Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Epic Fail

PadrinoToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że złota to Ci nie brakuje... xP

Haha, dopiero co zobaczyłem, po Twoim poście.

Żeby nie znaleźć się w takiej sytuacji, wystarczy lepszy + setu, bo po wróżce widzę, że masz na oko +6-8 :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jak się nie nosi accków i nie inwestuje w dobry set to później się ginie na mobkach, które mają 4 lvl'e mniej od naszego. ;> Poza tym dlaczego Ty bijesz na zielonych duszkach? o.O

Opublikowano

Jak się nie nosi accków i nie inwestuje w dobry set to później się ginie na mobkach, które mają 4 lvl'e mniej od naszego. ;> Poza tym dlaczego Ty bijesz na zielonych duszkach? o.O

Widzisz?

Nie znasz sie to po co się odzywasz?

Acc 3* celka z abs na hp.

Nie nosze 3 acc bo mam z abs na mane, a przecież taniec słonia aktywuje się przy połowie hp.

@Neo set cały b4e-b5e +14 jedynie buty +8 ;x

Ah tak btw. miyo... dusze biją magicznym atakiem, więc jeśli eq nie jest +15 to nic się nie zrobi ;)

Ale cóż....wiesz lepiej :)

Opublikowano

Widzisz?

Nie znasz sie to po co się odzywasz?

Acc 3* celka z abs na hp.

Nie nosze 3 acc bo mam z abs na mane, a przecież taniec słonia aktywuje się przy połowie hp.

@Neo set cały b4e-b5e +14 jedynie buty +8 ;x

Ah tak btw. miyo... dusze biją magicznym atakiem, więc jeśli eq nie jest +15 to nic się nie zrobi ;)

Wiem, że dusze biją magicznym atakiem i dlatego napisałam o inwestowaniu w set. ;f Skoro masz +14 to dlaczego nie kupiłeś sobie coverka chociaż na 4 części? To zawsze 4 części +15. :)

Głupie i idiotyczne są te buffy petów, które aktywują się w połowie HP. ._. Poza tym ja na tym zdjęciu widzę Maxia, a nie słonia. Chyba, że słonia wyciągasz tylko jak Ci spada HP do połowy? ;>

Co do acc to i tak dla mnie dalej pozostaje głupotą noszenie dwóch accków zamiast trzech.

Opublikowano

Wiem, że dusze biją magicznym atakiem i dlatego napisałam o inwestowaniu w set. ;f Skoro masz +14 to dlaczego nie kupiłeś sobie coverka chociaż na 4 części? To zawsze 4 części +15. :)

Głupie i idiotyczne są te buffy petów, które aktywują się w połowie HP. ._. Poza tym ja na tym zdjęciu widzę Maxia, a nie słonia. Chyba, że słonia wyciągasz tylko jak Ci spada HP do połowy? ;>

Co do acc to i tak dla mnie dalej pozostaje głupotą noszenie dwóch accków zamiast trzech.

Sorki, przy połowie mp*

Nom, wkurzające jest to, bo czasami przypadkiem użyje potki mp i dupa.

Widzisz maksia, bo expie z nim, a jak spada mi mana do połowy wyciągam słonia.

Opublikowano

Sorki, przy połowie mp*

Nom, wkurzające jest to, bo czasami przypadkiem użyje potki mp i dupa.

Widzisz maksia, bo expie z nim, a jak spada mi mana do połowy wyciągam słonia.

No, czyli tak, jak mówiłam. xD

Jedynie plus, że w połowie MP się buff włącza, bo specjalnie balansować na krawędzi połowy HP byłoby zgoła głupim pomysłem.

Opublikowano

Bzdura. +10 i +11 dają po 10 obrony magicznej na część seta.

Opublikowano

Bzdura. +10 i +11 dają po 10 obrony magicznej na część seta.

Przy nenku 12lvl prawie nie czuć różnicy, a co dopiero przy 80pkt obrony magicznej.

Opublikowano

Gdybyś wbił to na lisach z expb,platyną,eliksirem 7 dni i limitem to bym propsował.Tak to nic wielkiego...

on niepokazywal ze lvl wbija tylko ze padl prawie i zamiast jeszcze 1 moba mial by o wiele wiecej xD

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...