Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Tworzenie stron www grafika+kodowanie studio Web-Earth.pl...

Web-Earth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1377370084-U1002370.png

Witamy Serdecznie.

Web-Earth.pl - your future is in our hands!
Nasze studio oferuje wszelakie usługi związane z internetem.
Od prostych prac graficznych (logotypy, herby) po skomplikowane systemy zarządzania treścią i aplikacje internetowe.
Zajmujemy się również marketingiem, seo, social mediami i temu podobnymi.

W celu przejrzenia pełnej oferty przejdź na nasze portfolio: http://web-earth.pl/
Zachęcamy do kontaktu z nami po przez facebook, email lub Gadu-Gadu.

Kontakt z grafikiem:
GG: 40598120
E-mail: [email protected]

Kontakt z webdevolopoperem:
GG:45610470
E-mail:[email protected]

E-mail studia: [email protected]

Layout Minecraft:

minecraft_webpage_project_by_web_earth-d

Layout League of Metin:

webearth_by_web_earth-d6je1a6.jpg

Oferujemy również kontakt poprzez komunikator TS3/Skype.

Kontakt Facebook: https://www.facebook.com/pages/Web-earth/280754758732992

DevianArt: http://web-earth.deviantart.com/

Pozdrawiamy,

Studio Web-Earth.pl!

Studio oficjalnie startuje prawdopodobnie już we wtorek!

1377369803-U1002370.png

Opublikowano

Bardzo dziękuję. Prace będą miały oczywiście inny układ po zakodowaniu (zwłaszcza praca pierwsza), ale bardzo nam miło :)

Jakby ktoś był ciekawy pierwszą pracę wykonywałem przez 5 godzin, a drugą około 6-7 :)

Studio oficjalnie startuje prawdopodobnie już we wtorek!

Zachęcamy do polubienia naszego FanPage: https://www.facebook.com/pages/Web-earth/280754758732992

1377369803-U1002370.png

Opublikowano

No niestety. W takim wypadku nie mogę polecić.

Nie obrażając, kolega chyba jest świeży w internecie :) Aby napisać takie coś powinieneś podać jakieś istotne argumenty, a bez tego moim zdaniem ośmieszasz się.

Piszę co uważam, jako prywatna osoba, nie jako współpracownik Welnesa.

1377369803-U1002370.png

Opublikowano

Czy wystarczy Ci słowo Algoria?

Uważam Cię za bystrego człowieka i myślę, że się domyślisz reszty.

Co ja takiego zrobiłem na algorii? Serwer był i jest sensuala, ja tam byłem tylko od TS, forum ,strony, coś tak spieprzyłem? Owszem, chwilowo był bug w IS, przez mój błąd (przerabianie skryptu w nocy, zapomniałem zmienić jedno zapytanie), ale poprawiłem to i zrobiłem to co mogłem, sensual mógł wtedy zrobić cofkę. Każdy popełnia błędy, prawda? ;) . Jeśli chcesz to kontynuować, by uniknąć spamu -> pw.

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Polecam.. Bardzo dobra ekipa, znają się na rzeczy - ciekawy design, innowacyjne rozwiązania. Co do Aincrad'a.. Twój serwer także nie jest niczego sobie.. Na razie to tylko jest na ss'ach.. Co do Welnesa - każdy ma prawo popełniać błędy... Szkoda słów na ciebie, Aincrad..

Opublikowano

Polecam.. Bardzo dobra ekipa, znają się na rzeczy - ciekawy design, innowacyjne rozwiązania. Co do Aincrad'a.. Twój serwer także nie jest niczego sobie.. Na razie to tylko jest na ss'ach.. Co do Welnesa - każdy ma prawo popełniać błędy... Szkoda słów na ciebie, Aincrad..

Oczywiście, że można popełnić błąd typu nieudany skrypt przywrócenia hasła czy źle wyświetlane coś na stronie.

Nie można odwalać takiej maniany po której projekt upada a cofka i tak by nic nie dała ponieważ serwer został automatycznie skreślony w oczach graczy.

Dużo osób mówiło, że było to zamierzone aby inny serwer X mógł się wybić (mam tu coś odpisać abyście dobrze odczytali zdanie?)

@Topic: Aktualnie nie polecam do pozytywnego wyjaśnienia sprawy, jeżeli owego nie będzie to moja decyzja zostanie nie zmieniona.

Pozdrawiam.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Oczywiście, że można popełnić błąd typu nieudany skrypt przywrócenia hasła czy źle wyświetlane coś na stronie.

Nie można odwalać takiej maniany po której projekt upada a cofka i tak by nic nie dała ponieważ serwer został automatycznie skreślony w oczach graczy.

Dużo osób mówiło, że było to zamierzone aby inny serwer X mógł się wybić (mam tu coś odpisać abyście dobrze odczytali zdanie?)

@Topic: Aktualnie nie polecam do pozytywnego wyjaśnienia sprawy, jeżeli owego nie będzie to moja decyzja zostanie nie zmieniona.

Pozdrawiam.

Jak pisałem zapraszam na TS / PW, tam kulturalnie dokończymy rozmowę, ja nie jestem konfliktowy i nie chcę się kłócić ; ). Wychodzę z założenia, że takie sprawy trzeba wyjaśniać od razu.

@TOP: Dziś powinienem wypełnić ofertę na portfolio ;).

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Panie, powiedz pan która grafika jest Twoja? strona nr 2 totalnie zerżnięta od http://beta.na.leagueoflegends.com/

CrazyDeep? Ty i grafika?

+ w teamie Welnes aka ex badar, wiem bo miałem do czynienia z tym panem, ładnie ładował mi SM na balantii... W sumie tylko za to go lubiłem ^^

@indented to nie jest wzorowane, to jest skopiowane

Opublikowano

Panie, powiedz pan która grafika jest Twoja? strona nr 2 totalnie zerżnięta od http://beta.na.leagueoflegends.com/

CrazyDeep? Ty i grafika?

+ w teamie Welnes aka ex badar, wiem bo miałem do czynienia z tym panem, ładnie ładował mi SM na balantii... W sumie tylko za to go lubiłem ^^

@indented to nie jest wzorowane, to jest skopiowane

Widzę, że kolega boi się ostro swojej konkurencji, bo gdybyśmy tak ową nie byli na pewno nie pokusiłbyś się wejść w ten temat i napisać tego posta :)

Wystarczająco popisałeś się z Emeraldem udostępniając swoją pracę, aby zrobić mi na ,,złość". Zachowanie porównywalne do zachowywania dziecka w wieku szkoły podstawowej .Niektóre elementy grafiki league of legends owszem od wzorowałem z tej strony, bo nigdy z tą grą nie miałem nic wspólnego, jednakże ornamenty wraz z inną zawartością rysowałem odręcznie na tablecie, a następnie narzędziami w PS ,,upiększałem" i to tylko jeżeli chodzi o ramkę u góry :) Totalnie rżnięta? Mam wątpliwości co do twojego zachowania, bo powoli mnie to śmieszy.

1377369803-U1002370.png

Opublikowano

Zaraz zleci się tu team Emeralda i wszyscy powiedzą przez kogo serwer padł...

Konkurencja? Ty CrazyDeep nie jesteś dla mnie żadną konkurencją, popatrz na swoją grafikę, zrób coś sam a nie kopiujesz wszystko z LOL'a. Najpierw podszkol się i nie wpieniaj się tak, złość piękności szkodzi...

Ja w grafice siedzę od ośmiu lat, w tym roku stuknie dziewięć i Ty mówisz że Ty jesteś konkurencją? Konkurencją dla mnie może być ZIELSKO którego szanuje bo jego grafika jest na prawdę dobra, KING SORA - jest wg. mnie najlepszy, oraz SAMBOREK. Ty niestety możesz się schować w cieniu z tą swoją TWÓRCZOŚCIĄ kopiowania. Elo!

Co do Emeralda, trzeba było zapłacić za resztę. :-)

(Jest takie przysłowie, najlepszą obroną jest kontr atak, a jeśli ktoś mnie oszukuje to i on zostanie).

Podtrzymuje słowa Aincard'a, usług od tych Panów nie polecam mimo że istnieje wiele konkurencji odsyłam was do:

www.zielsko.com - jeśli lubicie profesjonalne grafiki, wiadomo więcej hajsu lepsza jakość.

www.skyne.pl - z nim nie wiem jak jest, ale grafikę złą nie robi, przynajmniej WŁASNĄ.

Samborek - jego znajdziecie na devART, może gdzieś ma swoje portfolio robił strone dla Pandory :)

Opublikowano

Konkurencja? Ty CrazyDeep nie jesteś dla mnie żadną konkurencją, popatrz na swoją grafikę, zrób coś sam a nie kopiujesz wszystko z LOL'a. Najpierw podszkol się i nie wpieniaj się tak, złość piękności szkodzi...

Ja w grafice siedzę od ośmiu lat, w tym roku stuknie dziewięć i Ty mówisz że Ty jesteś konkurencją? Konkurencją dla mnie może być ZIELSKO którego szanuje bo jego grafika jest na prawdę dobra, KING SORA - jest wg. mnie najlepszy, oraz SAMBOREK. Ty niestety możesz się schować w cieniu z tą swoją TWÓRCZOŚCIĄ kopiowania. Elo!

(Jest takie przysłowie, najlepszą obroną jest kontr atak, a jeśli ktoś mnie oszukuje to i on zostanie).

Podtrzymuje słowa Aincard'a, usług od tych Panów nie polecam mimo że istnieje wiele konkurencji odsyłam was do:

www.zielsko.com - jeśli lubicie profesjonalne grafiki, wiadomo więcej hajsu lepsza jakość.

www.skyne.pl - z nim nie wiem jak jest, ale grafikę złą nie robi, przynajmniej WŁASNĄ.

www.bombwork.pl - mimo że opierdolił mi mojego PSD( i sprzedaje psd po kilka razy!) jest bardziej godny polecenia od was... ;]

Samborek - jego znajdziecie na devART, może gdzieś ma swoje portfolio robił strone dla Pandory :)

Nie podawaj stron zielska bo to jeden wielki dziurawy brud a grafika też jest kopiowana.

BombWork powinien zostać przy modelach a nie grafice 2d

Jaracie się ile to Wy siedzicie w grafice itp a i tak was wszystkich łącznie z MPC Graphic Team zjada na śniadanie Demetrious z forum lub Evil-S.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Ja się tam w MPC graphic team nie pcham, bo co z tego jest? Kolorek? :C Demetriousa nie znam evil-s rowniez, mozna linki?

ps. ja tylko mowie ile siedze w grafie, a sa ta bardzo dawne czasy, za czasów for takich jak 1337art, graphic for planet, grafart

Opublikowano

www.bombwork.pl - mimo że opierdolił mi mojego PSD( i sprzedaje psd po kilka razy!) jest bardziej godny polecenia od was... ;]

Skoro nie jesteśmy konkurencją, to po co się tu się wypowiadasz i tracisz swój jakże cenny czas ? :)

Jeżeli moja grafika jest ,,słaba" ( choć jak na razie nigdy nie spotkałem się z taką opinią) to klient chyba potrafi zdecydować o tym kogo wybierze do stworzenia strony. Jaki jest cel twoich postów?, bo w tej chwili nie rozumiem twoich idei.

1377369803-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...