Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ - trial?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Pisze ten temat w imieniu kumpla. Otóż jakiś czas temu przyszła nas ochota w pogranie w jakiś zombie survive ,a że nie chcieliśmy wydawać kasy na WarZ to wybór padł na DeadZ.

Wymagania obaj spełnialismy , 2 dni pobierania , no i w bijamy.

Ja wbiłem bez żadnych problemów ,a koledze ładuje sie do końca , wszystko znika i tak stoi.

Może czekać nawet cały dzien i dupa.

Ja już troche pograłem w DeadZ ,ale za dużo cheaterów jest itp ,więc chciałem kupić WarZ ,ale samemu grał nie bedę ,a z kumplem zawsze fajniej, można pogadać w szkole potem etc.

I tu pojawia sie problem.

Kolega nie chce kupić bo boi się ,że WarZ nie będzie mu chodzic tak samo jak DeadZ ,mimo iż spełnia wymagania systemowe.

Czy można gdzies za darmo pobrać WarZ tylko po to by zobaczyć czy będzie działać?

Może to być nawet 15 minutowy trial.

Chodzi tylko o to czy gra będzie działać ,bo nie wiemy czy kupować czy wgle olać sprawe i nie grać w nic.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

nie wydaje mi się żeby coś takiego istniało i coś czuję, że mu będzie działać bo Deadz jest kompletnie zerżnięte z Infestation

tCGj4L.png

Opublikowano

A jednak DeadZ mu nei działało i teraz boi sie kupić WarZ i nie wiem jak go przekonać.

Dlatego pytam o trial.

Albo może ktoś by konto na 1 dzien pożyczył jak sie da(moge allegro)

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

No właśnie najlepszego nie ma.

Dlatego pisze temat.

Opublikowano

DeadZ jest słabo zoptymalizowaną grą dlatego ma takie problemy.Z WarZ nie będzie miał problemów.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

@up ale 100% pewności nie ma. A nie warto wydawać 35 zł w błoto prawda?

Opublikowano

@UP niedawno zakupiłem Infestation metodą płatności paysafecard.Wszystko poszło ok,a na tym,sprzęcie gra działa spokojnie na minimum i z minimalnymi lagami na medium:

Procesor : Intel® Pentium® Dual CPU E2140 @ 1.60GHz

Karta graficzna : NVIDIA GeForce GT 220

RAM : 2GB

System operacyjny : 64-bitowy Windows 7 Ultimate

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

On ma windows 8.

Opublikowano

@up na przykład co?

Opublikowano

@up

Lepiej nie kombinuj bo na forum zakaz handlu jest

@t

Aktualnie nie ma żadnego triala do warz. Ale prawda że deadz jest mniej zooptymalizowane mam warz i na Low bardzo ładnie chodzi bez spadków fps a w deadz na Low mam ciągle spadki do 5fps wtf

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

kup przez stronke warz (infestation) tam za kupienie powinieneś dostawiać 3 klucze 24 godzinne (przynajmniej jak ja kupowałem tak było) i dać mu klucz żeby sobie sprawdził :)

tumblr_ltj9tecPg71qlaozdo1_500.png

Opublikowano

Sęk w tym ,że jeżeli mu nie będzie działać to ja nie będę kupował.

Opublikowano

A może napiszesz w temacie do tego odpowiednim parametry kolegi kompa to ktoś ci pomoże?

ja raz w błoto wydałem 300zł na lay ;P

ps: tutaj nie mamy informacji skąd my mamy to wiedzieć.

Opublikowano

Napisałem posta i mój kolega też tam ,ale bez odpowiedzi nadal

Opublikowano

człowieku weź se to kup zagraj a nie pieprzysz. Ew. możesz koledze pożyczyć żeby sprawdził jaki masz problem?

a jak nie bedzie mu działać jest dużo ludzi szukających kogoś do gry.. co za typ ja wale

Opublikowano

@up

Rozumiesz ,że to jest mój przyjaciel i chce z nim grać a nie sam?

Co mi po grze jak nie będę mógł z nim grać?

I takie dodatkowe pytanie.

Ta xcena 9.99 $ to nowa cena czy po prostu promocja?

Opublikowano

Piszę że promocja choć ja się na tym nie znam ^^ gram od wczoraj :P.

Kup grę jest dużo ludzi którzy szukają ludzi do gry.

Jeśli byś chciał możesz pograć nawet ze mną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...