Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra na nowym łuku zbieranie kasy sp a wydawanie kasy na ND

wojtekt8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej ostatnio zapragnąłem grać na avalonie i tak mam łucznika na avalonie lvl 36 rang 20job i 38job na norm...

chce na jak najmniejszym lvl założyć już wk. Ale tu jest problem nie wiem jak zarobić na to wk... Robię głównie rajdy cuby. Zarobiłem na tym juz 1.2kk które teraz mam w eq

1.2kk to maałooo bo potrzebuje jakieś 25kk na porządną kartę, a nie wiem jak mam zarabiać mam 20 boxów cuby jeszcze ale one nie schodzą taniej niż 60 do max 70k i schodzą bardzo długo.

Wiecie nie chciałbym za bardzo wydawać kasy na ND bo to według mnie troche strata kasy. A żeby tyle zarobić potrzebowałbym wydać 100zł około a tego nie chcę. chciałbym wydać 25 złotych max.

chodzę na bb, ale 38 lvl co ja tam moge zarobić.

Opublikowano

Nubki, 2 tygodniowo to nie problem ;P

25zł na ND to mozesz kupić na allegro, gold około 10kk ( ? )

Sellaj pieczatki cuby. Kupuj tanio sellaj drożej,

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nubki, 2 tygodniowo to nie problem ;P

25zł na ND to mozesz kupić na allegro, gold około 10kk ( ? )

Sellaj pieczatki cuby. Kupuj tanio sellaj drożej,

ale gold na allegro nie mogę kupować, nie jestem pełnoletni, nie mam jeszcze konta bankowego.

Opublikowano

Masz event, czemu nie korzystasz? Dziwią mnie ludzie którzy mówią, że nie mogą teraz zarobić. Przyjmij sobie cel powiedzmy 5 rajdów pirata dziennie (robienie więcej wcale nie jest trudne a nudzące). Mileya codziennie robi pełno rajdów. W godzinkę masz zrobione jakieś 5 rajdów. Sellasz boxy po 100k. Jak się zepniesz to w 3 godzinki masz 1,5kk.

Opublikowano

Masz event, czemu nie korzystasz? Dziwią mnie ludzie którzy mówią, że nie mogą teraz zarobić. Przyjmij sobie cel powiedzmy 5 rajdów pirata dziennie (robienie więcej wcale nie jest trudne a nudzące). Mileya codziennie robi pełno rajdów. W godzinkę masz zrobione jakieś 5 rajdów. Sellasz boxy po 100k. Jak się zepniesz to w 3 godzinki masz 1,5kk.

no mam juz 2.5kk ale to boxy cuby + boxy właśnie z eventowego rajdu, ale więcej niż 4-5kk do końca tego tygodnia nie zarobię... A co dalej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...