Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[====MoonCraft====] [==== DEDYK 24/7 ====] [==== NAJLEPSZY SERWER PVP W POLSCE ====] [==== AUTORSKIE PLUGINY ====] [==== /pl ====] [== HOT SERVER ==:]

dybek1133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serdecznie Witam wszystkich odwiedzających tą prezentację! : ) Mam zaszczyt dla Graczy zaprezentować III Edycję serwera MoonCraft. Niektórzy nas pamiętają a niektórzy dopiero Nas poznają. Przejdzmy zatem do prezentacji na której znajdziecie wszystkie ciekawostki które znajdują się na naszym serwerze - Zapraszam do obejrzenia : )

Na naszym serwerze spotkacie:

- Niesamowitą mape PvP!

- Autorskie Pluginy!

- Enchanty do kupna!

- Parkoury!

I wiele innych ciekawych rzeczy, a to wszystko u Nas!

IP: moon-craft.maxc.pl:5000

Strona Internetowa:

Opublikowano

Siema siema, zlapalem laga na servie wyszedlem teraz pisze ze mam bana za ucieczke w czasie pvp.

Na ile jest tan ban?

Opublikowano

Serwer do kitu, a reklamodawce proponuje zbanować na 1 miesiąc za spam pod swoim tematem.

Ja na poprzednim koncie rok temu dostałem perma za takie coś.

Opublikowano

Serwer do kitu, a reklamodawce proponuje zbanować na 1 miesiąc za spam pod swoim tematem.

Ja na poprzednim koncie rok temu dostałem perma za takie coś.

Niech go zbanują bo spamuje tym..A ref można co 24h.I juz nie raz tak robi.A co do serwera to nie polecam .Stoi na 1.5.2 (Pewnie “administracja“ nie potrafi zmienic wersjii) .

A po drugie po co robicie te reklamy ?? Ludzie się pytają a zaden z was nie raczy napisać tylko ref .. Bo tylko tyle potraficcie -ͺ-

Opublikowano

Niech go zbanują bo spamuje tym..A ref można co 24h.I juz nie raz tak robi.A co do serwera to nie polecam .Stoi na 1.5.2 (Pewnie “administracja“ nie potrafi zmienic wersjii) .

A po drugie po co robicie te reklamy ?? Ludzie się pytają a zaden z was nie raczy napisać tylko ref .. Bo tylko tyle potraficcie -ͺ-

Kolego, nie to że nie umiemy zmienić wersji ale nie chcemy. Czekamy na 1.7 wtedy dopiero zmienimy silnik. Jakoś nie widze żadnych pytań w naszej prezentacji. Nawet nie wiesz co potrafimy.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...