Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] trzeba czekac?

abstynent12312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ttrzeba znowu czekac na update bola? no mi np. nie chce sie zainjectowac ;/

Nie było jeszcze update BOL'a pod nowa wersje i za pewne 6 dni do odczekania :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Odczekiwanie byłoby bez sensu... Jak napisali na oficjalnej stronie lol'a "Ponieważ przygotowujemy patche na finały światowe, postanowiliśmy
podzielić kolejną aktualizację na kilka części. Dlatego też nazwaliśmy
ten patch 3.10a"
. Jak widzimy będzie kilka części w krótkim czasie, czyli co? Odczekamy tydzień i przykładowo nawet nie zdążymy uruchomić bol'a bo już wejdzie następny patch 3.10b ?

Opublikowano

1. BoL nie został jeszcze zaktualizowany.

2. Jak zostanie zaktualizowany to darmowi użytkownicy będą zmuszeni do odczekania 7 dni.

1. Nie powiedziałeś nic nowego

2. Przeczytaj co napisałem, a jeśli nie jesteś za to odpowiedzialny to najlepiej nic nie pisz :)

Opublikowano

1. Nie powiedziałeś nic nowego

2. Przeczytaj co napisałem, a jeśli nie jesteś za to odpowiedzialny to najlepiej nic nie pisz :)

1. Wut? To skąd ten temat? Skoro ktoś pyta to odpowiadam.

2. Przeczytałem te twoje brednie, po każdym patchu będzie od 5 do 7 dni oczekiwania na update dla free userów, pogódź się z tym.

@down cofnięty to widzę jesteś ty, myślisz że twórca bota za którego zgarnia tysiące $ miesięcznie wycofa czas oczekiwania dla darmowych użytkowników tylko dla tego że Riot dodał literkę w wersji patcha? Otóż nie, nie wycofa. Jeżeli patche będą rzeczywiście wychodziły tak często to czas oczekiwania będzie to 3 dni, ale nie sądzę że będą one wypuszczane częściej niż 3 tygodnie :)

Opublikowano

1. Wut? To skąd ten temat? Skoro ktoś pyta to odpowiadam.

2. Przeczytałem te twoje brednie, po każdym patchu będzie od 5 do 7 dni oczekiwania na update dla free userów, pogódź się z tym.

Udajesz cofniętego czy po prostu już jesteś ?

Odpowiedź na pytanie już dostał... ale widzę są też braki w czytaniu. Temat idzie do przodu i pojawiają się nowe pytania więc po co wracasz do czegoś co już wiemy ? ;o

Brednie? Jak się nie rozumie to mogą to być i brednie ;) ale SPECJALNIE dla Ciebie wyjaśnię o co mi chodzi: otóż patche zawsze wychodziły pełnymi numerami czyt. 3.8, 3.9, nie zdarzyło się żeby patch był podzielony na części. Teraz jest taki przypadek ,więc pytam czy będziemy czekać po 7 dni co literkę czyli wejdzie a-7 dni ,b-7 dni czy po prostu po ostatniej literce kiedy to zostanie wprowadzony sam numer odczekamy jednorazowo i wsio. Proszę ;)

Opublikowano

@kleczu

Gdyby bo updatecie LoL`a BoL działał by bez aktualizacji to wtedy nie byłoby żadnego opóźnienia. Skoro administrator musi go updatować to niby dlaczego nie miało by być opóźnienia dla normalnych użytkowników?

Opublikowano

@kleczu

Gdyby bo updatecie LoL`a BoL działał by bez aktualizacji to wtedy nie byłoby żadnego opóźnienia. Skoro administrator musi go updatować to niby dlaczego nie miało by być opóźnienia dla normalnych użytkowników?

Nie do końca mnie rozumiecie. Ja zdaje sobie sprawę że bol musi też być aktualizowany, ale właśnie pytam czy tak samo będzie teraz co przykładowo 2 tyg. Bo zdajesz sobie sprawę że podział patcha na części równa się z częstszym ich wprowadzaniem.

Opublikowano

A działa jakiś zamiennik na tę chwilę? Bo "Lol+" też mi nie śmiga (pewnie dlatego że ci sami twórcy)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ludzie, napiszcie mi w czym macie problem? Przecież wystarczy pogrzebać troszkę w plikach .dll w folderze docelowym BoL'a, podmienić cyferki starego patcha na nowe i śmiga aż miło =) Dodam, że potrzebny jest ofc RessHacker etc.

28al1d2.png

Opublikowano

Ludzie, napiszcie mi w czym macie problem? Przecież wystarczy pogrzebać troszkę w plikach .dll w folderze docelowym BoL'a, podmienić cyferki starego patcha na nowe i śmiga aż miło =) Dodam, że potrzebny jest ofc RessHacker etc.

Podziwiam Twoje zdolności. Mógłbyś wyjaśnić to dokładniej krok po kroku, bądź podrzucić cały folder który powinienem zamienić ? :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Podziwiam Twoje zdolności. Mógłbyś wyjaśnić to dokładniej krok po kroku, bądź podrzucić cały folder który powinienem zamienić ? :)

Strzelam, że nawet jak by mu się to udało. To chyba, BOL automatycznie sprawdza poprawność plików, a nawet jeśli to po update nie ma VIP i już nie ruszy :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Strzelam, że nawet jak by mu się to udało. To chyba, BOL automatycznie sprawdza poprawność plików, a nawet jeśli to po update nie ma VIP i już nie ruszy :)

Wielu próbowało scrackować BoLa na różnych forach o tej tematyce, nikomu się nie udało, pisać sobie może ;)

Opublikowano

Odnośnie tego co kolega napisał o crackowaniu - wyszedł patch? Bo próbowałem crackować wszytko się zpatchowało i działa.

Opublikowano

Gdyby była aktualizacja gry na wersję 3.11 to BoL jak wcześniej by nie działał.

Aktualizowali tylko 3.10a więc BoL działa

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Wielu próbowało scrackować BoLa na różnych forach o tej tematyce, nikomu się nie udało, pisać sobie może ;)

Coś jest w takim razie z niektórymi członkami tego forum nie tak. Jestem tutaj od niedawna, a na każdym kroku posty jakiś trolli.. typu "To żaden problem" "A mi działa" choć im nie działa? To taki @Skater007 próbuje być farny pisząc że scrackował BoL-a choć tego nie zrobił? Nie czaje.. Gdzie nie zaglądam tam użytkownicy udzielają masę odpowiedzi które w żadnym stopniu nie pomagają w rozwiązaniu problemu (który oczywiście jest ich zdaniem banalny). Pozdrawiam :/

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Tak to już właśnie jest.

kiedyś na MPC każdy palił się do pomocy, a teraz jest większość trolli którzy piszą bzdety i czekają na gotowce.

Stare MPC było o wiele lepsze.

@Topic

Jeżeli będzie coś wiadomo co do bola to piszcie tutaj

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Po czym wnioskujecie, że jestem trollem? To, że innym sie to nie udało, nie znaczy, że mi sie ma nie udać. Wytłumacze po kolei... BoL po każdym uruchomieniu sprawdza Hwid komputera, czas, File Hash tzn. że jeśli coś się zmieni w pliku, automat to wykrywa i aktualizuje własnymi plikami. Krótko mówiąc nawet jeżeli się przerobi pliki, automatycznie po uruchomieniu albo nas nie wpuści, albo poprostu tak jak pisałem, zaktualizuje program swoimi plikami. Miałem z tym nie lada problem, ale dzieki pewnemu panowi z elitepvpers, spróbowaliśmy sięgnąć nieco głębiej i podpiąć BoL'a pod swoją bazę danych, oczywiście ze swoimi wcześniej przerobionymi pliczkami. Ku naszemu zaskoczeniu, nasz "patent" zadziałał, i możemy korzystać z BoL'a cały czas, lecz niestety z uprawnieniami zwykłego Usera. Wiec proszę mi tutaj nie pisać, że jest to nie możliwe bo wszystko jest do "scrackowania", wystarczy troche nad tym posiedzieć. Podobnie było z przerobieniem konsoli PlayStation 3, większość pisała, że nie da rady złamać zabezpieczeń a jednak znalazała się osoba której się to udało.

28al1d2.png

Opublikowano

ahaaaa... rozumiem ;) podpinając go pod własną bazę danych piszczał o pliki i pliki dostawał... przerobione pliki z waszej bazy danych. Jednak niezbyt rozumiem w jaki sposób go tak podpieliście. Hmmm... o ile się nie mylę to o takie "piszczenie" o najnowsze pliki jest odpowiedzialny plik bol.exe więc resshacker zapewne pomógł własnie w tym i przeróbce dwóch plików dll. QtGui4.dll i tego QtCore4.dll gdzie jak zauważyłem są zawarte informacje o wersji.

Mam nadzieję, że się nie pogubiłem :)

podpięcie bola pod własną bazę danych napewno mogłoby ułatwić sprawę jeżeli chodzi o uprawnienia VIP dla free userów jednak nie sądzę by to było proste. A nawet jeśli by się udało to pozostaje jeszcze jedna-dośc istotna kwestia.

Skrypty dla Vipków trzebaby było na bierząco kopiować z działu Vip i wrzucać na jakąś darmową stronkę jeśli wyszłoby się z zamiarem bycia bogiem dla free bol'owców :)

Opublikowano

ahaaaa... rozumiem ;) podpinając go pod własną bazę danych piszczał o pliki i pliki dostawał... przerobione pliki z waszej bazy danych. Jednak niezbyt rozumiem w jaki sposób go tak podpieliście. Hmmm... o ile się nie mylę to o takie "piszczenie" o najnowsze pliki jest odpowiedzialny plik bol.exe więc resshacker zapewne pomógł własnie w tym i przeróbce dwóch plików dll. QtGui4.dll i tego QtCore4.dll gdzie jak zauważyłem są zawarte informacje o wersji.

Mam nadzieję, że się nie pogubiłem :)

podpięcie bola pod własną bazę danych napewno mogłoby ułatwić sprawę jeżeli chodzi o uprawnienia VIP dla free userów jednak nie sądzę by to było proste. A nawet jeśli by się udało to pozostaje jeszcze jedna-dośc istotna kwestia.

Skrypty dla Vipków trzebaby było na bierząco kopiować z działu Vip i wrzucać na jakąś darmową stronkę jeśli wyszłoby się z zamiarem bycia bogiem dla free bol'owców :)

Co z tego, że skopiujesz skoro nie będziesz miał tego co najlepsze - pakietów i vip prediction. Sprawdzanie VIP opiera się na skrypcie PHP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...