Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RiverrunMT2 [Hamachi]

Dendris17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jeszcze raz Od ktorej jutro mozna sie rejestrowac? I grac juz?

Rejestracja bedzie od 13-14 . Czekam na kolezanke.

A Start pod wieczór , okolo 18.

Kazduś.... 

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy System Ulepszeń broni :

s3JvmAb.png

rlTtyQN.png

WvPGKtJ.png

HFPwb4S.png

Kx3gpJz.png

lfNjGuq.png

cbi9hVE.png

Ostatnie bronie zmieniamy na te :

setbronidragon.jpg

Tak one w grze mniej więcej wyglądaja tylko taki screen :)

Kazduś.... 

Opublikowano

Serwer M2 master nie ma nic wspólnego z owym serwerem.

Gwarantuję, Prezentacja jest Fake. ( fałszywa )

Proof - Dowód . Strona M2 Master -

1jpg_nwrrwph.jpg

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Serwer M2 master nie ma nic wspólnego z owym serwerem.

Gwarantuję, Prezentacja jest Fake. ( fałszywa )

Proof - Dowód . Strona M2 Master -

1jpg_nwrrwph.jpg

Hahahaha , to jest śmieszne :) Napisz do Magdy , żę łączymy serwery . Ty tylko publikujesz więc co ty mozęsz kurna wiedziec :) Wejdz na Hamach i napisz do Madzi to ci powie i mówię ci ze tracisz prawa M2Master , gdyż ja z madzią zakładamy teraz serwery . To nie jest FAKE ! Napisze wam zaraz w grze :))) SERWER START O 18-20 , Wgrywamy Nowe Rzeczy ,Bronie,Zbroje.

Pozdrawiam.

Kazduś.... 

Opublikowano

Hahahaha , to jest śmieszne :) Napisz do Magdy , żę łączymy serwery . Ty tylko publikujesz więc co ty mozęsz kurna wiedziec :) Wejdz na Hamach i napisz do Madzi to ci powie i mówię ci ze tracisz prawa M2Master , gdyż ja z madzią zakładamy teraz serwery . To nie jest FAKE ! Napisze wam zaraz w grze :))) SERWER START O 18-20 , Wgrywamy Nowe Rzeczy ,Bronie,Zbroje.

Pozdrawiam.

W takim razie proszę o SS'y weryfikacyjne. Czas 2h. ( do 16:22 )

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

W takim razie proszę o SS'y weryfikacyjne. Czas 2h. ( do 16:22 )

Od tego jest Moderator prosze o usuniecia wszelkich postow na tem laczenia tego serwera . Jesli Moderator napisze o ss'y to tak zrobie.

Kazduś.... 

Opublikowano

Postanowiliśmy , że M2 Master , będzie dalej funkcjonował , gdyż ludzie z owego serwera tak chcieli :)

Co do RiverrunMT2 start 19-20 , szykuje dla was niespodziankę..

Klient max do 1-2h.

Kazduś.... 

Opublikowano

Postanowiliśmy , że M2 Master , będzie dalej funkcjonował , gdyż ludzie z owego serwera tak chcieli :)

Co do RiverrunMT2 start 19-20 , szykuje dla was niespodziankę..

Klient max do 1-2h.

Napisałeś 14:39 już jest 15:56 i gdzie ten client? :)

Opublikowano

Napisałeś 14:39 już jest 15:56 i gdzie ten client? :)

Przepraszam dobre opóżnienie z serwerem nie chcemy , żeby wyszedł z tego FAIL :) Napewno Start Dziś . Przypominam iż serwer będzie 24/7 , więc warto czekać i będzie Konkurs na start :))) Poczekajcie . napewno dzis start !

hę juz powinna być rejestracja i klient a nie ma, czyżby FAKE?

Poczekajcie , wszystko będzie rejestracja to chwila , klient robie . Będzie start to nie jest zwykly serw ! Będzie on 24/7 .

Kazduś.... 

Opublikowano

Przepraszamy dodajemy nowosci , chcemy aby ten serwer nie byl FAIL Ankieta:

Start Dziś : 20-22,23

Start Jutro : 12:00

Wybór nalezy do was , ja nie chce wypuscic slabego serwera.

Kazduś.... 

Opublikowano
48 użytkowników oddało głos) + You Tube.

Zapowiada jego spora ilość graczy:)

Ostatnie prace nad serwerem trwają :) Dziś start , robimy różne rajdy aka duengony abyście się nie nudzili --- > Dodajemy takze arene walk :))) Mamy nadzieję , żę wam się spodoba serwer i nowośći..

Rekrutacja na ''GM'' Otwarta ! Proszę podania pisać do mnie na PW !

Kazduś.... 

Opublikowano

48 użytkowników oddało głos) + You Tube.

Zapowiada jego spora ilość graczy:)

Ostatnie prace nad serwerem trwają :) Dziś start , robimy różne rajdy aka duengony abyście się nie nudzili --- > Dodajemy takze arene walk :))) Mamy nadzieję , żę wam się spodoba serwer i nowośći..

Rekrutacja na ''GM'' Otwarta ! Proszę podania pisać do mnie na PW !

mozliwe ze zagram, ale troche dobija mnie kd na ludzi + te 6-7b na ludzi + jeszcze kd +9.... bez tego też da się grać, osobiscie jestem za usunięciem tego, to zbędne ;p a kd zostawić max +5.

VsxuB58.png

Opublikowano

mozliwe ze zagram, ale troche dobija mnie kd na ludzi + te 6-7b na ludzi + jeszcze kd +9.... bez tego też da się grać, osobiscie jestem za usunięciem tego, to zbędne ;p a kd zostawić max +5.

zostalo usniete wszystko . mamy nowy system zbr/mieczy bardzo ladny i zostal przywrócony 250lv .

Kazduś.... 

Opublikowano

zostalo usniete wszystko . mamy nowy system zbr/mieczy bardzo ladny i zostal przywrócony 250lv .

a sieci? co z sieciami? bo nie czaje tego, ganara plecie, że m2master nie ma z wami nic wspolnego, a Wy, że się połączyło, nic nie czaje ;D

VsxuB58.png

Opublikowano

a sieci? co z sieciami? bo nie czaje tego, ganara plecie, że m2master nie ma z wami nic wspolnego, a Wy, że się połączyło, nic nie czaje ;D

Nowe będą ale po co teraz sieci:D?

Kazduś.... 

Opublikowano

Nowe będą ale po co teraz sieci:D?

napisałeś, że dziś start, więc wiesz.. wolałbym się już na spokojnie na start przygotować, klient + siec w hamachi, żeby potem spokojnie popykać xD

VsxuB58.png

Opublikowano

napisałeś, że dziś start, więc wiesz.. wolałbym się już na spokojnie na start przygotować, klient + siec w hamachi, żeby potem spokojnie popykać xD

Ok to teraz porobie sieci :)

Kazduś.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...