Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie odpowiadam tu bo jakoś nie czułem specjalnej potrzeby tutaj zaglądać ;o Dam wam przyklad nightcore ma 50-150 graczy max (server-gówno) a zarabia koło 5tys miesiecznie.

@Aincrad nie podam ci tych serverow napewno nie publicznie :) A jezeli faktycznie ty jako Aincrad to Santriel(co do tego konta nie jestem pewny) napisz mi na gg z checia ci podam bo jezeli myslisz to wiesz kto pisze :)

Nie rozumiem czemu piszesz "nasz" nie sponsoruje ci servera, przykro mi

A ktos tu pisal ile zarabia balmora to koło 40-50 tyś miesiecznie...( a nie 8tys w pierwszy miesiac jak ktos tu stwierdzil)

I wkurwia mnie już wasze gadanie bo nie rozumiem jakim prawem zwykłe osoby, które NIGDY nie miały własnego servera mówią ile servery zarabiają nie mając bladego pojęcia o tym...

Nie jestem Santrielem i nie mam Twojego numeru GG. (Już wolałem porównania do teamu Nexanity niż Santriela haha xD)

Jeżeli nie chcesz podać nazw publicznie to napisz mi je na PW, czy to takie trudne?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

@up podaj mi chociaz jeden konkretny powód po co ci to do szczescia potrzebne to podam :)
porownanie do teamu nexanity to to sam oco do Santriela :) bo to był jego serwer.

Opublikowano

Nie no chałwa :D Wymień tych 30 youtuberów i servery.

Albo to jest fake , albo wybrałeś kiepski pomysł na zarąbanie plików :D

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Nie no chałwa :D Wymień tych 30 youtuberów i servery.

Albo to jest fake , albo wybrałeś kiepski pomysł na zarąbanie plików :D

Podaj jakieś argumenty a potem pisz bzdury.

Opublikowano

@up podaj mi chociaz jeden konkretny powód po co ci to do szczescia potrzebne to podam :)

porownanie do teamu nexanity to to sam oco do Santriela :) bo to był jego serwer.

Widać, że w dupce i byłeś i pociąg widziałeś. :D

Chcę poznać te 13 serwerów aby potem zweryfikować tą listę i ostatecznie Cię wyśmiać. - to jest mój cały niecny plan. :)

#Edit: Poprawka.

Opublikowano

Widać, że w dupce i byłeś i pociąg widziałeś. :D

Chcę poznać te 30 serwerów aby potem zweryfikować tą listę i ostatecznie Cię wyśmiać. - to jest mój cały niecny plan. :)

Nie wiem gdzie ty tu widzisz , że mam 30 serwerów ;o. A co do Nexanity i Santriela mam z nim kontakt na gg i dobrze wiem które serwery są jego...

Opublikowano

Nie wiem gdzie ty tu widzisz , że mam 30 serwerów ;o. A co do Nexanity i Santriela mam z nim kontakt na gg i dobrze wiem które serwery są jego...

Wszystko fajnie ale nadal nie dostałem listy 13 serwerów na PW.

Bardzo się cieszę, że masz kontakt z Santrielem ale niestety Nexanity nie było jego projektem.

Opublikowano

Wszystko fajnie ale nadal nie dostałem listy 13 serwerów na PW.

Bardzo się cieszę, że masz kontakt z Santrielem ale niestety Nexanity nie było jego projektem.

To ktoś kłamie albo on albo ty :) wybacz, ale cenie sobie anonimowość :) Przy swoim wysokim ego tego nie zrozumiesz.

Opublikowano

To ktoś kłamie albo on albo ty :) wybacz, ale cenie sobie anonimowość :) Przy swoim wysokim ego tego nie zrozumiesz.

Weź mi chłopcze z ego nie wyskakuj bo jakoś zbytnio nie uzasadnisz swojej wypowiedzi.

Napisałeś "To ktoś kłamie albo on albo ty" - Po tym stwierdzam, że po prostu kłamiesz a z Santrielem nigdy kontaktu nie miałeś,

bo gdybyś miał to by to wyglądało następująco: "Kłamiesz".

Ogólnie jest to bardzo ciekawa próba która niestety kończy się niepowodzeniem.

Fajnie, że sobie cenisz anonimowość ale jak widać nikt Ci nie wierzy i nikt by nie chciał mieć u Ciebie serwera przez Twoje głupie zachowanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Weź mi chłopcze z ego nie wyskakuj bo jakoś zbytnio nie uzasadnisz swojej wypowiedzi.

Napisałeś "To ktoś kłamie albo on albo ty" - Po tym stwierdzam, że po prostu kłamiesz a z Santrielem nigdy kontaktu nie miałeś,

bo gdybyś miał to by to wyglądało następująco: "Kłamiesz".

Ogólnie jest to bardzo ciekawa próba która niestety kończy się niepowodzeniem.

Fajnie, że sobie cenisz anonimowość ale jak widać nikt Ci nie wierzy i nikt by nie chciał mieć u Ciebie serwera przez Twoje głupie zachowanie.

Pozdrawiam.

no widzisz a jednak 2 servery mojej produkcji aktualnie stoja w zapowiedziach, przykre :)

a skad mam wiedziec ze on prawde mowi? nie znam go bardzo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...