Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mylicie o minecraft 1.7

kubolnpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oceniając całość Minecrafta 1.6 to warto się skupić na tym co jest. A porównując minecrafta tego co był na początkach gra cały czas się rozwija. Jeśli minecraft będzie na steam to przecież zwiększy się dystrybucja a na tym chyba zależy Majong....

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie najlepsze były wersje beta jak się szukało żelaza,patyków,sieci pająków robiło się seta, miecz,łuk zamek z cobla i się klepało.A teraz bazy z obsydianu zalane wodą:D a o EQ nie wspomnę;x

"...W domach,samochodach słychać RAP tu na blokach Jak pieniądz to na towar,nie pali to na browar..."

Opublikowano

Biomy są ciekawym urozmaicenie gry, ale powinni też dodać tryb gry dla graczy NonPremium

Hajs się nie zgadza to muszą jakoś zarabiać;D

"...W domach,samochodach słychać RAP tu na blokach Jak pieniądz to na towar,nie pali to na browar..."

Opublikowano

Biomy są ciekawym urozmaicenie gry, ale powinni też dodać tryb gry dla graczy NonPremium

@up

Hajs im się zgadza, nawet za bardzo xD

Po prostu chcą wymusić kupno konta Premium, a nie każdy może sobie na to pozwolić.

Chcesz, żeby płatna gra stała się nagle darmowa? To tak jakby rozdawali za darmo najnowszego Battlefielda czy Sim City xD

Kto by chciał pracować nad grą, która nie przynosi żadnego dochodu? (jakby minecraft był za darmo to teraz pewnie dopiero była by wersja 1.2 Beta)

(Chyba, że chodziło ci oto aby dla kont bez wykupionej premki była normalnie poprzez launchera możliwość gry będącej wersją demonstarcyjną (aby zachęcić do kupna gry).

Na przykład w trybie demo byłby tylko singleplayer i połowe mniej itemów a nie ograniczenie czasowe.)

Minecraft 1.7 będzie wg. mnie największym update po wydaniu stabilnej wersji mc.

Właśnie znalazłem na allegro, że ktoś sprzedaje Minecrafta i dodatki typu tekstury, figurki do wydrukowania za 169,90zł w promocji z 299,90zł xD

Śmieszą mnie tacy ludzie...

3657428369.png
Opublikowano

Jak już chcą to ulepszać to niech dodadzą coś konkretnego Np do broni jakieś kusze,topory... Jakieś opuszczone zamki w górach.

Dla mnie osobiście te konie są jak na razie bez sensu tylko z początku się każdy jarał tym koniem potem większość o nich zapomniała:x

Opublikowano

@nopatryk

nie powinni wprowadzać takiego trybu gry.. dlaczego? dlatego, że nikt by już nie kupował minecrafta i by nie mieli dochodów bo ludzie by tylko ściągali minecrafta no-premium... to jest też nie wporządku wobec ludzi ktorzy już kupili minecrafta premium a teraz nagle gracze, ktorzy nie kupili by mieli takie same możliwości jak gracze premium? coś się chyba nie zgadza.. Weż przemyśl swoją wypowiedź... po prostu to byłoby nie fair.. pozdro

@top

Minecraft na steam? nie widzę tego ale ok :D

cieszę się, że ta gra się rozwija ale znowu trzeba już mocniejsze kompy na minecrafta, żeby działał bez zacięć i wgl... Jakby byla lepsza optymalizacja to może może :D

Fajnie jak będą nowe biomy :D

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Co chwile kurwa jakieś update. Nie dadzą spokojnie pograć bo kurwa co 3 tyg muszą wydać kolejny.. jak już robią update, to żeby było odjebany w chuj, a nie drobne szczegóły i poprawki, tak samo jak z tym launcherem odjebali -,-

No kurwa bez przesady..

Opublikowano

Krótko mówiąc - gunwo. Ja już nawet w to nie gram...

@a jak już widzę, te kolejne mega wielkie supcio pupcio aktualizacje z kolorowym szkiełkiem i różowymi kajdaneczkami z futerkiem to zbiera mi się na wymioty.

@x2 - Mojang najlepsze aktualizacje w mieście. Niech jeszcze wprowadzą kibel, żeby nasz hd Steve mógł stawiać klocki gówna.

Opublikowano

Syf... Syf taka jest moja opinia ;) Minecraft był ciekawy do czasów Beta 1.8, teraz to gra traci sens, mobki są słabe, eq diamentowe mamy w 30 minut :P

Opublikowano

Ja uwazam ze przesadzili na wprodzeniu paska glodu.Jedyne co mi sie w MC nie podoba to glod,zamiast tego powinni sie skupic na nowych blokach i itemach.

mca.png
Opublikowano

Syf... Syf taka jest moja opinia ;) Minecraft był ciekawy do czasów Beta 1.8, teraz to gra traci sens, mobki są słabe, eq diamentowe mamy w 30 minut :P

Po co dodawali do launchera możliwość grania na dowolnej wersji gry? -,- (Teraz pewnie dostanę warna, ale trudno...) WYPIERDALAJ NA ALPHE I NA TRUJ WSZĘDZIE JAK TO MOJANG ZJEBAŁ MC BO NIKOGO TO NIE OBCHODZI...

Moim zdaniem powinni wypierdolić takich debili jak Wy...

Jak czytam wasze posty to aż rzygać mi się chce : <

+1

Co chwile kurwa jakieś update. Nie dadzą spokojnie pograć bo kurwa co 3 tyg muszą wydać kolejny.. jak już robią update, to żeby było odjebany w chuj, a nie drobne szczegóły i poprawki, tak samo jak z tym launcherem odjebali -,-

No kurwa bez przesady..

Jak co 3 tygodnie? Na ostatni 2 miesiące czekaliśmy...

Opublikowano

Po co dodawali do launchera możliwość grania na dowolnej wersji gry? -,- (Teraz pewnie dostanę warna, ale trudno...) WYPIERDALAJ NA ALPHE I NA TRUJ WSZĘDZIE JAK TO MOJANG ZJEBAŁ MC BO NIKOGO TO NIE

Po pierwsze bez takich słów... Wyraziłem swoją opinię o 1.7, nie podoba mi się, ponieważ gra traci sens... staję się zbyt łatwa. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem fajne zmiany sie szykują, dawno nie dodawali nowych biomów :P Lecz lepiej moim zdanie jakby jakies nowe surowce wprowadzili też.

Opublikowano

Krótko mówiąc - gunwo. Ja już nawet w to nie gram...

@a jak już widzę, te kolejne mega wielkie supcio pupcio aktualizacje z kolorowym szkiełkiem i różowymi kajdaneczkami z futerkiem to zbiera mi się na wymioty.

@x2 - Mojang najlepsze aktualizacje w mieście. Niech jeszcze wprowadzą kibel, żeby nasz hd Steve mógł stawiać klocki gówna.

Dokładnie. Czy nie mogli pozostać przy wersji 1.7.3!? Jakoś sobie wszyscy radzili bez enchantów, szyb, koni czy jakiś gównianych biomów (dżungla i tajga). No po prostu żygać się chce. Mogliby chociaż dodać opcję zmiany wersji serwera na dowolną, żeby gracze którzy są takiego samego zdania jak ja i wiele innych mogli sobie pograć z przyjaciółmi na becie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...