekaj

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej śmieszne jest to że bs jest dozwolony na tytm serwie ale on raz zadziala a raz nie a jeśli zadziala to po minucie wywali ci metka albo bs sie zatrzyma...

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

! UPDATE !

W dzisiejszym update mam wam do zaprezentowania nową biżuterie, aby ją zrobić należy udać się do kowala i ulepszyć z biżuterii która była dotychczas, aby zrobić nową biżuterie będą nam potrzebne ulepszacze, nie tak jak do tej pory, że wszystko robiło się bez jakichkolwiek ulepszaczy, ale spokojnie nie martwcie się o ulepszacze jest bardzo łatwo, aby je zdobyć należy ubijać Nieumarłe rozpruwacze które są rozrzucone po całym m1, jest ich ponad 40, z Umarłego rozpruwacza będzie nam dropić jego szkata, po której otwarciu wylecą nam potrzebne ulepszacze na biżuterie, ponadto, żeby Wam się miło ubijało owego bossa, zostaną dodane bronie do dropu około godziny 18. Do tego wszystkiego na serwer został dodany lizak który daje 10k HP, 20 na ludzi, 30 na krytyka, jednak jego drop zostanie dodany w godzinach wieczornych (około 18:00). Mam nadzieje, że update Wam się spodobał, z dnia na dzień będą dodawane różnego typu nowości oraz urozmaicenia, aby nie było Wam nudno.

Aby widzieć nowe przedmioty należy pobrać łatkę

Link

http://vhdd.pl/9Z9

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/29368b0f7eca252b2a8be94d175677dc511104e272c703c9f9d9e8cce14d0879/analysis/1377667928/

2892321.jpg

Opublikowano

czemu serwer off ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Przepraszamy za problemy, serwer jest już online :) Serdecznie zapraszamy do gry.

O godzinie 19 przeprowadzimy dla was event ZUO :)

2892321.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera !

Admin Oszust ! Polaczylismy z nim Riverrun zabral ludzi i uciekl !

W kliencie jest keylloger nie wykrywalny , sam na ts mi sie chwalil !

Nie polecam syf i brud !

Wczoraj się go pytałem po co dodajesz nowosci skoro masz wyjebke na serwer i keyllogera wrzuciles .

A on: Tym więcej tym lepiej :)

No pozdro serwer gowno ...

Kazduś.... 

Opublikowano

Nie polecam serwera !

Nie polecam syf i brud !

Po pierwsze nie łączyliśmy żadnych serwerów. o.O

Po drugie skoro twierdzisz, ze jest keylloger to mi to w jakiś sposób udowodnij bo jak na razie to tylko puste słowa. ^_^

Po trzecie 64476855966248283684.png tak straszyć to możesz u siebie w domu. ^_^

2892321.jpg

Opublikowano

tylko chlopie jest jeden maly problem nie ma w tym cliencie keylogera ; ]

@ahhahahhahahahahah hahahahhahahahahahah straszy go ze serwera nie bedzie o kur*aaa patologie w domu ma braciszkiem straszy

15latek

@po 2 nie miales gm'a na serwerze sovic wiec chlopie co ty pierdo0lish

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

BoshiAlco, dnia 28 Sie 2013 - 17:52, napisał:

Po pierwsze nie łączyliśmy żadnych serwerów. o.O

Po drugie skoro twierdzisz, ze jest keylloger to mi to w jakiś sposób udowodnij bo jak na razie to tylko puste słowa. ^_^

Po trzecie ie tak straszyć to możesz u siebie w domu. ^_^

Ty klamliwy skurwysynu :) oj kurwa przejebales sobie za ta akcje wczoraj ze brata wkruwil twoj kolega masz jak w banku ..... Do zobaczenia 19:00 - Mozliwe ze 20:)

prmk, dnia 28 Sie 2013 - 17:52, napisał:

tylko chlopie jest jeden maly problem nie ma w tym cliencie keylogera ; ]

@ahhahahhahahahahah hahahahhahahahahahah straszy go ze serwera nie bedzie o kur*aaa patologie w domu ma braciszkiem straszy

15latek

@po 2 nie miales gm'a na serwerze sovic wiec chlopie co ty pierdo0lish

Spytaj gracza Sura1110 czy cos tam :)

Mam screeny :) Zapraszam na ts :)

Kazduś.... 

Opublikowano

to daj screena ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ty klamliwy skurwysynu :) oj kurwa przejebales sobie za ta akcje wczoraj ze brata wkruwil twoj kolega masz jak w banku ..... Do zobaczenia 19:00 - Mozliwe ze 20:)

Spytaj gracza Sura1110 czy cos tam :)

Mam screeny :) Zapraszam na ts :)

Ciekawe , straszył , że rozje*ie serwer ( tzn . jego brat , bo on jest pewnie na to zbyt tępy , potrafi tylko wyzywać innych , bo coś mu nie pasuje <_< ) , a serwer ma się znakomicie :D Jak widać GA dodaje nowości :)

Nie słuchajcie tych bezsensownych opinii , niczym nie popartych , serwer jest naprawdę super , najlepszy Hamachi .

Zapraszam do gry !

Opublikowano

serwer fajny tylko że co admin idzie spać to logowanie pada :angry:

Nie polecam serwera !

Nie polecam syf i brud !

Wczoraj się go pytałem po co dodajesz nowosci skoro masz wyjebke na serwer i keyllogera wrzuciles .

A on: Tym więcej tym lepiej :)

No pozdro serwer gowno ...

pier**lnij się w łeb synek , serwer gówno a sam na nim grałeś ? Niezły jesteś :) Jak w kliencie jest Key to mi pokaż . Zabrali Ci adminaa ? :( ale mi przykro widać dobrze zrobili ... pozdro synek

Serwer spoko tylko jak widać grę uprzykrzają uczniowie zerówki ....

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Nie działa mi strona (mam włączone hamachi i połączyłem się z siecią)

hmm mi strona działa a serwer nie :D

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Kurcze bardzo mi przykro, że serwer jest off :D Niestety pracujemy nad nim do rana. Kolega Szok śpi bo odpadł a ja się trzymam, spróbuje go obudzić.

Jeśli się nie uda to serwer około 16 będzie online.

Serdecznie przepraszam.

2892321.jpg

Opublikowano

Kurcze bardzo mi przykro, że serwer jest off :D Niestety pracujemy nad nim do rana. Kolega Szok śpi bo odpadł a ja się trzymam, spróbuje go obudzić.

Jeśli się nie uda to serwer około 16 będzie online.

Serdecznie przepraszam.

to po grane ...

Opublikowano

WrednY co się rzucasz , i tak serwer jest często Online . Taka lekka przerwa dobrze Ci zrobi :P

( Może Szok coś popił sobie wczoraj i teraz cierpi ? xD )

Opublikowano

WrednY co się rzucasz , i tak serwer jest często Online . Taka lekka przerwa dobrze Ci zrobi :P

( Może Szok coś popił sobie wczoraj i teraz cierpi ? xD )

ja się nie rzucam tylko zawsze co chcę sobie pograć to jest off. Nie gram nałogowo tak jak ty :D więc dla Ciebie chwila odpoczynku może lepiej zrobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...