Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu zrezygnowali z LoLSkins?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz, że pracuje w te wakacje w salonie ojca kumpla a nie siedzę na dupie przed kompem i myślę, jakby tu dostać coś za free.

Weź się do roboty bo z tego nieróbstwa to się już w du*ach przewraca. Zapracowałem sobie? Kupiłem? To się chwalę. Drugie, że nie wiem jakie u Ciebie patologiczne stosunki są między kumplami ale ja ich raczej nie biję. Oczywiście, świadomie to piszę, bo wiem, że zaraz wyrwę warna za wyrażenie swojego zdania ale tak to już jest na tym forum ;) Najpierw dostajesz warna, potem piszesz do GMa i dowiadujesz się, że mod nie ma racji i tak już 2 razy :) Niedługo 4 konto będzie trzeba robić bo 58 warnów już mam, ciekawe ile z tego jest słusznych, szkoda, że nie sprawdzałem.

"W salonie u ojca" - Tak jak już powiedziałem, nie każdy ma bogatych rodziców i nie ma możliwości kupienia sobie skórki za kasę od nich. Nie każdy ojciec też ma salon gdzie dziecko może sobie pracować. Po 2 "Jakie u ciebie patologiczne stosunki są między kumplami ale ja ich raczej nie biję" - Kilka miesięcy temu na tym forum pisałeś, że jak jakiś kolega ukradnie ci pentakilla to w szkole po prostu dostaje po mordzie.

PS Mam robotę. Pracuje w domu i reklamuję strony internetowe. Ładnie można zarobić :).

@down: robię ankiety na kubigo, pobieram aplikacje na whaff, odbieram ermaile (już 1 wypłatę odebrałem) i całkiem nieźle zarobiłem. Za reklamowanie dostaję miesięcznie 1200 zł więc nie jest źle :)

@Do tego renta po ojcu do czasu skończenia nauki czyli 1100 zł miesięcznie.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

@up

lepszy zarobek jest na robieniu strony, przez wolny czas, by mózg ochłonął porobić ankiety na kubigo oraz rozdawać ulotki, w tydzień uzbierasz 100-300 zł :). (najwięcej z robienia stron).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

"W salonie u ojca" - Tak jak już powiedziałem, nie każdy ma bogatych rodziców i nie ma możliwości kupienia sobie skórki za kasę od nich. Nie każdy ojciec też ma salon gdzie dziecko może sobie pracować. Po 2 "Jakie u ciebie patologiczne stosunki są między kumplami ale ja ich raczej nie biję" - Kilka miesięcy temu na tym forum pisałeś, że jak jakiś kolega ukradnie ci pentakilla to w szkole po prostu dostaje po mordzie.

PS Mam robotę. Pracuje w domu i reklamuję strony internetowe. Ładnie można zarobić :).

@down: robię ankiety na kubigo, pobieram aplikacje na whaff, odbieram ermaile (już 1 wypłatę odebrałem) i całkiem nieźle zarobiłem. Za reklamowanie dostaję miesięcznie 1200 zł więc nie jest źle :)

@Do tego renta po ojcu do czasu skończenia nauki czyli 1100 zł miesięcznie.

" w salonie u ojca kumpla " Przez te wakacje mogłeś się uczyć czytać bo coś kiepsko u Ciebie z tym ; >

@top

Na co wy narzekacie? Riot tylko tracił przez to kasę.

Jeszcze tylko jak BoL'a zablokują to będzie zajebiście ; )

lucyfergif.gif

Opublikowano

dawać kase w gry....

debilizm.....

Oczywiście jakiś bardzo wykształcony człowiek się wypowiada który oczywiście wie że serwery i pracowników utrzymuje się za darmo. Wyjdź.

Ja osobiście bardzo popieram to że zrobili coś z LoLSkins, może więcej zarobią na pieniądze które są im w pełni zasłużone :)

Opublikowano

RIOT dba o swoje, po co mają dawać Wam cwaniaczkom za free coś, za co inni płacą?

Dobrze, że RIOT dba o swoje interesy, niech jeszcze z bolem zrobią porządek i git.\

@down, myślisz, że serwery, pracownicy, lcsy, siedziba riotu są darmowe?

Jeżeli piszesz że mają tak z BoLem zrobić to po co jesteś na tym forum?

Przypominam że tematyka forum to Multi Player Cheats, z czym również wiążą się Boty i inne ;). A co do BoLa to nie zrobią porządku, nie mają jak :)

Projekt został przerwany rzeczywiście z Nakazu RIOTu, gdyż można było by uznać to za oszukiwanie gry, a RIOT też dba o kase.

(Niby kasa szczęścia nie daje - gówno prawda)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Oczywiście jakiś bardzo wykształcony człowiek się wypowiada który oczywiście wie że serwery i pracowników utrzymuje się za darmo. Wyjdź.

Ja osobiście bardzo popieram to że zrobili coś z LoLSkins, może więcej zarobią na pieniądze które są im w pełni zasłużone :)

nie mowie, że źle zrobili, bo popieram to, że nie ma lolskina. Ale po co dawać kase w gry, które i tak się kidyś znudzą nie ma wyjątków

Opublikowano

Jeżeli piszesz że mają tak z BoLem zrobić to po co jesteś na tym forum?

Przypominam że tematyka forum to Multi Player Cheats, z czym również wiążą się Boty i inne ;). A co do BoLa to nie zrobią porządku, nie mają jak :)

Projekt został przerwany rzeczywiście z Nakazu RIOTu, gdyż można było by uznać to za oszukiwanie gry, a RIOT też dba o kase.

(Niby kasa szczęścia nie daje - gówno prawda)

Jestem bo mogę, zabroń mi. Ja nikomu nie bronię używać BoL'a tylko wyrażam swoją opinię na ten temat. Jest forum, są boty, wspomagacze i można ich używać - nikt Wam nie broni ale swoje zdanie na ten temat mogę wyrazić :)

Opublikowano

nie mowie, że źle zrobili, bo popieram to, że nie ma lolskina. Ale po co dawać kase w gry, które i tak się kidyś znudzą nie ma wyjątków

każdą grą się prędzej czy później znudzisz ale czy to jest powód żeby za nią nie płacić ?

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Jestem bo mogę, zabroń mi. Ja nikomu nie bronię używać BoL'a tylko wyrażam swoją opinię na ten temat. Jest forum, są boty, wspomagacze i można ich używać - nikt Wam nie broni ale swoje zdanie na ten temat mogę wyrazić :)

Mam taką samą opinię jak Ty, ale zaraz dostanę kolejnego warna. To jest MPC na którym wolność słowa skończyła się jakoś w 2011/2012 roku, niestety taka prawda, tak samo jak era dobrych adminów / modów którzy przemyśleli 2 razy sytuację zanim dali warna, postawili się na miejscu "oskarżonego" itd. Oczywiście są jeszcze wyjątki :)

Opublikowano

każdą grą się prędzej czy później znudzisz ale czy to jest powód żeby za nią nie płacić ?

po co? szkoda na to kasy..... normalni ludzie wolą wyjść gdzieś a nie siedzieć i dawać kase w gry....

Opublikowano

po co? szkoda na to kasy..... normalni ludzie wolą wyjść gdzieś a nie siedzieć i dawać kase w gry....

@up

Taka prawda - szkoda marnować kase na itemy w grach.

Dla mnie to wydawanie pieniędzy na napoje jest stratą kasy, bo wypije i co? I po napoju. Równie dobrze mogę się napić wody z kranu ;)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@up tobie szkoda, innemu nie kwestia gustu... inny ma kase a Ty nie.. proste każdy robi co chce, ze swoja kasa LOL

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego kłócicie się o to, że ktoś kupi sobie w grze za prawdziwe pieniądze.

Jak ktoś pracuje i bardzo lubi grę może sobie pozwolić np na miesiąc wydać z 20-30 zł.

Każdy ze swoimi pieniędzmi robi to co chce.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Huj im w dupe :D Pobralem to z innej strony (mnóstwo tego w necie wystarczy wpisac lol skins download) i macie ja teraz caly czas na tym pykam :)

jak to zrobiles?

Opublikowano

Wg mnie 3/4 osob z tego forum powinno dostać JEBANE PERMY, bo używali podmianek skinów, bola, chacków bugów itp. Ja wszystko kupiłem sam za własne pieniądze i nie podoba mi sie, że 3/4 ludzi z tego forum ma to za darmo. Poza tym ostatni moj mecz w goldzie to ryze na topie walący combo w sekunde, golym okiem widac ze to bol. To jest jeden wielki szajs, niszczycie dobrą gre. Ja na miejscu riotu zrobilbym inaczej. Wgralbym patcha do clijenta, ktory by wykryl czy są dokonane jakies zmiany w clijencie, i jesli tak to jakie, i wszystkim za uzywanie bola/custom skinow bana/rachuneczek na konto za uzywanie skinow, za które sie nie zaplacilo. Tyle w temacie. Jest to jedyna gra w sieci gdzie nie działa system pay2win, to nie jakies battlefieldy, gdzie za 30zl mamy bron walącą 3x tyle co podstawowa w dodatku jest to maszynowa snajperka z granatnikiem, czy jakies gowniane nfs-y, gdzie albo placisz na start kilka stówek i masz wszystkie auta odrazu z full bajerami, a i tak na zakrecie mija cie syrenka na wstecznym po zewnetrznej, bo ma jakistam cheat... Macie w 100% doskonałą gre ciągle udoskonalaną, ciągle cos się w niej dodaje, non stop skiny, championow, itemy, mapy w dodatku wszyscy maja rowne szanse, pokazcie mi 2 taka gre, gdzie najmniejszy lvl pokona z palcem w nosie maxymalny level. Nie ma takiej gry, tylko lol jest na tyle skillowy. Widze jak to wszyscy (za sprawą isamu i malysza) hejtują fubu, ze zlodziej ze oszust, ze zrobicie mu z ryja plac budowy pod a2, a sami się tak zachowujecie...

Opublikowano

Wg mnie 3/4 osob z tego forum powinno dostać JEBANE PERMY, bo używali podmianek skinów, bola, chacków bugów itp. Ja wszystko kupiłem sam za własne pieniądze i nie podoba mi sie, że 3/4 ludzi z tego forum ma to za darmo. Poza tym ostatni moj mecz w goldzie to ryze na topie walący combo w sekunde, golym okiem widac ze to bol. To jest jeden wielki szajs, niszczycie dobrą gre. Ja na miejscu riotu zrobilbym inaczej. Wgralbym patcha do clijenta, ktory by wykryl czy są dokonane jakies zmiany w clijencie, i jesli tak to jakie, i wszystkim za uzywanie bola/custom skinow bana/rachuneczek na konto za uzywanie skinow, za które sie nie zaplacilo. Tyle w temacie. Jest to jedyna gra w sieci gdzie nie działa system pay2win, to nie jakies battlefieldy, gdzie za 30zl mamy bron walącą 3x tyle co podstawowa w dodatku jest to maszynowa snajperka z granatnikiem, czy jakies gowniane nfs-y, gdzie albo placisz na start kilka stówek i masz wszystkie auta odrazu z full bajerami, a i tak na zakrecie mija cie syrenka na wstecznym po zewnetrznej, bo ma jakistam cheat... Macie w 100% doskonałą gre ciągle udoskonalaną, ciągle cos się w niej dodaje, non stop skiny, championow, itemy, mapy w dodatku wszyscy maja rowne szanse, pokazcie mi 2 taka gre, gdzie najmniejszy lvl pokona z palcem w nosie maxymalny level. Nie ma takiej gry, tylko lol jest na tyle skillowy. Widze jak to wszyscy (za sprawą isamu i malysza) hejtują fubu, ze zlodziej ze oszust, ze zrobicie mu z ryja plac budowy pod a2, a sami się tak zachowujecie...

LolSkins/BoL nie podmieniał żadnych plików.

@temat - spudgy'emu się hajs nie zgadza i zrobił only VIP, proste.

Opublikowano

lolskin był fajnym programem ale cieszę się że projejt został zamknięty

są gry za które musisz płacić żeby zagrać (BattleForge) oraz darmowe z możliwością zakupu konta premium lucz czegoś premium (lol)

nie masz kasy ? nie kupuj

masz kasę ? to zależy od ciebie

znam osóby które ostatnio wywaliły 120zl na rp i kupili za większość skin do udyra (ten bez promocji teraz)

ja nigdy nie kupuje skina bez promocji, a od kilku miesięcy uzbierało się 28 skinów z wyprzedazy

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Riot leci na kase haha. CIekawe, że w tej grze nic nie trzeba kupować by być dobrym.

Idzcie sobie pograć w Metina, gdzie nic się nie dzieję, pełno hackerów.

Opublikowano

Jezu, riot nie banuje za dodanie pliku w grze, że widzisz HP na żółto, czy programu do zmieniania grafik

luzik jezu, polecam maść na ból dupy dla większości

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...