Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwe zmiany na PBE, WORECZKI ZE ZŁOTEM WAT?

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie te woreczki nic strasznego. Wiele ludzi płacze, że gdy mają puszniętą linię turret ksuje im miniony. Teraz przynajmniej to co ruret sksuje to odda tym woreczkiem, więc nie wiem czemu spinacie dupy i płaczecie ...

Opublikowano

Zamiast się wziąć za pobugowanego jak jasny skurwysyn klienta, niegrywalne lagi, system dobierania teamów i przeciwników, popierdolenie OP postacie(elise, garen, yi) to oni kurwa woreczki ze złotem dodają.

Po 1 - gram w silverze i rzadko zdarza się żeby ktoś nie farmił do tego stopnia że wieża zabija 100 minionów.

Po 2 - po chuj ruszać turrety, których działanie jest w porządku?

Riot odpierdala coraz dziwniejsze rzeczy.Chyba niedługo się rozstanę z lolem

Opublikowano

Dla mnie dobrze ze beda woreczki bo nieraz podwieza nikt nie lasthituje zawsze wiec i tak bedzie kasa a te itemki w wiezach beda aby pokazane jakie sa itemy w wiezach od zawsze wiec wieza nie bedzie zmocniona tylko bedzie taka sama jak zawsze

Opublikowano

Czytając wasze komentarze naprawdę można się zdzwić.

Po pierwsze jest napisane gdzie kolwiek ile wieża będzie zarabiała za miniona? Jeden ładunek czyli może zarabiać np. 10golda lub normalną ilość za zabicie miniona. Szczerze nie wiem jak to będzie lecz moim zdaniem nie potrzebna ta zmiana. Ciekawią mnie jedynie te itemy "dla" wież, kto to bedzie kupował w teamie, chyba co naj wyżej to support :P

Opublikowano

Hahah, chodźmy naprzód, do 5 sezonu

Na spawnie jest 5 gości, i każdy ma zadanie związane z potworami w jungli

"zabij 6 wilków i zbierz ich zęby, a dostaniesz kopa w dupe"

Za drake dostaje się skóre smoka, która służy do stworzenia thornmaila

Patch 58.14, Możliwy do kupienia kilof dzięki któremu niszcząc wieże dostajemy kamienie, i możemy dzięki nim ulepszyć itemy

Patch 59.14, Za wydanie 100 rp, dostajemy w grze 1000 złota, a za 1000 rp dostajemy natychmiastowo 18 lvl

Patch 60.43, Zmiana nazwy gry z League of Legends, na Metin 3

Mniej więcej ( sugerując się tego typu zmianami) tak będzie wyglądać Metin 3 w 5 sezonie

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Widzę że niektórzy ludzie nie mają mózgu więc wytłumaczę.

Wieże - Nic w nich do jasnej kurwy nie będzie zmieniane. Te itemki mają na celu pokazanie nowym graczom co wieża robi, jakie ma działanie czyli gdyby ten patch dodali to wieże nie będą miały zmienionego armoru/dmg ciężko czytać ze zrozumieniem?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Widzę że niektórzy ludzie nie mają mózgu więc wytłumaczę.

Wieże - Nic w nich do jasnej kurwy nie będzie zmieniane. Te itemki mają na celu pokazanie nowym graczom co wieża robi, jakie ma działanie czyli gdyby ten patch dodali to wieże nie będą miały zmienionego armoru/dmg ciężko czytać ze zrozumieniem?

Co nie zmienia faktu, że nie zajmą się lagami i wszystkim co przeszkadza w rozgrywce tylko robią jakieś gówna.Każdy kto jest zainteresowany, w dobie streamów w ciągu 2h ogarnie, że nie wolno sie wpierdalać pod turreta a reszte ogarnie po prostu grając..

Opublikowano

Jeżeli nikt nie pamieta to ten koles ktory zapowiada reworki , zmiany w postaciach mowil ze zamierzaja w 4 sezonie zmienic zdobywanie golda u supportow wedlug mnie to jest jedna z takich zmian.Chyba kazdy kiedys narzekal ze supportowanie jest nudne , wiekszosc graczy nie chce grac supportem . Przydadza sie zmiany .

Płaczecie bez powodu 2 osoby lamentuja wiec juz leci płaczek na lola, KONIEC GRY!

Jeżeli zmiany nie zostana zaakceptowane przez graczy to riot i tak je wycofa, przeciez oni chca sprawic by ludzie przy tej grze zostali , a dla nowych graczy gra ma byc bardziej atrakcyjna.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ludzie po co wy placzecie? Przeciez to prawie nic nie zmieni... Ktos nie bedzie farmil i turret za niego bedzie farmil to za 100minionow zdobedzie dopiero 100g podczas gdy przeciwnik zdobedzie 2k :) Wy macie takie problemy... Zeby za jakis glupi woreczek przezucac sie na dote? Ok, to bedzie lepiej dla spolecznosci, odejda wszystkie debile i na docie teraz bedzie omg fucking noob report

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

a ja na to gówno 50zł wydałem..

Ok nic nie zmienia, ale nie chodzi o to. Chodzi o to co oni do kurwy nędzy robią...

Niedługo będzie nowy update gdzie będzie szansa 50% że po zabiciu miniona wydropi nam bonusowe 500gold. A za zabicie przeciwnika 50% na to że wypadną nam jego itemki.

Go Go Power Riot

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ok nic nie zmienia, ale nie chodzi o to. Chodzi o to co oni do kurwy nędzy robią...

Niedługo będzie nowy update gdzie będzie szansa 50% że po zabiciu miniona wydropi nam bonusowe 500gold. A za zabicie przeciwnika 50% na to że wypadną nam jego itemki.

Go Go Power Riot

Co do dodatkowego golda za zabicie miniona - spoko. Tylko niech będzie 0.01% szans. Co do wypadania itemków - pojebało cie ziomek?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Go Go Power Riot

Ja nie rozumiem takich ludzi jak ty. Trzeba już całkiem rozumu nie mieć jak większość tych co płaczą na górze. Chuj wam z tego ,że wypadnie 100gold za 100minionów? Stracicie wtedy 100minionów ,czyli gdzieś 2itemki i chuja z waszym płakaniem ,nawet w brazie 1 wieża nie ubije 100minionów ,a co w platynie ,czy jeszcze wyżej?

Opublikowano

Usunęli już runiczny bastion.. ciekawe kiedy skasują całkiem Botrka bo przecież jest tak często kupowany!! xD

Słyszałem że mają usunąć buty, bo ludzie kupują je w 99 % meczy.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja nie rozumiem takich ludzi jak ty. Trzeba już całkiem rozumu nie mieć jak większość tych co płaczą na górze. Chuj wam z tego ,że wypadnie 100gold za 100minionów? Stracicie wtedy 100minionów ,czyli gdzieś 2itemki i chuja z waszym płakaniem ,nawet w brazie 1 wieża nie ubije 100minionów ,a co w platynie ,czy jeszcze wyżej?

Kolego, a gdzie jest napisane że za 1 miniona będzie 1 g? Może być 10 albo 15 i wtedy stoisz pod wieżą czekając na woreczek.

csyt2-signa.png

Opublikowano

TAK !!! WRESZCIE POLACZKI ODCHODZĄ Z LOLA CYA <----------> do tych co piszą że odchodzą po patchu >>> i znow cya ;)

A po za tym nauczcie się czytać pls

te itemy na turret juz wczesniej byly tylko niewidzialne albo jak kto woli to bylo to w postaci statystyk a teraz będzie w postaci itemów czyli zamiany turretow = 00000 wielkie 000000000000

Opublikowano

narazie sa testy to nie znaczy ze wejda w zycie ludzie opanujcie sie i poczekajcie troche kiedy bedzie ogloszony patch to wiec spokoj i czekajcie dopiero sa testy nim bedzie ten patch to sporo czasu minie

Opublikowano

Według mnie chu** zmiany ... widać że riot nie ma nic do roboty... Co do woreczków bezużyteczne... co za deb*** przepuści 100farmy dla 100golda ? 0_o tak wgl. niech usuną potki bo są często kupowane , najlepiej niech znerfią wszystko dodadzą pare postaci a gra będzie niegrywalna ponieważ net 10mb/s ping nagle w np. jungli albo team figtach skacze do 10k nie moge sie ruszyc i gine.... GJ RIOT

Opublikowano

Według mnie chu** zmiany ... widać że riot nie ma nic do roboty... Co do woreczków bezużyteczne... co za deb*** przepuści 100farmy dla 100golda ? 0_o tak wgl. niech usuną potki bo są często kupowane , najlepiej niech znerfią wszystko dodadzą pare postaci a gra będzie niegrywalna ponieważ net 10mb/s ping nagle w np. jungli albo team figtach skacze do 10k nie moge sie ruszyc i gine.... GJ RIOT

Co ma ping do twoich pseudo 10mb/s?

Jak masz gówno a nie internet to się nie dziwie.

Opublikowano

Dobre zmiany, szczególnie ciekawi mnie ta z backdoorami, przynajmniej turrety nie będą takie useless w late. A co do woreczków i powyższej dyskusji stwkerdzam że wiele osób nie myśli i tylko powiela płacz innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...