Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runda 2][Grafika] Arisa. vs Rain

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria: Grafika

Podkategoria: Napis
Temat: Kosmos

Dodatkowe informacje: -
Termin składania prac: - do 25.08.2013
Termin głosowania na nadesłane prace: -
3 dni od wystawienia prac.

Prace wysyłamy mi na PW.

Opublikowano

Głosuję na pracę nr. 2,ponieważ napis robi wrażenie jakby przykładowo zapraszał mnie w rejs po kosmosie lub wrażenie siedzącej osoby w kinie czekającej na tytułowy "Cosmos" ;)

Idealnie jest to scalone w całość,bardzo mi się podoba i czekam na więcej takich prac :) Choć praca nr.1 jest równie dobra lecz napis większy jest troche nie widoczny i to mnie jedynie odepchnęło poza tym na prawdę dobre poziomy i widać przeciwnicy w tym pojedynku mają wyobraźnię,są kreatywni i na prawdę zazdroszczę talentu :)

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj ponieważ jest lepsza od pierwszej, na tej 1 nie widze nawet jaki napis jest i ogolnie nie podoba mi się.

sygna1.png

Opublikowano

[praca_2] <-- Oddaję głos na tą pracę.

Drobna opinia:

Co do napisu nr 1. - gdyby nie tło, z napisu wyszłaby okropna klapa...

Nie podoba mi się. Nawet nie wiem co tam pisze, wg. mnie,

autor zbytnio nie wywiązał się z tematu pojedynku.

W pracy 2 mogę czepić się wyłącznie tej flary... biały ssie :/

Poza tym jest Okey, kreatywniejsza praca i wyższy poziom.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

[praca_2] <- Oddaję głos na tę pracę, ponieważ uważam, że jest naprawdę fantastyczna. Widać, że autor/ka ma ogromny talent i pozostaje nam wszystkim tylko cieszyć się, że postanowił/a spożytkować go właśnie na tym forum. Piękna praca, niesamowity klimat, cudowna kompozycja... Po prostu cud miut i ożehi.

Opublikowano

[praca_1] <- Głosuje tutaj, bo bardziej podoba mi się wykonanie, średnio nawiązuje do podkategorii bo bardziej przypomina pmke z napisem, ale bardziej mi sie podoba od 2.

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj ponieważ tutaj przynajmniej jako tako widać napis ._.

Opublikowano

[praca_2] napis jest napis, to on jest całością, w pracy nr.1 bardziej przyciąga mnie planeta i ten osobliwy niebieski, niż napis.

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...