Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rudzielce , co o nich sądzicie ?

Bagadyr -*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam w klasie dwóch rudzielcow

oni na wf życia nie mają

1. na rozgrzewce zawsze muszę któremuś zajebać

2. jak w coś gramy to też dostają

ostatnio jeden wyłapał piłką do kosza pro100wMORDE

a za co ?

za to że sprzedają

np. siedzimy na lekcji nauczycielka pisze coś tam na tablicy

ziomek obok włączył na full w tele kawałek z muzyki

"Lubisz to suko" :)

nauczycielka się odwraca i pyta

"kto to włączył" ?

a jebany rudzielec odrazu mówi imię i nazwisko tego typa co to puścił

RUDZIELCE TO EGOISCI

Jebie rudych zawsze będą ofiarami :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Powiem tak:

Miałem blondynkę i rudą w klasie.

Blondynka tępa jak (fuck nawet nie wiem co jest tak tępe) musiała kuć godzinami, ślęczeć żeby cokolwiek zajarzyć. Ruda ach ruda... to była laska. Mądra, ładna, ale żadnego rudzielca nie znam.

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %
Opublikowano

lubie się pośmiać z rudych jak każdy normalny człowiek, tak dla beki, ale tak na poważnie to nic do nich nie mam wiadomo :P

Rekrut
Opublikowano

Rudy jak rudy. Nie wazny kolor włosòw , liczy sie to co ma w srodku. Znam rudego ktòrego pasją jest fotografia , od 5 lat non stop chodzi na WOŚP. Uczy sie bardzo dobrze , same 4/5/6 , jest lubiany w szkole jal i po za nią , kocha sport w ktòrym ma wiele osiągnięć m.in : 2 miejsce w wojewòdztwie w skoku do piasku , 1 miejsce w woj. W ping-pong'u , a co najwazzniejsze ma kochającą dziewczyne ...

Nie ogarniam dzisiejszych stereotypòw ...

Rurki - pedał

Glany - emo

Rudy - fałszywy

Blondynka - Pusta

Łysy - chuligan , kibol

JrCU7.png

Opublikowano

Rudy jak rudy. Nie wazny kolor włosòw , liczy sie to co ma w srodku. Znam rudego ktòrego pasją jest fotografia , od 5 lat non stop chodzi na WOŚP. Uczy sie bardzo dobrze , same 4/5/6 , jest lubiany w szkole jal i po za nią , kocha sport w ktòrym ma wiele osiągnięć m.in : 2 miejsce w wojewòdztwie w skoku do piasku , 1 miejsce w woj. W ping-pong'u , a co najwazzniejsze ma kochającą dziewczyne ...

Nie ogarniam dzisiejszych stereotypòw ...

Rurki - pedał

Glany - emo

Rudy - fałszywy

Blondynka - Pusta

Łysy - chuligan , kibol

Glany i emo?

Glany = punk/Metal

Ponieważ jest to dla nich charakterystyczna część ubioru

shoob.png

Opublikowano

Szanuję rudych, zresztą jak każdego innego człowieka ale do czasu, gdy taki rudy zajdzie za skórę, albo zacznie cwaniakować to od razu, lecą stereotypy o rudzielcach :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie wiedziałem, że na MPC jest tylu idiotów. Kierować się tak perfidnymi stereotypami i wierzyć w nie? Tutaj nawet u niektórych nie można wyczuć sarkazmu - rozumiem stwierdzenia typu "Rudzi nie mają duszy itp.", ale "wpierdoliłbym, zajebałbym?". Autorze tematu - Ty samowazeliniarzu, który swoją odpowiedź wybierasz na najlepszą, życie jeszcze Cię czegoś nauczy. Osobiście znam rudego chłopa i niczego w charakterze nie można mu zarzucić - niczego, co nie jest spotykane u innych osób.

Gimbusy sprawiają, że rudzi nie mają na wf'ie życia xD Bokserzy od siedmiu boleści, cwaniaki, którym jeszcze nie obrosły jaja, ludzie typu autor tematu.

Opublikowano

Osobiście dziś na przerwie spotkałem się z takim czymś:

Stoję z kumplami na przerwie i nam odbija, nagle jeden krzyczy: "RUDY SIĘ NIE DOSTAŁ!", aż mi się go żal zrobiło... A koleś spoko, bo mamy z jego klasą ang...

Tak więc facet rudy ma przejebane, kobieta ruda jest zajebista *.*

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...