Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry oglądacie, lub chcielibyście oglądać na youtube?

Roowinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jednym kanale oglądam filmiki z simsów 3 jak mi się nudzi, oglądam głównie z minecrafta i lola.

Opublikowano

Prawda jest taka, że początkującym let's playerom ciężko się wybić na YT. Dlaczego?

Od cholery jest ludzi pokroju Gimpera, Niezapominajki itp... Których ludzie wolą to oglądać, niż jakiegoś nowicjusza... Inna sprawa że będziesz też niezauważony bo sporo osób robi filmy w LoLu, Minecrafcie czy innych grach, i bez partnerstwa też ciężko będzie.

Opublikowano

Widzę, że część osób które się wcześniej wypowiedziała myśli tak - nagrywanie na youtube - gry

Rozumiem, że to forum o grach ale co z innymi materiałami? Ja bym chętnie oglądał vlogi ale w polskich vlogerów mogę policzyć na palcach jednej ręki pomijając vlogi modowe kierowane do dziewczyn. Takich pseuodo vlogów jest sporo ale to ludzie mówią "vlog" a na prawdę to jest show. Natomiast vlogów z życia prowadzą nieliczni.

Opublikowano

Widzę, że część osób które się wcześniej wypowiedziała myśli tak - nagrywanie na youtube - gry

Rozumiem, że to forum o grach ale co z innymi materiałami? Ja bym chętnie oglądał vlogi ale w polskich vlogerów mogę policzyć na palcach jednej ręki pomijając vlogi modowe kierowane do dziewczyn. Takich pseuodo vlogów jest sporo ale to ludzie mówią "vlog" a na prawdę to jest show. Natomiast vlogów z życia prowadzą nieliczni.

Mówisz o Vlogerach pokroju Szoguna? Plz... xD

Opublikowano

Minecrafta, bo jest stanowczo za mało na polskim youtubie. Co jeszcze? Saint Row IV, Surgeon Simulator, Payday 2, Cube World, Metin 2, Counter Strike. Do tych gier również jest mało gameplay'i. Chyba dużo wymieniłem. Bierz się do roboty.

@offtop 600 post xD.

Opublikowano

Prawie wszyscy tutaj wymienili minecrafta, czy go czasem nie za dużo ? Owszem DAŁO SIĘ wybić na minecrafcie rok, dwa lata temu, ale nie teraz.
EDIT: TheKamil , napisz o czym chciałbyś oglądać te vlogi, to możliwe że na moim kanale z grami ( rozpoczynam nagrywać) pojawią się również vlogi.

EDIT2: Mam konto metin2 51 lv, na polskim serwerze. Na początek mojego kanału będzie możliwość wygrania tej gry ;) nagram zaraz filmik, wrzucę i dam wam link

EDIT3: Oto link do konkursu, zapraszam do brania udziału http://www.youtube.com/watch?v=wyvMARqFwts&feature=youtu.be

EDIT4: Piszcie dalej swoje propozycje :)

Opublikowano

Majnekrafta.

Uwielbiam oglądać przy kamerce jak gimbusy z wylizanymi włosami, rurkach komentują tą gre i człowiek widzi, że znają się na temacie, zapewne przyda im się to w przyszłości, jeb@ne gimbusy które mają dwie lewe ręce do roboty.

; *

Opublikowano

Najlepiej to wykminić i zacząć nagrywać jakąś własną, oryginalną serię z mc. :P

Opublikowano

Ja oglądam tylko Filmiki z BF3 i MC, Ew. czasem jak chce zobaczyć z jakiejś gry którą chce kupić żeby zobaczyć czy warto :D

Z czego robię tylko z Minecrafta i SP rożnych ;)

Opublikowano

Oczywiście wszystkie te gry najnowsze, a zarazem najdroższe na rynku, chyba wiadomo czemu.

Jakie oglądam? - BF3, FarCry3, PayDay 2, Walking Dead, seria Borderlands i inne, które teraz nie jestem w stanie wymienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...