Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mylicie o minecraft 1.7

kubolnpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie. Czy nie mogli pozostać przy wersji 1.7.3!? Jakoś sobie wszyscy radzili bez enchantów, szyb, koni czy jakiś gównianych biomów (dżungla i tajga). No po prostu żygać się chce. Mogliby chociaż dodać opcję zmiany wersji serwera na dowolną, żeby gracze którzy są takiego samego zdania jak ja i wiele innych mogli sobie pograć z przyjaciółmi na becie

Ty możesz zostać. Launcher ma funkcję zmiany wersji i możesz zagrać nawet w CaveGame, zrobić serwer i cieszyć się jaki Ty jesteś pr0...

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie?

Alpha najlepsza.

Tylko łóżka dodali i było by git.

a te chujowe texturki to wsadzić se w dupe i nie narzekac.

kupicie 4-way gtx690 i będziecie mieć 60 stałych fpsów.

Opublikowano

Ćkajmy ćkajmy, dodawajmy i ograniczajmy liczbę graczy w minecrafta, którzy mają słabsze komputery....

Utrudniajmy pracę hosterom w minecrafcie...

Utrudniajmy pracę craftbukkitowi, którzy nie zdążą załatać dziur i już jest nowy mc.

I wreszcie - dodawajmy kolejne zabezpieczenia na pirackie minecrafty!

Podsumowanie:

1.7 owszem... Ale nie w tym roku.

Zbuduj z nami naszą własną przystań...

Znawca
Opublikowano

moim zdaniem to jakieś żarty ile można robić tych aktualizacji nie można odrazu wgrać wszystkiego

Oni właśnie chcą zrobić teraz ogromną aktualizację w której wszystko wgrają. ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

zapowiada sie ciekawie zwlaszcza to co pisali ostatnio ze wiecej terenu a mniej oceanow, chociaz szkoda malych wysp

Opublikowano

I wreszcie - dodawajmy kolejne zabezpieczenia na pirackie minecrafty!

Podsumowanie:

1.7 owszem... Ale nie w tym roku.

Jakie zabezpieczenia? Nowy launcher to tylko duże zabezpieczenia dla graczy z premium. Hasło nie jest już przechowywane na kompie - tylko token.
Opublikowano

1.7 jest zdecydowanie przebajerowane. Wrzucenie worka shitu, żeby każdy mógł się zadowolić chociaż jednym elementem. I właśnie to będzie przyciągać nowe osoby, kolorowy shit ;-)

.

Opublikowano

W końcu będzie można poznać nowe tereny! Jak zostaną dodane nowe biomy a co za tym idzie może nowe surowce, to pewnie wiele graczy którzy grają na 1.5.2 i nie chcą zmieniać na 1.6.2 to zagrają na pewno na 1.7. Taka jest moja opinia ;3 Dziękuję ;P

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Według mnie aktualizacja jest spoko osobiście też nie podoba mi się kilka rzeczy w MC ale jak ktoś woli 1.7.3 to niech zmieni sobie wersję a nie piszę żeby cofnęli Minecrafta do 1.7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...