Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wkurzaja was te żalenie się itp. w pogaduszkach?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, każdy może wypowiadać się o czym chce, gadać o czym chce(ale rozsądnie <_< ).

Przynajmniej ja tak uważam. ;)

Opublikowano

Jak uważają, że to jest jedyne miejsce na żalenie się "jakie to ja mam problemy" to niech zakładają te tematy. W końcu po to jest ten dział.

Neutralnie podchodzę do tego.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale patrząc na to inaczej, Ty też się żalisz na temat żalących się ludzi :D

Co do samego żalenia się. Każdy chce, żeby ktoś go wysłuchał/doradził mu coś. Są lepsze sposoby i miejsca, ale ludzi się łatwo zmienić nie da (A zwłaszcza ich przyzwyczajeń) :)

Opublikowano

W tym momencie żalisz się, że Ci coś nie pasuje. Jeśli wkurza Cię to, to nie wchodź, nie czytaj, nie komentuj, pisz tematy jak wpisać kod na paysafecard, jakie gry wejdą na mojego 20 letniego kompa, czy da się jeszcze wybić na "majnkrawcie".

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest przewrażliwiony na punkcie działu pogaduszek to nikt go tam nie trzyma.

Od tego ten dział jest, od luźnych pogaduszek, wyżaleń czy czegokolwiek.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przynajmniej idzie się pośmiać z dzieciaków

Dobrze że są nooby które piszą noobskie tematy :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Powiniście się cieszyć ,że nie którzy uważają ,że na takim forum mogą normalnie porozmawiać z innymi (jeśli nie mają z kim) na forum.

Ja osobiście zalić się przez neta nie mam zamiaru ,ale chętnie udzielam informacji , pomagam jesli wiem o co kaman.

Opublikowano

Pogaduszki jak sama nazwa sugeruje to POGADUSZKI. Jak nie łapiesz to przeczytaj opis: FREESTYLE dla KAŻDEGO użytkownika forum!

Nadal nie łapiesz? To jesteś debikem ktiry nic nie rizumie proste ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Przynajmniej idzie się pośmiać z dzieciaków

Dobrze że są nooby które piszą noobskie tematy :)

Kot ci lal na pysk. Metinusie wypad z MPC-ka bo mama kaszka dzieli. Napewno masz 13 lat (+/-), obcasy nosisz i czapke z dachem ktora nazywa sie fulkapem (czyt. cap) a cap to na wsi gowno krowie, wiec nosisz Wielkie Gówno, albo "cale" gowno . Won do.swojego dzialu Metin2 i zebym cie tu wiecej nie widzial z tak niekulturalntmi odpowiedziami z brakiem poziomu.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Kot ci lal na pysk. Metinusie wypad z MPC-ka bo mama kaszka dzieli. Napewno masz 13 lat (+/-), obcasy nosisz i czapke z dachem ktora nazywa sie fulkapem (czyt. cap) a cap to na wsi gowno krowie, wiec nosisz Wielkie Gówno, albo "cale" gowno . Won do.swojego dzialu Metin2 i zebym cie tu wiecej nie widzial z tak niekulturalntmi odpowiedziami z brakiem poziomu.

OMG jaka spina... ja pier...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tak wkurza mnie to ciągłe ''Chciałbym się odwołać od warna bo ja przecież nic takiego nie zrobiłem, napisałem 15 sekund temu do moderatora i jeszcze mi nie odpisał, ile ja mam czekać?!'' To się zaczyna robić NUDNE.

Opublikowano

Tak wkurza mnie to ciągłe ''Chciałbym się odwołać od warna bo ja przecież nic takiego nie zrobiłem, napisałem 15 sekund temu do moderatora i jeszcze mi nie odpisał, ile ja mam czekać?!'' To się zaczyna robić NUDNE.

W takim przypadku, polecam brać żyletkę użytkownikom co dostali warna jak nie chcą czekać na odpowiedź. xD

Opublikowano

pieseł sie smieje z napinaczy co napinaja sie na rurki bo sa za grubi by je włozyć, a pieseł jest chudy ale i tak nie nosi, no bo to pieseł to jak moze nosic spodnie hehehhehehe

dupka pieska sie z was smieje bo grubi se nie mogo nosic a inni moga a piesel nie moze bo to piesel hehehehehhehehe jebac tuska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...