Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rework czy nerf RENGARA ?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to nie jest pewne info ......

Na samym początku jest ,że on nie jest morello i skąd wiadomo co jemu do głowy przyjdzie?

Opublikowano

mi się wydaję że rengar na lini będzie strasznie OP

takie buffy,

ale za to w TF ulti jak odpali to ogarnijący supp

pink warda postawi i odrazu dmg na rengra,

więc o solo zabijaniu adc rengarem można już pomarzyć

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

jak sie nie zgadzacie co do ulta czytac

http://www.reignofgaming.net/news/25530-big-update-on-rengars-rework-super-minions

bedzie widzialny z duzo wiekszym buffem do ms i ult bedzie dluzej trwal

ale rioterzy nie wiedzą czy zostawić to co oni wymyslili (widzialnosc i duzy boost do ms) czy tak jak bylo i znerfic

Najlepiej zostawić ulta tak jest jest obecnie... A jest jakieś głosowanie czy coś dotyczące ulta?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Rengar to chuj i skurwysyn.Jak maksuje na topie E to harrasuje z tego po 100, healuje się, a dmg ma z pizdy wyciągnięte.Rzuci 3 razy 3 jedno q i już do farmy nie podejdziesz bo hp nie masz..Nastackuje sobie pasyw i wpierdoli się na ulcie zabijając cie w sekunde.Wcale nie op...

Nerfić to chujstwo, to zajebie każdego na topie w early i jak zharrasuje to mid

Opublikowano

Rengar to chuj i skurwysyn.Jak maksuje na topie E to harrasuje z tego po 100, healuje się, a dmg ma z pizdy wyciągnięte.Rzuci 3 razy 3 jedno q i już do farmy nie podejdziesz bo hp nie masz..Nastackuje sobie pasyw i wpierdoli się na ulcie zabijając cie w sekunde.Wcale nie op...

Nerfić to chujstwo, to zajebie każdego na topie w early i jak zharrasuje to mid

Zagraj sobie irelia na rengara zobaczysz jak sie go zjada. Na rengara sie pickuje cos z sustainem albo tankowatego najlepiej shen i budujesz troche hp, rengar troche cie pomuska ale nie zabije . Ale ogolnie rengar jest slaby w teamfightach. Jezeli walczycie na midzie po zuzyciu ulta jestes strasznie podatny na kiting trudno podejsc do przeciwnika , wiec tak naprawde zabijesz 1 osobe i wiekszego uzytku juz z ciebie nie bedzie. Dlatego lepszym assasynem jest zed.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rengar jest mocną postacią , dawniej dużo osób nią grało , teraz są inne champy i nimi wolą grać , ja bym był za lekkim reworkiem .

Opublikowano

Zagraj sobie irelia na rengara zobaczysz jak sie go zjada. Na rengara sie pickuje cos z sustainem albo tankowatego najlepiej shen i budujesz troche hp, rengar troche cie pomuska ale nie zabije . Ale ogolnie rengar jest slaby w teamfightach. Jezeli walczycie na midzie po zuzyciu ulta jestes strasznie podatny na kiting trudno podejsc do przeciwnika , wiec tak naprawde zabijesz 1 osobe i wiekszego uzytku juz z ciebie nie bedzie. Dlatego lepszym assasynem jest zed.

Właśnie jak gram irelia to najbardziej dostanie w pizde.Wygrywam z nim pierwsze kontakty, on wróci po lifesteal i jestem w dupie bo on ma instant heala za pierdylion;/ Kiedy bym nie grął irelia to nawet jak z nim wygrywam wymiany to ten chuj mnie harrasuje z E aa jak już mam szanse go zajebać to mi ucieka z ulti;_:

Rzadko gram tankami na topie, ale zapamiętam

Opublikowano

mi się wydaję że rengar na lini będzie strasznie OP

takie buffy,

ale za to w TF ulti jak odpali to ogarnijący supp

pink warda postawi i odrazu dmg na rengra,

więc o solo zabijaniu adc rengarem można już pomarzyć

Teraz też można tak zrobić -.-

Opublikowano

Właśnie jak gram irelia to najbardziej dostanie w pizde.Wygrywam z nim pierwsze kontakty, on wróci po lifesteal i jestem w dupie bo on ma instant heala za pierdylion;/ Kiedy bym nie grął irelia to nawet jak z nim wygrywam wymiany to ten chuj mnie harrasuje z E aa jak już mam szanse go zajebać to mi ucieka z ulti;_:

Rzadko gram tankami na topie, ale zapamiętam

ojezu kurwra nei narzekaj,

taki pant, irelia,malph no nie wiem kto tam go jeszcze kontruje, ta Elise/Jax kto jeszcze? Cho, Renekton

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...