Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko zwięźle i na temat. Posiadam już 13 serwerów pod moimi skrzydłami.
Zasponsoruje kolejne serwery do metina.
Posiadam maszyny strony do serwera itd poprostu wszystko.
Czego oczekuje?
Aktualnie, plików pod serwer easy/4fun mają być skończone w 95% czyli do testowania i odpalenia następny serwer chcemy otworzyć 30.08.2013r.
A więc kto 1 mi przedstawi najlepszą propozycje ten ma okazje zalatwic sobie staly dochod.
Mozliwosci wynagrodzenia to % z serwera badz stala pensja np 8tys zloty miesiecznie na poczatek.
Co do reklamy kolo 30+ youtube'rów jest pod naszymi skrzydłami itd...
Bez zbędnego gadania
gg: 19863039

Opublikowano

Twoje bajki powinno się czytam dzieciom na dobranoc...

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

8k w miechu to nawet z 1 serwera niewyciagniesz ;p

wyciągniesz ;) trzeba mieć pomysł ale co do autora jest śmieszny.

Opublikowano

Tak właściwie ... Teoretycznie z serwera tyle można zarobić, tylko pod pewnymi warunkami:

1. Serwer jest pod względem fabuły dopracowany, najlepiej z nieliniową fabułą

2. Mapy są ciekawe i niebanalne.

3. Oferta ItemShop jest na prawdę zachęcająca.

4. Nie ma konkurencji, a jeżeli jest to nic nie znaczy.

5. Twórcy takiego serwera są no-life'ami :)

arijh2.jpg

Opublikowano

Da się tyle zarobić, Balmora tyle zarabiała w swoich czasach świetności.

Isamu również tego BMW swojego za zaskórniaki nie kupił :)

Dobra reklama, ciekawy serwer, nieprzekombinowany serwer, serwer najlepiej hard, stabilny serwer i ciekawa oferta w item shopie

I jest hajs, ale żeby tyle zarabiać na 4funie haha :D

"Co do reklamy kolo 30+ youtube'rów jest pod naszymi skrzydłami itd..."

Ciekawe jacy to youtuberzy, bo znam większość większych, mniejszych i jakoś nic o tym nie wiedza :D

"Krótko zwięźle i na temat. Posiadam już 13 serwerów pod moimi skrzydłami."

No, no ciekawe jakie to serwery, bo jakoś nie wydaje mi się żeby teraz stały, chyba chodziło ci o serwery hamachi jakie ogólnie miałeś.

Beka z autora tematu, chciał pomarzyć i go trochę poniosło :D

linki poza mpc

Opublikowano

Cieszy mnie to ze oczywiscie znacie wszystkich ludzi na yt wiecie co sie dzieje itd ale mniejsza o to a co do twierdzenia ze 8 tys to duzo tyle to zarabia miesiecznie 150 osobowy server takze dziekuje i podrawiam....

A do Aincrada, a po co ci te nazwy serverow? Ta informacja zmieni twoje zycie? Nie, rowniez dziekuje i pozdrawiam
Temat do zamkniecia osobe juz znalazlem

Opublikowano

O ku**a, już lecę obczaić co za cuda mam w piwnicy :D

- Ja piernicze, 6 lat swój serwer robię, a tu okazuje się, że w piwnicy mam aż 13 :D (jestem wniebowzięty) :D

arijh2.jpg

Opublikowano

Cieszy mnie to ze oczywiscie znacie wszystkich ludzi na yt wiecie co sie dzieje itd ale mniejsza o to a co do twierdzenia ze 8 tys to duzo tyle to zarabia miesiecznie 150 osobowy server takze dziekuje i podrawiam....

A do Aincrada, a po co ci te nazwy serverow? Ta informacja zmieni twoje zycie? Nie, rowniez dziekuje i pozdrawiam

Temat do zamkniecia osobe juz znalazlem

Żeby taki serwer tyle zarabiał każdy co miesiąc by musiał wydać około 55 zł, na serwerach co trzeci wydaje około 30 zł.

Podaj serwer który zarabia 8k miesięcznie to zwrócę honor...

Tyle odemnie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Przeciez to dzieciak, jego post mowi wszystko za siebie a Wy niepotrzebnie drazycie temat :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Nie odpowiadam tu bo jakoś nie czułem specjalnej potrzeby tutaj zaglądać ;o Dam wam przyklad nightcore ma 50-150 graczy max (server-gówno) a zarabia koło 5tys miesiecznie.

@Aincrad nie podam ci tych serverow napewno nie publicznie :) A jezeli faktycznie ty jako Aincrad to Santriel(co do tego konta nie jestem pewny) napisz mi na gg z checia ci podam bo jezeli myslisz to wiesz kto pisze :)

Nasz "sponsor" chyba się wycofał ..

Nie rozumiem czemu piszesz "nasz" nie sponsoruje ci servera, przykro mi

A ktos tu pisal ile zarabia balmora to koło 40-50 tyś miesiecznie...( a nie 8tys w pierwszy miesiac jak ktos tu stwierdzil)

I wkurwia mnie już wasze gadanie bo nie rozumiem jakim prawem zwykłe osoby, które NIGDY nie miały własnego servera mówią ile servery zarabiają nie mając bladego pojęcia o tym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...