Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] trzeba czekac?

abstynent12312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... no na chwilę obecną tak. Nie znam się zbytnio na programowaniu... i w sumie wątpię by się dało zdekompilować plik bol.exe a następnie przerobić nieco kod źródłowy. Jednak ciekaw jestem czy takie rozwiązanie jest możliwe... znawcą nie jestem więc to jedynie takie moje domysły z głowy...

Możesz mi wyjaśnić czym są pakiety i Vip prediction? Przepraszam, że pytam ale poprostu nie wiem. Mówiąc o stronce gdzie były by skrypty dla Vipów miałem na myśli czasy po scrackowaniu bol'a ;) chyba zgodzisz się ze mną, że nie jest to "nie do zrobienia". Ale jak już mówiłem... ja się nie znam więc mogę sobie mówić......

Opublikowano

Jeśli faktycznie Ci się udało to oczywiście zwracam honor. W takim razie może weźmiesz się @Skater007 za napisanie jakiegoś poradnika i wytłumaczysz jak zamieniłeś te pliki? Pomógłbyś wielu graczom (o ile tak można nazywać nas-używających botów) którzy nie musieliby czekać kilku dni po każdym patchu.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Po czym wnioskujecie, że jestem trollem? To, że innym sie to nie udało, nie znaczy, że mi sie ma nie udać. Wytłumacze po kolei... BoL po każdym uruchomieniu sprawdza Hwid komputera, czas, File Hash tzn. że jeśli coś się zmieni w pliku, automat to wykrywa i aktualizuje własnymi plikami. Krótko mówiąc nawet jeżeli się przerobi pliki, automatycznie po uruchomieniu albo nas nie wpuści, albo poprostu tak jak pisałem, zaktualizuje program swoimi plikami. Miałem z tym nie lada problem, ale dzieki pewnemu panowi z elitepvpers, spróbowaliśmy sięgnąć nieco głębiej i podpiąć BoL'a pod swoją bazę danych, oczywiście ze swoimi wcześniej przerobionymi pliczkami. Ku naszemu zaskoczeniu, nasz "patent" zadziałał, i możemy korzystać z BoL'a cały czas, lecz niestety z uprawnieniami zwykłego Usera. Wiec proszę mi tutaj nie pisać, że jest to nie możliwe bo wszystko jest do "scrackowania", wystarczy troche nad tym posiedzieć. Podobnie było z przerobieniem konsoli PlayStation 3, większość pisała, że nie da rady złamać zabezpieczeń a jednak znalazała się osoba której się to udało.

pics or didint happend ( a najlepiej, to po prostu wrzucić,a nie być sknerowatym człowiekiem...)

Druga sprawa to, też jest to smieszne ponieważ nawet nie znaliście dokładnej struktury bazy danych, ale pomimo to i tak się podpieliście. A jeżeli przecież podpieliście się do swojej bazy, to jak by nie patrzeć "wasz" BoL sprawdza waszą baze więc wystarczy, przecież ustawić w bazie danych, że te konto vip = 1, a BoL powinen pokazywać wtedy dodatkowe funkcje.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

tak mi się teraz skojarzyło, że ostatnio jak coś było nie tak z bazą danych na stronce to bol też nie działał więc w sumie jakby nie paczeć to bol też nie działał. Hmmm... bol jak się go włącza to on potrzebuje loginu i hasła ze stronki botoflegends... podpinajac go do wlasnej bazy danych ciekaw jestem czy login i haslo rowniez bylo wymagane ze stronki bol'a.

Opublikowano

Mi niestety też nie działa ;_;

bol jak wcześniej będzie zaktualizowany około 15 godzinie.

@Mod

Jakim cudem skrypt sprawdza czy mamy Vipa? tam widzę że są skrypty dla free ale w kodzie :

if prediction vip

jakieś lepsze opcje?

można to jakość obejść?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

bo na Twoim koncie zarejestrowany jest vip ? ................................ jak nie masz kupionego vipa, to nie będziesz miał nawet dostępu do vipowskich skryptów - zamknięty dział na forum.

Opublikowano

bo na Twoim koncie zarejestrowany jest vip ? ................................ jak nie masz kupionego vipa, to nie będziesz miał nawet dostępu do vipowskich skryptów - zamknięty dział na forum.

Nawet jeśli je zdobędzie, nic mu to nie da.

bol jak wcześniej będzie zaktualizowany około 15 godzinie.

@Mod

Jakim cudem skrypt sprawdza czy mamy Vipa? tam widzę że są skrypty dla free ale w kodzie :

if prediction vip

jakieś lepsze opcje?

można to jakość obejść?

Będziesz miał gorsze prediction, brak pakietów = skrypt jest bezużyteczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...