Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu zrezygnowali z LoLSkins?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu już przerwali projekt? Wejdźcie na lolskins.net i zobaczcie. Taki fajny program i polazł w chuj :/

Opublikowano

RIOT dba o swoje, po co mają dawać Wam cwaniaczkom za free coś, za co inni płacą?

Dobrze, że RIOT dba o swoje interesy, niech jeszcze z bolem zrobią porządek i git.\

@down, myślisz, że serwery, pracownicy, lcsy, siedziba riotu są darmowe?

Opublikowano

Ah, te pazerne prosiaki z Riotu... Ten program tylko dawał im reklamę, tylko my to widzieliśmy, jak komuś się spodobał skin to sobie kupował, po prostu pogratulować pazerności na kasę prosiaki z Riotu.

Opublikowano

Riot teraz leci aby na kase i teraz musze sciagac bola zeby zmienic skin juz sie nie da tez na bolu zmienic skina tylko teraz trzeba przez jakies gowno custom skin ktore sa czasem zbugowane ale to jedyny program dzieki ktoremu zmienisz skina

Opublikowano

Dlaczego? Dlatego że teraz dla spudgy'ego liczy się tylko hajs jak widać, Riot na podmianie skinów po stronie clienta ma wywalone, zresztą sam pisał że taka podmiana jest dozwolona. Dodam że nie tylko projekt LoL skins został zakończony lecz także opcja w bot of legends "Skin hack" została ustawiona jako funkcja tylko dla użytkowników VIP. kasa kasa i jeszcze raz kasa. Mogę się założyć że wkrótce i BoLa nie będzie dla darmowych użytkowników tylko trzeba będzie za niego płacić :)

Opublikowano

Riot teraz leci aby na kase i teraz musze sciagac bola zeby zmienic skin juz sie nie da tez na bolu zmienic skina tylko teraz trzeba przez jakies gowno custom skin ktore sa czasem zbugowane ale to jedyny program dzieki ktoremu zmienisz skinaGramnalajcie12, dnia 22 Sie 2013 - 22:39, napisał:

piszesz że Riot leci na kasę? zrobili grę F2P, gdzie wydawanie realnej kasy nie zboostuje Ci rozgrywki i jeszcze narzekacie? Skoro chcesz sobie pograć na jakimś skinie to po prostu go kup, nie każdemu jest to do szczęścia potrzebne

je*ane 'BOLe' i inne gówna ...

Opublikowano

piszesz że Riot leci na kasę? zrobili grę F2P, gdzie wydawanie realnej kasy nie zboostuje Ci rozgrywki i jeszcze narzekacie? Skoro chcesz sobie pograć na jakimś skinie to po prostu go kup, nie każdemu jest to do szczęścia potrzebne

je*ane 'BOLe' i inne gówna ...

A pozatym jest jeszcze PBE gdzie tez mozesz wypróbować skiny i postacie ( chodz ten serwer nie został do tego stworzony :D)

Opublikowano

Jeżeli gra jest F2P to nic dziwnego że nie chcą by ludzie grali na LoLSkins'ach, BoL'ach i innych gównach.
Skąd mają wziąć kasę na utrzymanie serwera? Z dupy pieniądze się nie biorą. To normalne że to robią.

Opublikowano

A pozatym jest jeszcze PBE gdzie tez mozesz wypróbować skiny i postacie ( chodz ten serwer nie został do tego stworzony :D)

Tak napewno jak PBE rejestracja jest zamknięta już od dłuższego czasu. Riot leci teraz tylko na kase

Opublikowano

RIOT dba o swoje, po co mają dawać Wam cwaniaczkom za free coś, za co inni płacą?

Dobrze, że RIOT dba o swoje interesy, niech jeszcze z bolem zrobią porządek i git.\

@down, myślisz, że serwery, pracownicy, lcsy, siedziba riotu są darmowe?

Wiesz, nie każdy ma bogatych rodziców jak ty.

PS Kolejny przykład polaczkostwa. Chwalić się skinami w sygnaturze. Brawo. Lepiej wracaj do bicia kolegi za pentasteala.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Czemu już przerwali projekt? Wejdźcie na lolskins.net i zobaczcie. Taki fajny program i polazł w chuj :/

Odpowie Ci na wszystkie cie nurtujące pytania:

http://www.wrozbita-maciej.pl/

10 lików za -5% achh trzeba się poświęcić dla ludzi i dla humoru :D

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Niektórzy z was na prawdę mają coś nie tak z głową... Część gra w tą grę 24/7 inni mniej. Gracie za DARMO RIOT NIC ZA TO NIE DOSTAJE! Macie rozrywkę za darmo! Jedyne co możecie robić aby wesprzeć firmę która wam ją umożliwia jest zakup Rp a za rp skinów itd... Ja się kurwa pytam jakim wy prawem na nich narzekacie?! Zacznijcie narzekać na swoich rodziców bo przynoszą wypłatę do domu i dbają o swoje dobro... Wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy musi o siebie zadbać a jeżeli ktoś niszczy czyjeś zarobki takimi programami to normalne, że chcą to usunąć. Wyzywacie na nasz naród a nawet nie próbujecie się zmienić tylko wciąż narzekacie.

Opublikowano

Niektórzy z was na prawdę mają coś nie tak z głową... Część gra w tą grę 24/7 inni mniej. Gracie za DARMO RIOT NIC ZA TO NIE DOSTAJE! Macie rozrywkę za darmo! Jedyne co możecie robić aby wesprzeć firmę która wam ją umożliwia jest zakup Rp a za rp skinów itd... Ja się kurwa pytam jakim wy prawem na nich narzekacie?! Zacznijcie narzekać na swoich rodziców bo przynoszą wypłatę do domu i dbają o swoje dobro... Wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy musi o siebie zadbać a jeżeli ktoś niszczy czyjeś zarobki takimi programami to normalne, że chcą to usunąć. Wyzywacie na nasz naród a nawet nie próbujecie się zmienić tylko wciąż narzekacie.

Dokładnie ! Nikt Wam nie karze kupować tych skinów, chcecie sobie je oglądać to włączcie sobie prezentacje na youtube.

Opublikowano

PS Kolejny przykład polaczkostwa. Chwalić się skinami w sygnaturze. Brawo. Lepiej wracaj do bicia kolegi za pentasteala.

skąd wiesz ze on ma bogatych rodzicow ? moze poszedl pracowac w te wakacje a nie tak jak ty truć zycie innym , yolo

@top

według mnie dobrze ze nie dziala ;] po to jest pbe zeby zobaczyc sobie skiny lub na yt

Opublikowano

Wiecie ja wam coś powiem wy nażekacie że riot lei na kasie riot to nic jeśli graliśce w dark orbit to wiecie jak bugpoint leci na kase tam niepograsz jak niezrobisz przelewu i to nie za 100 zł tylko za 10 000 tak żeby miać wszsytkie żeczy które wprowadzili do tej gry trzeba wydać około 1o tysięcy a riot zrobił gre w którą nie trzeba wkładać żadnej kasy a i tak możesz być pro a w dark orbit(gra bugpointu) bez kasy. Więc ja niewiem na co wy narzekacie

x

Opublikowano

Raz, że pracuje w te wakacje w salonie ojca kumpla a nie siedzę na dupie przed kompem i myślę, jakby tu dostać coś za free.

Weź się do roboty bo z tego nieróbstwa to się już w du*ach przewraca. Zapracowałem sobie? Kupiłem? To się chwalę. Drugie, że nie wiem jakie u Ciebie patologiczne stosunki są między kumplami ale ja ich raczej nie biję. Oczywiście, świadomie to piszę, bo wiem, że zaraz wyrwę warna za wyrażenie swojego zdania ale tak to już jest na tym forum ;) Najpierw dostajesz warna, potem piszesz do GMa i dowiadujesz się, że mod nie ma racji i tak już 2 razy :) Niedługo 4 konto będzie trzeba robić bo 58 warnów już mam, ciekawe ile z tego jest słusznych, szkoda, że nie sprawdzałem.

Opublikowano

Wiecie ja wam coś powiem wy nażekacie że riot lei na kasie riot to nic jeśli graliśce w dark orbit to wiecie jak bugpoint leci na kase tam niepograsz jak niezrobisz przelewu i to nie za 100 zł tylko za 10 000 tak żeby miać wszsytkie żeczy które wprowadzili do tej gry trzeba wydać około 1o tysięcy a riot zrobił gre w którą nie trzeba wkładać żadnej kasy a i tak możesz być pro a w dark orbit(gra bugpointu) bez kasy. Więc ja niewiem na co wy narzekacie

Nic nie zrozumiałem ^^

Opublikowano

RIOT tracił hajs na skinach bo kazdy mógł LoLSkins odpalić i miec kazdy skin za free, wiec sie wzieli za nich i nie ma juz :P

Opublikowano

Riot nie leci na kase. Nie pasuje wam przestańcie grać. Wydasz w choy kasy i co? Figa ,bo to nic do skilla nie da ,dalej będziesz grał jak grał. Ale oni muszą opłacić serwery pracowników. Wy myślicie ,że każdy tam to dla przyjemności robi? Cały czas są patche. Większość zachowuje się jak dzieci na youtube jak ktoś dostanie partnera "ja pierdole sprzedałeś się frajerze unsub". Idioci wszędzie idioci.

Opublikowano

dadzą palca, wezmą ręke, nie podoba się LoL ? to wypierda..., będzie kilka płaczków mniej :).

osobiście przez 2 lata nie wydałem ani złotówki, w tym roku wydałem ok 60-70 zł i skill mi przez to jakoś nie urósł (oprócz +20 do zajebistości za każdy skin.)

Chcecie skina ? zapracujcie patała...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...