Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RiverrunMT2 [Hamachi]

Dendris17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zatwierdzam iż serwer dziś na 100% Wystartuje ( przed 24:00 ) dziś odbędzie się taki test serwera :) Tych co pomogą wynagrodzimy.

Kazduś.... 

Opublikowano

Yyy Wszystko z gladora... Synek skąd masz pozwolenie ?hahahha Dark ma all w dupi3 a ty mowisz ze masz pozwolenie napisz na pw jak masz kontakt z nim :)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Serwer Online Jutro o 18:00 Klient będzie jutro z rana jak i strona .

Przepraszamy za usterki :)) Jest all ok ! Jutro Start.

Kazduś.... 

Opublikowano

Yyy Wszystko z gladora... Synek skąd masz pozwolenie ?hahahha Dark ma all w dupi3 a ty mowisz ze masz pozwolenie napisz na pw jak masz kontakt z nim :)

Kolega on napisał że wszystko zostało zmienione więc ?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Info dokładne 100-Procentowe !

Iż , mieliśmy problemy z rejestracją i byliśmy wielokrotnie zmuszeni do przesunięcia daty startu serwera * Przepraszamy ,że straciliście czas czekajać*.

Udało się nam coś naprawić lecz nie wiemy czy zadziała większości próbojcie sprawdzac przez wszystkie przeglądarki. O to strona Serwera: 25.126.229.54 - Jeśli nie działa komuś strona.

Proszę pisać do mnie na:

Hamachi Nick: [HA]Baratheon.

Lub na GG : 42543670.

W celu rejestracji Konta !

Co do klienta/startu serwera - Wiele osób chciało start o 18 i wiele o 20 - Postanowiliśmy zrobić start o 21:00 .

Na serwer musimy wgrac npc z nowymi/broniami/npc który da wam exp itp.

Za Około 30min będę uploadował klienta . Na Start każdy Powienien się Wyrobić.

Pozdrawia Administracja RiverrunMT2.

Kazduś.... 

Opublikowano

5779.png
Klienta się upa !
Proszę pisać do mnie na:

Hamachi Nick: [HA]Baratheon.

Lub na GG : 42543670.

W celu rejestracji Konta !

Kazduś.... 

Opublikowano

Witam i przepraszam graczy za tyle trudu , meczarni i czekania iz mielismy wiele problemow ze startem postanowilismy polaczyc serwer i przeniesc go na serwer SovicMT2 :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1032144-solarixonmt2-hamachi/#entry8665975 <------Link do jego prezki.

Zapraszam wszystkich na tamten serwer , serwer juz dziala etc. Reszta info w linku powyzej .

Pozdrawiam , [HA]Baratheon.

Kazduś.... 

Opublikowano

Generator Gotowy:) Jutro rano , biorę się za klienta/lunchera dla was:)

Robimy serwer na jego podstawie? Mamy pozwolenie:)

Serwer Robimy na Podstawie GladoR , mamy pozwolenie:)

od ?

2980921736.png

Opublikowano

FAKE Szok nic nie wie o laczeniu pozdro zlodzieje

@Smiecie zlodzieje tylko okradac.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

FAKE Szok nic nie wie o laczeniu pozdro zlodzieje

@Smiecie zlodzieje tylko okradac.

Szok nas oszukał :) Polaczylismy serwery a on zabral mi prawa i ludzi wzial o 19 serwera juz nie bedzie :) .

Kazduś.... 

Opublikowano

mieliscie zrobic swoj serwer cos wam nie wyszlo potem polaczyc sie z m2 master cos wam nie wyszlo teraz polaczyc sie z sovic cos wam nie wyszlo ? wiec jak ja mam myslec ? na moje to tylko okradacie.

[17:38:13] << Szok nas oszukał Polaczylismy serwery a on zabral mi prawa i ludzi wzial o 19 serwera juz nie bedzie .
[17:38:15] << prawda ?
[17:39:43] >> nie xD

http://scr.hu/0la4/ss6gi

Szok mi nawet na hamachi napisal ze nie wie kim ty jestes wiec ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

mieliscie zrobic swoj serwer cos wam nie wyszlo potem polaczyc sie z m2 master cos wam nie wyszlo teraz polaczyc sie z sovic cos wam nie wyszlo ? wiec jak ja mam myslec ? na moje to tylko okradacie.

[17:38:13] << Szok nas oszukał Polaczylismy serwery a on zabral mi prawa i ludzi wzial o 19 serwera juz nie bedzie .

[17:38:15] << prawda ?

[17:39:43] >> nie xD

http://scr.hu/0la4/ss6gi

Szok mi nawet na hamachi napisal ze nie wie kim ty jestes wiec ?

Jezu matole przeciez on klamie...

Myslisz ze ci powie prawde? Zeby wyszlo najawal ze nas oszukal jestes naiwny i glupi..

A chcesz jego

Ip Serwera i ogolne?

Zobaczymy o 19 :00 strzalka.

Kazduś.... 

Opublikowano

http://scr.hu/0la4/dcm0g patrzcie to jaki dzieciak straszy bratem idiota ^^

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

ta umie wiecej grozisz wpisaniem komendy ; o max 13 lat ? ahahhahahaa

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...