Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie to durnie i zakłamane psy

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świata nie zmienisz, idiotów nie wytępisz, jedyne co można robić to napominać.

A głupota (i mam na myśli nie tylko facetów w rureczkach) w obecnych czasach, jest w cenie, jak się okazuje...

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Ilość obrazkow i "dont want to live on this planet",ikość ludzi ktirzy nie lubią takich idiotów i ilość hejtu na swag chyba pokazuje, że paradoksalnie… idiotów jest mniej niż kiedyś. Dajmy mnie na przykład: nie znam żadnego swaga ostatni raz pedala (tj w rurkach) widziałemz dwa tygidnie temu- w moiej opinii nie jest źle. Po prostu ludzie z tendencja di szpanowania wlezli na teren internetu, z ktirego kirzystaja wszycy a nie np. Jedna grupa spoleczna i zaczęli się scierac z normalnymi. U mnie w klasie 1 (NIE BYLO INTERNETU I FB) byka zasada… NIE MASZ GTA SA NIE ISTNIEJESZ. I patrz jakby ktis teraz napisali o tym w necie od razu wielki hejt jakie dzieci oglupianie ito.. A tak mida przeminęła i klasa jest do dziś nirmalna. Od jakiegoś czasu leje na dyskusje tego tyou i pisze inicjatorom kłotni TO.

Świat na tym polega : każdy robi co innego i jest inny. Grupa dupków i lansiarzy istniala od zawsze kurwa: po prostu teraz jest internet ktiry WRZUCA WSZYSTKIE GRUPY SPOŁECZNE DO JEDNEGO WORA. Stąd starcia itp…

W ogóle mam disyc tego wszystkiego. Dyskusja dyskusja dyskusja o dyskusji. Zrobisz błąd? 50 specjalistów diradzi ci i zasugeruje słownik. Nie masz argumentu di dyskusji? Wypierdalasz! Masz buty cinverse bo po pristy je lubisz? Gimbus. Dyskusja. Masz koszulke Nirvany? Musisz mieć 200 argumentów że jej słuchasz a nie nosisz dka szpanu. Dyskusja. Dyskusja. Dyskusja, dyskusja dyskusjadyskusja , dyskusjadyskusjadyskusjadyskusja DYSKUSJA ARGUMENTY DYSKUSYJNE DYSKUSJA!!!!!!!!!

Mam tego dosyć…

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Taki swiat...

Ja tam nie mam FB ani zadnych askow (nawet nie wiem jak to wyglada) i nie placze, bo po prostu nie mam z tym stycznosci.. Nie widze tych komentarzy i jak to powiedziales „wyscigu”.. Nic tym tematem nie zmienisz .. Nie wchodz na to jak ja, to Cie nie bd denerwowalo. Ja tego nie mam i jakos zyje :O

Opublikowano

Jestem ocalały, facebooka używam tylko do kontaktu ze znajomymi i mam niewiele, ponad 100 znajomych.

Opublikowano

Jestem ocalały, facebooka używam tylko do kontaktu ze znajomymi i mam niewiele, ponad 100 znajomych.

Pszz ją mam 89 xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

NIE ZNAM SIĘ WIĘC SIĘ WYPOWIEM.

Co nas nie wkurwia jak nas wszystko wkurwia :/

Fejsbuczki są straszne a cukierberg to "huj"

shoob.png

Opublikowano

Co prawda sposób postrzegania świata masz prymitywny jak 12 letnie dziecko ale z grubsza się z tobą zgadzam :)

No i chyba dlatego tak bardzo wkurzają mnie ludzie.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Kurwa, tak bardzo prawdziwe;_;

A najbardziej mnie wkurwia to:

świata masz prymitywny jak 12 letnie dziecko

KAżdy jest kurwa mać prymitywny tylko nie ty, pierdolony debilu z iphonkiem, rureczkami i zapasem tolerancji w spodniach kurwa mać.Pozjadałeś wszystkie rozumy, każdy jest durny i prymitywny ale za to jaką mamy wykwintność, kurwa miło mi poznać spierdalaj

Opublikowano

"Mężczyźni stają się po mału kobietami poprzez noszenie tych wszystkich debilnych i niby modnych ciuszków"

True.
A poza tym co do facebooka - to wyobraź sobie, mnie też to irytuje.
Oglądam zdjęcia i widzę jakieś dziwne "dziubki" czy jak to się tam
nazywa, to tak denerwuje, że szkoda słów. Przecież to jest tak
dziecinne, a oczywiście pod tym 1000 komentarzy:

Ale jesteś ładna!
Nie nie jestem!

Nie wcale, nie marudź <33

Nie jestem

Jestes!! <33
DziekI!! :* :* <3 <3

i tak 1000 komentarzy dalej.

Albo ustawianie statusu w związku z przyjaciółką, dodawanie jako mame koleżanki, no co to ma być? Facebook kilka lat temu był do wytrzymania, teraz to idiotyzm. Trzymam go tylko i wyłącznie z jednego powodu - kontakt ze znajomymi, bo teraz coraz mniej osób ma gg a praktycznie większość fb. Albo - 1000 amatorskich "sesji" na którym dziewczyny chcą być topmodelkami (nie zapominając o chłopakach, bo coś takiego też jest..). Co do płci męskiej, to jak widzę sesje zdjęć półnago (ale nie tak.. jak model, tylko jak jakiś idiota) albo z rurkami, sweterkiem w 20 kolorów, t-shirtem dziewczyny i czapką "swag" to mnie coś bierze.

Opublikowano

KAżdy jest kurwa mać prymitywny tylko nie ty, pierdolony debilu z iphonkiem, rureczkami i zapasem tolerancji w spodniach kurwa mać.Pozjadałeś wszystkie rozumy, każdy jest durny i prymitywny ale za to jaką mamy wykwintność, kurwa miło mi poznać spierdalaj

Dzięki, już dawno nikt nie dostarczył mi takiego bólu dupy.

Ja tam nie potrzebuję dwóch linijek by cię opisać :) Wystarczy słowo: patologia. Dziękuje, dobranoc, idź modlić się do rapsów.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Niczego nowego nie odkryłeś akurat... To że świat pozjadał rozumy to już nie od dawna wiadomo...

To że faceci robią się na kobiety, to według mnie sprawa osobista każdego z nas i nie nam oceniać, czy ktoś jest pedałem jak to wielokrotnie przy tematach o rurkach tu napominano, czy też po prostu lubi to... Ja sam osobiście rurek nie noszę, ale się do nich raczej nie przekonam.

Co do facebooka, ask itp... To uważam że te portale to zło... Sam spędziłem pół roku na facebooku i żałuje że miałem tam konto... Zaraz jak stworzyłem konto, to jakaś baba chyba 40latka zaczęła mnie napastować! Chciała się spotkać i w ogóle. WTF z tymi ludźmi?! :O Już mi MPC i gry wystarczą, by spędzić przy kompie przynajmniej pół dnia...

Co do ACTA... Czytałem wczoraj na jednym portalu, że w Ameryce znowu chcą SOPA wprowadzać, i zaczynają się tam protesty... ACTA Strikes back? Poland first to fight!

W ogóle... To ja nawet gadu pozbyłem się z PC, bo na cholerę mi ono, skoro z nikim nie gadam? Nawet na konto na YT już nie wbijam, bo na Polskim YT panuje taka patologia że szok...

Opublikowano

Kurwa co dwa zdania i tacy ludzie uważają się za mądrzejszych od tych z rureczkami ;_;

Ogarnijcie się bo tak źle nie jest…

Opublikowano

z tymi rureczkami to jest prawda , zarzuci blond grzyba jak ogier kurwa i gimbuski na to lecą jprdl wtf ?
Co chwile na fb jakieś pierdolone zestawy z ubraniami gówno mnie to interesuje !
Następna sprawa z tymi KARNYM KUTASEm codziennie widzę po kilkadziesiąt tego patologicznego wyrazu ?
Jak chcesz mieć karnego kutasa to zapraszam do siebie .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Dla mnie w ogóle parodią są te tematy zakładane tylko po to, żeby nabić sobie kilka wejść bo się napisało coś śmiesznego. Ludziom się nudzi to napisze taki przykładowy użytkownik:

Mam koleżankę, która mnie podrywa nie? No i ona mi puszcza oczko, nie? No ja ją lubię, nie? Ale nie wiem co mam zrobić, nie?

Opublikowano

Facebook kiedyś tak jak ktoś @up powiedział był do przeżycia, a teraz to banda dzieci się tam pojawiła...

Opublikowano

Uni zgadzam się z tobą w 100 %.Świat schodzi na psy.A Polska to chory kraj.Tylko teraz Polak Polaka podpierdala tak jak i kiedyś też to było np na wojnie ,ablo za komuny Polacy byli komunistami i podpierdalali sąsiadów.Jebać takich sprzedawczyków.A co do "mężczyzn" którzy chodzą np w rurkach i są pedałami do tegi jakiś i uważają się za prawdziwych mężczyzn.To nich pownni zrobić tak jak w jakimś kraju w afryce to na dożywocie się idzie jak kogoś złapią na pedaleniu się.A w Arabi to wczoraj program oglądałem pedałek się wypowiadał to widziałem tam to nawet kara smierci za pedalstwo jest.Jednym słowem Afyrka jest bardziej do przodu jak Polska.U nas legalizują pedałów a u nich tępią pedałów.

Jak bym rządził Polską to bym porządek zrobił.Ale to tylko marzenie ^^.Dobrze ,że za marzenia nie karaja.

Ciesze ,że Fb nie mam ,nie muszę się patrzeć na krzywe mordy i nbk'ow co spamują komentarze pod zdjęciami sami sobie.

Opublikowano

po chuj drążyć temat. Ja mam fejsa tylko dla kilku dziewczyn, z którymi mam tylko kontakt telefoniczny + ten fejs bo się przeprowadziły. Nie zwracam uwagi na te "gimby popisy" a gości w rurkach wyśmiewam na ulicy i zastanówcie kto się wtedy gorzej czuje? - oni. Jakiś tydzień temu jechałem autobusem i był typ w rurkach.. śmiałem się z niego po cichu i skapnął się. Następnego dnia był w dżinsach - można? można.

Opublikowano

Facebook potrzebny jest tylko do kontaktu ze znajomymi albo pośmiania się.

Niektóre strony porządniejsze na facebooku dostarczają dość ciekawych i zabawnych wpisów, na pewno lepszych niż ten gimbokwejk albo inne besty.

Kolejnym plusem są hejterzy.

Zakładasz stronkę, rozwijasz ją do iluś tysięcy like, robisz rajdy na debili xD
Też fajna zabawa

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...