Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AD carry na mida

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę wszystcy zapomnieli o 2 pickach. Dawno temu grało się Ashe na midzie i Varus na midzie. Czasami gram jeszcze varusem i 2 mider w ogóle nie ogarnia co robić xD.

o tym chciałem napisać... ashe kiedyś się ciagle chodziło namida pamietam jak gralem jeszcze z kumplami dawno w s2 - musze se kupić ashe na mida :D

ashe / varus jak pisał kolega up ewentualnie corki mozesz go tez ap zrobic.

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Ogólnie adc na mida to nie taka zła opcja, ezreal jest całkiem niezły, również pod ap, vayne też jest całkiem niezła na mida.

Opublikowano

witam ostatnio dobrze gra mi się twitchem na midzie i szukam jakiegoś podobnego adc który nada sie na mida wiem jeszcze że na mida niezły jest ezreal

co jeszcze polecacie?

Ostatnio widziałem 3 razy cait na midzie. Chyba na lcsach xpeke albo inny pros nią grał :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ostatnio widziałem 3 razy cait na midzie. Chyba na lcsach xpeke albo inny pros nią grał :D

Tak gral cait, i nafeedowal ahri jarvan jungler jechal go jak chcial . Czesto graja tez blue ezem na midzie na lcsach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...