Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Tworzenie stron www grafika+kodowanie studio Web-Earth.pl...

Web-Earth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po prostu ostrzegam innych ludzi, poza tym wszyscy mamy oczy i widzimy że strona jest po prostu zerżnięta.

Robię stare grafiki? Może dlatego ponieważ siedzę w tym od kilku lat i po prostu nie zmieniam swojego stylu. Pomimo to, nawet jeśli robię słabą grafikę dlaczego tak bardzo chciałeś kupić ode mnie stronę? Nie dość że oskarżasz mnie że jestem słabym grafikiem to dlaczego takową grafikę kupowałeś? Coś z Tobą jest nie tak, dlaczego pogrążasz teraz w tym wszystkim Welnesa? Wasz serwis przez takie akcje jak ta idzie w opinie, a ta opinia oddziałuje na klienta.

Śmiem zaśmiać Ci się w twarz i powiedzieć prosto, mimo że mój styl jest "stary", to kto więcej "hajsu" liczy? :)

Technologie modern UI? Proszę wytłumacz mi to, i pokaż mi swój modern UI skopiowany.

Strone Minecrafta robiłeś 5 godzin, ja mogę nagrać filmik 30 minutowy w którym stworze taką stronę....

Tutaj moje STARE gorsze strony:
www.varus.pl
www.neurox2.pl

PS. Wytłumacz mi również jak można zastosować modern UI w starym klimacie Metin2 gdzie jego przeszłość sięga 2008 roku? Modernistyczny UI zazwyczaj nie stosuje się w projektach stron RPG. Przykładem MODERN UI może być system windows na smartfony. Zastosuj mi modernistyczny UI w metin2 nie skopiowany. Z tego co wiem, istnieje już multum rodzai ułożenia menu, belek, etc.

A teraz najlepsze. modern ui to modern user interface. http://pl.wikipedia.org/wiki/Interfejs
Pojęcia UI stosuje się bardziej w programach, aplikacjach, systemach.
Najprostszym określeniem grafiki / projektu strony jest pojęcie Layout. http://pl.wikipedia.org/wiki/Layout_(Web)
Podszkól się, weź poczytaj tutoriale, a dopiero baw się w takie serwisy. Bo ktoś kiedyś będzie zamawiał jakąś stronę, zapyta cię o dany element, pojęcie a Ty tylko jape otworzysz.

Możecie moderatorzy mi dawać bana. Ale żeby chociaż konkretne uzasadnienie było.
Opublikowano

Ja po prostu ostrzegam innych ludzi, poza tym wszyscy mamy oczy i widzimy że strona jest po prostu zerżnięta.

Robię stare grafiki? Może dlatego ponieważ siedzę w tym od kilku lat i po prostu nie zmieniam swojego stylu. Pomimo to, nawet jeśli robię słabą grafikę dlaczego tak bardzo chciałeś kupić ode mnie stronę? Nie dość że oskarżasz mnie że jestem słabym grafikiem to dlaczego takową grafikę kupowałeś? Coś z Tobą jest nie tak, dlaczego pogrążasz teraz w tym wszystkim Welnesa? Wasz serwis przez takie akcje jak ta idzie w opinie, a ta opinia oddziałuje na klienta.

Śmiem zaśmiać Ci się w twarz i powiedzieć prosto, mimo że mój styl jest "stary", to kto więcej "hajsu" liczy? :)

Technologie modern UI? Proszę wytłumacz mi to, i pokaż mi swój modern UI skopiowany.

Strone Minecrafta robiłeś 5 godzin, ja mogę nagrać filmik 30 minutowy w którym stworze taką stronę....

Tutaj moje STARE gorsze strony:

www.varus.pl

www.neurox2.pl

,,Ja po prostu ostrzegam innych ludzi" - Czyli sądzisz, że ludzie są niepełnosprawni i sami nie mają własnych opinii i Ty jako jakże dobry człowiek ostrzegasz ich? :)

Nie tworzyłem żadnej strony 5 godzin tylko layout. Jeżeli jesteś profesjonalistą powinieneś używać odpowiedniego słownictwa, ale już w to nawet nie wnikam.

Layout Minecraft był moim 3 pracą jeżeli chodzi o grafikę, a layout League of Metin 2 :)

W każdej swojej pracy staram się zachować swój styl, bo wiadomo każdy grafik ma swoje upodobania ale jednak przemieszczamy się w czasie, a co za tym idzie każdy zmienia swe upodobania i używania starego stylu nawet dobrego stylu jest przereklamowane. Nie kupowałem żadnego layota od Ciebie :)

Jeżeli twierdzisz, że moje prace są plagiatem należałoby to najpierw poprzeć dowodami. Styl modern UI został zastosowany w mojej sygnaturze/ tło na Facebook'u oraz logu w całości, a co za tym idzie ,,i pokaż mi swój modern UI skopiowany" pokaż mi gdzie skopiowałem to ;)

Nie mam zamiaru odpowiadać na resztę twoich jakże wspaniałych zarzucać, bo szkoda na to czas. Najlepszym wyrokiem w tej sprawie jest taki, że klient wybierze tego kogo uzna za bardziej ,,profesjonalnego".

@Aincrad- Jesteśmy nowo powstało studiem, nowe prace pojawią się na dniach :)

1377369803-U1002370.png

Opublikowano

@ Przeczytaj to co edytowałem wyżej.

Od kiedy sygnatura, logo, tło na facebooku jest USER INTERFACEM?

Najpierw musiałbyś stworzyć aplikację, system, program z własną grafiką wtedy możesz nazwać to UI, GUI. Thanks bro bye.

Ps. Sam zacząłeś temat o Emerald że wrzuciłem waszą stronę co kupiliście na MPC, a teraz że nie?

Gubisz się w swojej wypowiedzi.

Jeśli kupujesz coś na allegro, a sprzedawca ma negatywne opinie to znaczy że ktoś Cię przestrzega przed nim, że kupisz coś wadliwego, kradzionego, albo że zostaniesz przysłowiowo wydymany przez sprzedawce.( To właśnie dzięki takim ludziom nie kupujemy od nieznanych sprzedawców)(ja już miałem około 30 klientów, może z 1-2 było nie zadowolonych, przeważnie dzieci które kupowały przez sponsora).

Dlatego ja ostrzegam ludzi przed wami, mam takie prawo i nikt nie zabroni mi wyrażać swojej opinii. Uważam że jest wiele więcej ludzi godnych polecenia od was. :)

Najgorzej jest się przyznać że stronę graficznie zwyczajnie się podpierdoliło i tyle.

Bez odbioru, lece po jakiegoś moderatora żeby to wyczyścił. :]

Opublikowano

Linki zostały wysłane na PW, żeby potem mało rozgarnięci tutaj bzdur nie pisali. :P

@Topic: Można prosić o pokazanie jeszcze kilka waszych prac?

Moich kilka znasz, na PW podawałem, studio oficjalnie startuje we wtorek, więc galerie się dopełni ; )

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

@Topic: Ja bym wam zaproponował pojedynek na layout tak dla czystej zabawy. ;D

Ciekawe kto po prostu zrobi lepszy.

@SPAM: Pawełku i tak Ci nie odpuszczę warna za 9 post w temacie bo mój post nie był spamem. :)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Tylko że najlepiej by było, aby każdy layout był nagrany w 1920x1080 rozdziałce.

Z możliwością używania stocków, renderów, textur, brushy.

Ja z chęcią :) tylko znajdę wolną chwilę :)

A dla ludzi ciekawskich możecie sobie porównać tutaj:

www.varus.pl - www.neurox2.pl - www.litegame.pl - http://scr.hu/0lvv/ultdp - http://scr.hu/0lvv/4uok0 - http://scr.hu/0lvv/u5bvc - http://scr.hu/0lvv/1ejbm crazy, pamiętasz? Był dla ciebie :* - http://scr.hu/0lvv/gteu8 - http://scr.hu/0lvv/mzrfg

im dalej tym starsze ;]
Opublikowano

Zaraz zleci się tu team Emeralda i wszyscy powiedzą przez kogo serwer padł...

Konkurencja? Ty CrazyDeep nie jesteś dla mnie żadną konkurencją, popatrz na swoją grafikę, zrób coś sam a nie kopiujesz wszystko z LOL'a. Najpierw podszkol się i nie wpieniaj się tak, złość piękności szkodzi...

Ja w grafice siedzę od ośmiu lat, w tym roku stuknie dziewięć i Ty mówisz że Ty jesteś konkurencją? Konkurencją dla mnie może być ZIELSKO którego szanuje bo jego grafika jest na prawdę dobra, KING SORA - jest wg. mnie najlepszy, oraz SAMBOREK. Ty niestety możesz się schować w cieniu z tą swoją TWÓRCZOŚCIĄ kopiowania. Elo!

Co do Emeralda, trzeba było zapłacić za resztę. :-)

(Jest takie przysłowie, najlepszą obroną jest kontr atak, a jeśli ktoś mnie oszukuje to i on zostanie).

Podtrzymuje słowa Aincard'a, usług od tych Panów nie polecam mimo że istnieje wiele konkurencji odsyłam was do:

www.zielsko.com - jeśli lubicie profesjonalne grafiki, wiadomo więcej hajsu lepsza jakość.

www.skyne.pl - z nim nie wiem jak jest, ale grafikę złą nie robi, przynajmniej WŁASNĄ.

www.bombwork.pl - mimo że opierdolił mi mojego PSD( i sprzedaje psd po kilka razy!) jest bardziej godny polecenia od was... ;]

Samborek - jego znajdziecie na devART, może gdzieś ma swoje portfolio robił strone dla Pandory :)

Mylisz 3 rzeczy, po pierwsze nie ukradłem Twojego PSD tylko dostałem zlecenie na przerobienie go. Po drugie w ogóle nie sprzedaje PSD. Po trzecie nie sprzedałem jeszcze 2x tej samej grafiki.

Co do opinii to niestety nie polecam, ponieważ jest tam ** Welnes **.

Opublikowano

Nie polecam! Welnes się nie zna i rozwalił już kilka serwerów. W dodatku ludzie możecie zapłacić za pracę a oni zostawią w skryptach luki i potem gdy ich serwer będzie startował, rozwalą wam is albo narobią gm`ów i rozpierdolą serwer łącznie z bazą danych.

NIE polecam! A jeżeli już chcecie kupić stronę od nich, to potem dajcie ją do jakiegoś ogarniętego web-majstra żeby ją sprawdził bo będziecie mieli po serwerze.

Opublikowano

Algoria padła przez Hikariego, nie przez Welnesa.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Nie wiem czemu drążycie temat.. Aincrad, idz robić swój serwer, ty Kurlz zajmuj się także swoimi sprawami.. Dajmy im szansę, jak się uda to się uda, jeśli nie to nie.. @Kurlz @Aincrad Macie swoje sprawy na głowie więc zajmijcie się tym, a nie będziecie jakieś posty wrzucać..

Opublikowano

Nie polecam! Welnes się nie zna i rozwalił już kilka serwerów. W dodatku ludzie możecie zapłacić za pracę a oni zostawią w skryptach luki i potem gdy ich serwer będzie startował, rozwalą wam is albo narobią gm`ów i rozpierdolą serwer łącznie z bazą danych.

NIE polecam! A jeżeli już chcecie kupić stronę od nich, to potem dajcie ją do jakiegoś ogarniętego web-majstra żeby ją sprawdził bo będziecie mieli po serwerze.

Muhehehehehehe, myślałem, że w Polsce dobre lektury pisał Mickiewicz ;). Robiłem kilka realizacji metina i jakoś każdy klient był zadowolony.

@Do reszty: możecie się tu nie kłócić ?

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Robiłem kilka realizacji metina i jakoś każdy klient był zadowolony.

Welnes wykonał dla Nas stronę serwera NarniaMt2, gdy jeszcze pracował z Skyne. Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszelkie poprawki wdrążał od razu. Strona chodziła bez problemu i do tego dobry humor z jego strony. Oczami klienta mogę polecić.

Opublikowano

,,Hejt" jest pisany przez tych osobników ze zazdrości/ czują zagrożenie w swych rejonach. Dziwne, że żadnego złego postu nie napisał o nas klient, tylko tak owa konkurencja. Zastanawiająca, czyżby czuli zagrożenie? :) Ciekawa sprawa.

1377369803-U1002370.png

Opublikowano

To powiedz chodziarz czy tniecie pds do cms? + kodowanie do tego jeżeli klient dostarczy wam psd strony.

Nie będę Ci zwracał uwagi co do ortografii, ale jeśli dobrze zrozumiałem, to owszem wdrażamy również projekty graficzne dostarczone przez klienta ;)

1377371138-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...