Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Robimy trade hacka.

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież nawet jeśli zrobisz iluzję przedmiotu, to nie sprawisz, aby inna osoba widziała ją u siebie. Możesz takie rzeczy robić tylko w zakresie swojego klienta.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trade Hacka nie było i nie będzie. Łatwiejszy sposób na okradnięcie konta to dodanie keylogger'a do clienta tak jak warnox napisał tutka. Zrobić na swoim cliencie i podrzucić komuś i wcisnąć jakiś kit żeby to pobrał. Tylko nie wiem jak HS na to zareaguje, trzeba by było zmieniać CRC

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem w cheat engine. Udało mi się zrobić iluzję, ale gracz któremu dałem tą iluzję nie widział jej, tak samo udało mi się zrobić w cheat engine aby akceptowało po obu stronach, ale to tylko po stronie clienta ;x. To są pakiety, sama edycja w cliencie nic nie da.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Edytowanie tego pliku może dać najwyżej wizualny efekt akceptowania handlu przez drugą osobę, natomiast wcale nie otrzymasz przedmiotu, który ktoś Ci pokazuje.

Opublikowano

a jak by całą wiedzę połączyć tu i ówdzie ? i pomyśleć nad niektórymi rzeczami ? ale wiecie co wam powiem ? nawet jeśli ktoś z tu obecnych odnajdzie
rozwiązanie to tego nie opublikuje. dlaczego ? jeśli by istniał trede hack lub tym podobne rzeczy upadł by metin jaki sens wtedy by miała gra ?
okradniesz zostaniesz okradnięty i ta osoba zostanie okradnięta he :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 musialo by cos zostac zmienione na sererze, i dopiero pozniej mozna by bylo sie bawic plikami clienta. Ale wydaje mi sie ze by to bardziej polegalo na zrobieniu jakiegos Q. Ale kto bedzie taki glupi i rozwalal sam sobie server xD. A tak naprawde nie ma takiego czegos i nigdy takie cos nie bedzie bo tego nie da sie stworzyc ingerujac tylko w plikach clienta. Niby jak gralem na PL kiedys to interesowalem sie hackami i slyszalem, ze 1 osoba w polsce ma trade hacka ale moze i to byly bajki choc w ciul osob to mowilo / pisalo.

Jesli juz ktos mialby cos takiego zrobic to przedzej by to usunal z kompa niz wrzucil do neta.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dowiedziałem się czegoś innego. Jak zauważyliście, kiedy dacie na handel np. 200 sztabek to potem nie możecie ich rozdzielić w eq jak są na handlu. O to mi chodzi

http://youtu.be/ZO6vkhUosVI

Teraz pliki python, które znajdują się w pliku root z pack'a zawierają gdzieś linijkę blokującą rozdzielanie, gdy item jest na handlu. Jeśli ktoś się zna na pythonie, to na pewno by mu się udało takie coś zrobić. Ba, a nawet jeśli się uda komuś zrobić takie coś i nie będzie chciał się tym dzielić, to prosiłbym o pw :D.

ae8pc4.jpg

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...