Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwe zmiany na PBE, WORECZKI ZE ZŁOTEM WAT?

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre zmiany, szczególnie ciekawi mnie ta z backdoorami, przynajmniej turrety nie będą takie useless w late. A co do woreczków i powyższej dyskusji stwkerdzam że wiele osób nie myśli i tylko powiela płacz innych.

Kolejny kretyn który nie czytał komentarzy.

A dla mnie zmiana zajebista, WON do doty przynajmniej mniej takich osób jak wy( i tak dota jest dla was za trudna)

Won grać w metina, to że nie umiesz last hitować to nie znaczy że inni nie umieją. Wywalaj bić te dzikie psy.

csyt2-signa.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten temat pokazał jak wielu debli jest na MPC którzy nie umieją czytać

A co do zmian to nic konkretnego zbyt wiele to to nie da

1330007971-U359964.png

Opublikowano

LUDZIE CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM!

W towerach absolutnie NIC się nie zmieni oprócz tych woreczków!, wieża ma już TERAZ te itemki wbudowane, teraz po prostu będą opisanie, czyli co który itemek robi, czyli może mieć tam oracla, ale ona ma już go TERAZ! Przecież wieża wykrywa niewidzialne jednostki! To samo z zwiększeniem siły z każdym kolejnym uderzeniem, i pasywem który sprawia, że nie można uniknąć pocisku wieży jeżeli w ciebie leci ( nie mówię tutaj o np. fizzie) To będzie po prostu wpisane w "pseudo" itemki wieży!

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

JEEEEEEEEZZZ, dobra lektura! Polecam! Uśmiałem się troszkę :D
Zmiana ta nic nie wnosi, a brązy i tak muszą najbardziej to przeżyć XDXDXDDDDD

Opublikowano

Hah już widzę te płaczące dzieci, które odejdą po tym patchu (jeśli te zmiany zostaną dodane).

Ludzie to przynajmniej ułatwi trochę grę nowym graczom i zrozumieją co nieco. Jeśli wy po tym

patchu odejdziecie to widać jakie z was totalne gimbusy myślące tylko o jednym.

Według mnie patch się przyda, ale "niektórym", bo na wysokim poziomie kto przepuści 100 farmy?

Nikt.

Ogólnie zmiany Galio i Tresha są nawet nawet ;)

Mi się ogólnie te zmiany nawet podobają.

Tylko, żeby jeszcze nad tymi lagami i bugami popracowali, bo czasami się grać nie da.

Opublikowano

GUNWO. Niech sobie nerfią te postacie, dodają usuwają itemy CH*J w to ale od zwykłej rozgrywki niech się odczepią nic bym nie zmienił w niej, ale też bym nie dodał, już mało tego że setki razy zmieniali Jungle to dało się przeżyć, zmieniali zasięg widzenia wardów itp. Ale to z wiezami, woreczki ze złotem WTF? to Już praktycznie nie będzie sie patrzało na farme, jak tak czy siak praktycznie bd mogli stać pod wieżą i gunwo robić

zal mi was wszystkich, zanim wieza zabije 100 minionow to ja rozwala pozatym 100 zlota za 100 minionow - i mowicie ze mozna stac pod wieza i nic nioe robic wtf ? to wy sobie bedziecie stac a ja bede zabijac i za 100 minionow dostane 2,3k golda a wy 100 hahahah ta zmiana nie ma nic do rzeczy bo dotyczy tylko PBE nawet nie zostala zatwierdzona a wy sie tym jaracie jak 2latek lizakiem. przeczytajcie moze najpierw zrodlo ?

pozatym nie wprowadzili tego a wy juz macie pretensje aż mi was żal takich dzieci jak na tym forum to w świecie mało.

16k7y4p.png

Opublikowano

Bardzo fajne zmiany, może w końcu te towery nie będą tak useless jak obecnie, bo w Late nie robią dosłownie nic.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Bardzo fajne zmiany, może w końcu te towery nie będą tak useless jak obecnie, bo w Late nie robią dosłownie nic.

Człowieku ty rozumiesz, że w turretach nic się nie zmienia?! ABSOLUTNIE NIC. Turrety od zawsze miały te efekty, tylko nie były widoczne, teraz będą w postaci jakichś tam itemków, capiche?

Opublikowano

troche zjebany pomysl bo teraz nikt nie bedzie sie skupial na famie bo jak wiez bedzie farmic za nich. I np jak bedzie na normalu 1vs2 to ten co bedzie solo prze sie tylko trzymal z daleka zeby ciosac wrogich championaw a oni bede sie musieli dodatkowo na famie skupic

Opublikowano

troche zjebany pomysl bo teraz nikt nie bedzie sie skupial na famie bo jak wiez bedzie farmic za nich. I np jak bedzie na normalu 1vs2 to ten co bedzie solo prze sie tylko trzymal z daleka zeby ciosac wrogich championaw a oni bede sie musieli dodatkowo na famie skupic

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem powala na kolana. Wy wiecie, że za 100 minionów zabitych przez wieżę dostaniecie 100 golda ? 1 minion = 1 ładunek. 100 ładunków = 100 golda. Czy to naprawde jest napisane takim językiem, że tylko nieliczni wiedzą o co chodzi?

Opublikowano

Komuś wogóle są potrzebne te wieże? Bo moim zdaniem nie, gra w late może się toczyć bez nich. A pushowanie wygląda nastepująco: Garen z 5k HP i całej lini nie ma w ciągu minuty jak nikt nie stanie na obronie :P Tak samo postacie nawet w late nie obrywaja od nich, bo co to dostac 100 hp od wiezy, jak adc z przeciwnej druzyny po 700 bije :P

Widać że Riot juz nie ma co robić i łapie się pomysłów z dupy za przeproszeniem, bo nikt nie chce aby z LoLa zrobilo sie MMO.

Opublikowano

Ja jebie, Ryczycie, a 100 Golda co 3-5 min to kurwa dużo w chuj -,-

A kto da wieży w 5minut zabić 100minionów? Większość tutaj to brąz który myśli ,że jak grają 1vs2 na topie to wieża będzie farmić za nich.

Opublikowano

Komuś wogóle są potrzebne te wieże? Bo moim zdaniem nie, gra w late może się toczyć bez nich. A pushowanie wygląda nastepująco: Garen z 5k HP i całej lini nie ma w ciągu minuty jak nikt nie stanie na obronie :P Tak samo postacie nawet w late nie obrywaja od nich, bo co to dostac 100 hp od wiezy, jak adc z przeciwnej druzyny po 700 bije :P

Widać że Riot juz nie ma co robić i łapie się pomysłów z dupy za przeproszeniem, bo nikt nie chce aby z LoLa zrobilo sie MMO.

Tak kolego, ale wy cały czas piszecie o late game, nikt nawet nie raczył pomyśleć, jak istotne te wieże są w early/mid game? Gra bez nich trwałaby 5/10min max. Po 2. nie ma absolutnie żadnej możliwości schronienia się za turretem w przypadku ganku. a jeśli udałoby ci się nawet uciec to i tak goniliby cię do usranej śmierci, bo co ma ich zatrzymać? Co z tego, że turrety nie robią nic w late? one mają tylko przedłużać rozgrywkę, no może nie tylko ale to ich główny cel powiedzmy.

Opublikowano

Co ma ping do twoich pseudo 10mb/s?

Jak masz gówno a nie internet to się nie dziwie.

Srly gówno a nie internet ? według speed test mam 60 pingu a w lolu w NAJWAŻNIEJSZYCH MOMENTACH nie moge sie ruszyć :)

@TOP

Według mnie buff wieża się przyda bo na 6lv kozaki mi juz dive robia wychodza z killem a ja dedam -.- wieża praktycznie nie pomaga.... pasywka pantheona blokuje 1 hit wieży rly ? jeszcze jak w uzyje do dive to 2 aa wiezy pojda sie jeb*** jeszcze jak ma 3 ladunki na pasywce i zrobi aa to 3 ataki wieży zablokuje...

Opublikowano

A kto da wieży w 5minut zabić 100minionów? Większość tutaj to brąz który myśli ,że jak grają 1vs2 na topie to wieża będzie farmić za nich.

Nie wiem czy ja to źle zrozumiałem czy coś, ale chyba 1 minion to 20 golda a nie 1 ;)

Opublikowano

szczerzę? Nic fajnego bo 100 minionów = 100 golda gdzie 100 minionów i weźmy, że za każdego jest 20 to masz 2k golda za 100 minionów a wieża da ci 20 razy mniej więc nie pierdolcie, że nikt nie będzie farmił.

Opublikowano

Nie chciało mi sie szukać inteligentnej wypowiedzi, ale dla idiotów: OPRÓCZ WORECZKA WIEŻE MIAŁY TO WSZYSTKO OD DAWIEN DAWNA, ZROBILI TO ŻEBY TACY IDIOCI JAK PŁACZĄCY O TYM WIEDZIELI JAK DZIAŁAJĄ WIEŻE, dziekuje dobranoc

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...