Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie to durnie i zakłamane psy

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i przepraszam, ale muszę. Muszę wam napisać kilka słów na temat współczesnych ludzi i świata. Nasza planeta to skupisko gromady coraz to większych idiotów. Mężczyźni stają się po mału kobietami poprzez noszenie tych wszystkich debilnych i niby modnych ciuszków. Kobiety chcą być takie jak mężczyźni poprzez zakładanie coraz to nowszych zgromadzeń feministycznych. Brak rzyczliwości, zanik solidarności, sprawiedliwości. Stanowisko w rządzie obejmują coraz to dziwniejsi ludzie... przykładem może być tylko Ruch Palikota. Pomału czuję że mimo iż mamy demokrację to i tak nid mamy zdania. Każdy musi robić jak wół by coś zarobić, a jego marne pensje musi widać na podatki, które są teraz prawie od wszystkiego. Pozostaje czekać aż będzie podatek od powietrza. Człowiek przychodzi zmęzony do chaty, nie ma czasu na zajmowanie się rodziną i nie ma chęci w związku z czym ludzie nie zakładają rodzin i maleje liczebność ludności w naszym kraju.Polska to kraj absurdów, bo tu zamiast napawiać dziury w drogach by nie było wypadków to stawia się fotoradary co kilometr... ponadto na testach do prawa jazy pojawiły się tak absudalne pytania że to aż żal. Facebook... internet (ogółem) miejsce w którym jeszcze można było czuć się wolnym wprowadza się kolejne ograniczenia typu ACTA. Z internetu zaczynają korzystać coraz młodsi ludzie. Rośnie liczba nie potrzebnych gówien takich jak "ask", na którym ludzie robią 2 podtawowe rzeczy, albo ścigają się w liczbie zdobytych lajków, albo nawzajem się hejtują, bo "niby" są anonimowi jak kilkną "zadaj pytanie anonimowo" to oczywiście ich załorzenie, bo nie są anonimowi. Na portalach takich jak facebook rośnie liczba ułomnych (w pewnym sensie) ludzi, którzy myślą że to gra, która polega na zdobyciu od cholery ilości lajków i pozytywnych komentarzy oraz wrzuceniu pierdyliona zdjęć. I Jakby to były porządne zdjęcia to bym nic nie miał do tego, ale ludzie, a szczególnie dziewczyny wstawiają wygięte pyski w trąbę zwane dzióbkami. I jak zauważyłem jeśli widzą że like im spada i frekfencja innych znajommych na ich profilu również spada to biorą swoją "psiapsiułę" i nakurwiają pierdylion dzikich fotek kamerką internetową dodając amatorskie efekty do fotografii. Tacy ludzie myślą że opcja komentarz została stworzona tylko do pisania pozytywnych komentarzy i nie godzą się z tymi negatywnymi usówając je natychmiastowo, odpowiadając wulgarnie wraz z innymi "pszyjaciułe3kami", które uprzednio do tego namówiły. Nie raz byłem uczestnikiem w takim czymś, pisząc kulturalnie negatywny komentarz dostawałem pogróżki, hejty i chyba raz w pysk, bo ludzie zapomnieli że wstawiając byle gówno muszą się liczyć z tym że ktoś ich skrytykuje. Facebook zatracił sens swojego istnienia, bo zamiast bycia miejscem, gdzie można pogadać ze znajomymi jest gównem gdzie możesz stracić znajomych. Przyszłe kobiety mają inny ideał mężczyzny, który kiedyś był mężczyzną, a teraz jest cipką. I wiecie co? Gdy myślę o słynnym "Apophisie" to zastanawiam się czy czasami tak nie będzie lepiej jak pierdzielnie w ziemię... bo tylko w obliczu katastrofy ludzie potrafią się zmienić.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

*życzliwości jbc xD.

Co do facebooka-zgadzam się. Robią zdjęcia z przekrzywioną twarzą i myślą, że są seksi i wszyscy będą chcieli tylko ją. Jeszcze na tych zdjęciach się przytulają, jak lesby. Jak coś dodasz w tych zdjęciach od siebie, czyt. wyrazisz swoją opinię, to chcą cię cisnąć po profilu. Głupia młodzież, myśli, że upokorzenie na fb to kara gorsza od cytadeli. Całe szczęście, że z nimi nie jestem w gim, do którego teraz idę.

Ask- mam, ale po co używać? Powiadomienia przychodzą mi na maila, więc tam nie patrzę. I jeszcze te odpowiedzi: "Kogo kochasz?"

"Were,Malwe i Klaudyne ;3333"

Nikt nie jest anonimowy, wystarczy wyłączenie opcji pytania anonimowego.

Opublikowano

Mężczyźni stają się po mału kobietami poprzez noszenie tych wszystkich debilnych i niby modnych ciuszków.

Widze ból dupy ciąg dalszy, po przeczytaniu tego zdania nawet nie zamierzam kontynuować, idioci wszedzie.

Opublikowano

Widze ból dupy ciąg dalszy, po przeczytaniu tego zdania nawet nie zamierzam kontynuować, idioci wszedzie.

tak noś swoje rurki i żyj w swoim świecie, idioci wszędzie.

Opublikowano

tak noś swoje rurki i żyj w swoim świecie, idioci wszędzie.

dordo geju przeproś mnie teraz :/

nie chodzi mi o to ze podoba mi sie noszenie tego, ale kurwa nudne juz jest to pierdzielenie na temat czyjegoś wyglądu... to ich sprawa i to oni dostaja za to wpierdol na ulicy, nie ty czy kto kolwiek inny...

Opublikowano

Nie korzystam z FB, nie mam konta na asku, znam normalnych ludzi, dlatego kompletnie nie zgadzam się z Twoim punktem widzenia, a debile będą nimi w jakimkolwiek innym serwisie.

Opublikowano

Skasuj facebooka będzie ci się lepiej żyło. No niby są na tych askach pseudo fejmy ale po co się tym przejmować? Świata niestety nie zmienisz a skoro nie masz na to wpływu to nie masz po co się o to martwić.

Prawda jest taka, że są ludzie którzy wolą zachowywać się jak debile. Jest im z tym dobrze. Pogódź się z tym.

Nie rozumiem po co przejmować się negatywnymi rzeczami. Tylko niszczysz sobie umysł i nic dobrego z tego nie wyniknie.

@UP Dobre podejście. Ignorować to co nam nie pasuje. Nie wkracza to bezpośrednio na nasze życie, więc nam nie powinno przeszkadzać.

Opublikowano

Wyjebane mam na Polskie rządy i tak bede robił co mi się podoba

bede pił palił cpał a jak się wkurwie to spale parlament :)

Wyjebane mam na ludzi którzy ubierają się jak pedały

to nie mój problem tylko ich bo to nie ja tylko oni dostają wpierdol za pedalstwo :D

a dziewczyny w tych czasach zaczynają się puszczać w wieku 14 lat :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Każdy ma swoje poglądy i każdego człowieka poglądy na świat są inne. Nie ma ludzi idealnych, są ludzie których łatwiej akceptujemy i są ludzie, których zaakceptować jest trudniej.

Po prostu życie.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

op8yew.jpg

Połowa ludzi z tego forum to właśnie ludzie, które opisałeś pisząc ten tekst. Też nie lubie pedalstwa/fb/asków i innych gówien, powinni to zlikwidować

Opublikowano

Ja się akurat w 100% z tym zgadzam. Dzisiejszy świat się popsuł, nie jest wcale lepiej niż kiedyś. Teraz to trzeba nawzajem się hejtować, obrażać i chuj wie co jeszcze. Przykład: Cała klasa uważa, że rurki są też dla chłopaków. Ja wyskocze, że pedały je noszą i są dla dziewczyn to zgadnijcie, co się ze mną stanie.. Zgadzam się z poglądami UniBaga, bo trzeba zacząć działać, a nie pisać "mam wyjebane". Gdyby każdy miał wyjebane (każdy), to by było jeszcze gorzej niż jest teraz.

Wprowadzają te ACTA, SRACTA, politykę cookies.. A na facebooku to też dziewczyny wstawiają jakieś zdjęcia, ja nie moge. Mam facebooka tylko by mieć zadania domowe / dowiedzieć się czegoś. Liczba durniów rośnie i są takimi debilami, że na tym forum pytają jak coś znaleźć. Tak trudno użyć google? Jak tak napisze to zawsze jestem obrażany / hejtowany + warn.

Na szczęście kilka moich kolegów (i 1 koleżanka) są normalni. Reszta to rurkowcy, swagowcy, glanowcy i chuj wie co jeszcze.

Chciałbym, aby ten świat stał się normalny.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

czekam na rozkurwienie wszechświatów XDDDDDDD
A tak na serio, jak idziemy w tą stronę w którą idziemy, to albo się powyrzynamy nawzajem, albo nie wiem :/

I dobrze kurwa, bo są osoby które aż chciało by się skasować z tej planety :/

shoob.png

Opublikowano

Wojna by im się przydała, zniknęła by ta zaraza którą autor tematu opisał. W tym kierunku jakim świat zmierza, skazany jest na intelektualną zagładę.

Opublikowano

Liczba durniów rośnie i są takimi debilami, że na tym forum pytają jak coś znaleźć. Tak trudno użyć google? Jak tak napisze to zawsze jestem obrażany / hejtowany + warn.

Pomyśl że takie czynności człowiek powinien znać z praktyki, ale jak się nic w chacie oprócz wstawiania wygiętych ryjów na FB nie robi to się niczego nie nauczy i sie tak ma.

Za 20 lat na MPC będą pytania:

- "Moje dziecko się zesrało, ma biegunkę?"

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ja skasowałem facbooka, bo mnie nie dręczą krzywe mordy, ale coś w stylu: dziewczyna lajk chłopak koment, ale i tak wiadomo, że lajków będzie więcej, a komentować będą też dziewczyny. Ciągłe sharowanie tych rurki, ale fajne no nie, albo, ale chciała bym mieć te buty i inne gówna. Mam kolegę (normalny człowiek, nie żaden pedałek w rurkach) któremu internet zlasował mózg. Może siedzieć cały dzień na "fejsbuśu" i lajkować wszystko co wlezie, komentować i robić inne gówna na tym fejsie, a i jeszcze zapomniałem dodać, że jeszcze lubi się chwalić na fanpage'ach jaki on nie jest dobry w LoLu, a tak naprawdę gra do dupy i jak rodzice Mu robią zakaz na kompa to przychodzi do mnie, aby sobie pograć i pokazać swoje skillsy. Wrak człowieka na prawdę. Tak znienawidziłem facbooka, że aż jak ktoś o nim wspomni to aż chce mi się wykrzyczeć prosto w morde żeby zamknął ryj. Ask tak samo. Zbiorowisko podstawówki i gimb, które jakie to nie sławne chcą być w internecie.

Opublikowano

Ej no kurwa. Serio możesz ludzi pobrażać a jesli chcesz zeby cos jebl w ziemie to idz skocz z mostu. Mamusi się żal a nie pieprzysz na forum. Dupek

Opublikowano

@UP: Założe się, że nawet nie przeczytałeś treści.. ;) Więc nie oceniaj jeśli nie przeczytasz bo widać, że tego nawet nie przeczytałeś. Tak dobrze Ci jak jest teraz? Palikot, tusk, ta moda? Sam jesteś

Dupek

;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...