Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pierwszy telefon z windows Phone

LoLStalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna posiadam Xperia L, nie narzekam, ale sam system mnie już trochę nudzi i zastanawiam się nad kupnem czegoś z Windowsem. Zaznaczam, że będzie to moja pierwsza styczność z tym systemem. Musi być to koniecznie Windows 8, i chcę żeby telefon nie zacinał się, szczególnie przy podstawowych czynnościach, miał ładny wyświetlacz i robił piękne zdjęcia i nagrywał filmy, musi być z diodą doświetlającą, mieć przednią kamerę. Ponadto zależy mi na szybkim przeglądaniu stron internetowych i oglądaniu filmów na Youtube. Na gry raczej nie liczę bo na Windowsie i tak nie ma żadnych dobrych gier, z tego co wiem. Na telefon mogę wydać około 800zł, wiadomo, im tańszy tym lepszy. Wiem, że mam duże wymagania, ale wydaje mi się że Windows powinien je spełnić, w przeciwieństwie do Androida, bo wiadomo, że w tej cenie trudno jest kupić chociaż coś, co się nie zacina. Możecie mi polecić jakieś modele? Najbardziej interesuje mnie Nokia, ewentualnie HTC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...