Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Robimy trade hacka.

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Jakiego injectora używasz ?

Co do trade hacka, to można by zrobić patent na tworzenie iluzji przedmiotu np. robimy iluzję mieczyka, dajemy na handel, gościu daje akcept i nic nie ma w eq, bo to był tylko efekt wizualny. Ponoć kamer kiedyś zrobił coś takiego. To byłoby coś i na 100% da się to zrobić.

ae8pc4.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Co do trade hacka, to można by zrobić patent na tworzenie iluzji przedmiotu np. robimy iluzję mieczyka, dajemy na handel, gościu daje akcept i nic nie ma w eq, bo to był tylko efekt wizualny. Ponoć kamer kiedyś zrobił coś takiego. To byłoby coś i na 100% da się to zrobić.

Uruchomic uruchomiłem to ale żeby coś skopiować nie udało mi się

To wszystko było robione na metinie z 2008roku , wtedy to się dało . Teraz już niestety się nie da tego zrobić

Opublikowano

Co do tego ze sie nie da. Da sie to było z polroku wstecz. Nawet było kilkadziesiąt tematów o tym okradaniu na avalonie nawet GM sie przyznawało ze to jakis hack i nie wiedzieli o co z tym chodzi. Musi być cos w plikach co udostępnia baze najprawdopodobniej

Opublikowano

To już zaczyna trochę brzmieć jak taki metinowy sci-fi :D. To już jest wyższa szkoła jazdy, dla kogoś kto to ma w jednym palcu pythona, php i spore doświadczenia zarządzania serwerem.

Teraz porozmawiajmy o czymś bardziej wiarygodnym. Tak jak mówiłem, trzeba zrobić hacka takiego co zrobił kiedyś kamer (robimy iluzję itemku, którą można dawać na handel, gościu daję akcept i nic nie ma eq, bo to byla iluzja) to się na 1000000% da zrobić, panowie co wy niepoważni...

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Teraz porozmawiajmy o czymś bardziej wiarygodnym. Tak jak mówiłem, trzeba zrobić hacka takiego co zrobił kiedyś kamer (robimy iluzję itemku, którą można dawać na handel, gościu daję akcept i nic nie ma eq, bo to byla iluzja) to się na 1000000% da zrobić, panowie co wy niepoważn

i..Bawiłem sie tym ale jak była ta iluzja to koles nic nie widział ale umnie byly 2 a ujego nic jak dawałem mu ta iluzje truty .

Opublikowano

@Up

Injector http://catshare.net/WZZA4TYto3PX2hJk/OSInject.rar

Scan https://www.virustotal.com/pl/file/141dfc00bae9df1bb53526f8cfba426f6ceb3568d835ddbfe7ef8c093f853549/analysis/

Nie wiem czemu jest 10/46

@Edit

żeby to uruchomić trzeba nacisnąć insert jak dobrze pamiętam

0dqn.png
Opublikowano

Bezsens temat,jeżeli nie miałeś nigdy styczności z klientem metina to sądzisz że coś zrobisz,a taka prawda że z tym kodem możesz co najwyżej sobie pogwiazdożyć.

Napisał temat Robimy trace hacka a gówno robi.. (i tak nic nie zrobi/icie)

Opublikowano

no w sumie dobry pomysl zeby zrobic takie cos na serwery 2010 jak kamer zrobil na serwery 2008

\

Opublikowano

Dzieci już się napalają na jakiegoś Trade Hacka i chcą go stworzyć i nie zrobią a czas leci i się marnuje. Są trade hacki ale zrobili to sobie pro zajebisci hakierzy i wam jedynie co mogą dać to Napis "Pierdol SIę" w notatniku.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Dzieci już się napalają na jakiegoś Trade Hacka i chcą go stworzyć i nie zrobią a czas leci i się marnuje. Są trade hacki ale zrobili to sobie pro zajebisci hakierzy i wam jedynie co mogą dać to Napis "Pierdol SIę" w notatniku.

wypierdalaj noł nejmie.

Autor tematu, trade hack już jeden jest ale nie udostępniony ( potwierdzone info ) i jest on zrobiony od strony gracza, ( cheat, nie wizualka przez serwer ) czyli zrobić się da i nie pierdolcie ze nie =D A co do filmików na youtube, kolejna kpina... większość jest fake, ale niekoniecznie wszystkie :) Dostane oficjalnego unbana na MPC to wam cos opublikuje xD

Opublikowano

Z tego co wiem to usuniesz button "Akceptuj" czyli nie zatwierdzisz wtedy handlu... Czyli gówno a nie tradehack :D

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Z tego co wiem to usuniesz button "Akceptuj" czyli nie zatwierdzisz wtedy handlu... Czyli gówno a nie tradehack :D

to by zadzialało wtedy gdyby druga osoba posiadała identycznie zmodyfikowanego klienta, dlatego to moze na kamerze pyknąć ;)

Opublikowano

Z tego co pamiętam było to kilka lat temu i forum diosesmx posiadało takiego hacka

teraz to nawet maja scrackowanego m2boba hmm poszukam tam, to nie jest reklama i jest jeden problem nie jest to polskie forum ;(

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

@Up

Dzięki, zaraz poszukam

@Edit

Nie ma, przeszukałem wszystkie strony. Jakaś tam była wzmianka, że jak na tamtym forum osiągniesz 3000 post to ci dają trade hacka, ale ciul wie. Ponoć był kiedyś trade hack by banjo1 , ale to było chyba tylko po stronie clienta :(. I jestem tego pewien, że jest trade hack, ale pamiętajcie, jeśli w tym temacie dojdziemy to kompromisu i znajdziemy działającego trade hacka, dam wam 10 minut i zamykamy temat, modek go usuwa, żeby się nie rozprzestrzenił oraz żeby nie zrobili przed nim zabezpieczenia, więc szukamy dalej.

Dobra teraz pytanie do kogoś znającego się na tworzeniu cheatów. Możemy zrobić takiego trade hacka, że robi iluzję.

GetItemIcon

GetiItemValueBonus

coś ten teges, żeby robiło iluzję ( ikonkę i bonusy) wybranego itemu. Jak już to proszę o pomoc w jakim to zrobić języku, pythonie czy autoit.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Miałem tego by banjo i to było tylko pokazane po dwóch stronach ze jest zaakceptowane i się nic nie działo. Powiadasz iluzje tylko w jaki sposob chcesz wysłać dane do gracza nr 2 o tym przedmiocie zapewne tą iluzje będziesz widział ty, będzie to działać jak cheat engine. Pamięta ktoś jeszcze cos podobnego do cheat engine revolutin engine czy jakos tak tam bylo wiecej opcji ;p

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...