Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ILE RAZY ZDAWALIŚCIE NA PRAWO JAZDY I JAK WAM SIE ZDAWAŁO?

Venixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdałem za pierwszym ale to juz jakis czas temu , osobiscie mam dosc dobre wspomnienia z tym zwiazane bo instruktor bardzo spoko koles , polecam zdajacym zabrac na egzamin paczke fajek i poczestowac instruktora i z nim zajarac , moze pomoc w przekonaniu go do siebie :D Umnie pomoglo , bo nikt inny nie palil i on sie smial ze sami nie palacy ;)

Opublikowano

Ja jeszcze nie zdawałem ale mój brat zdawał.Teoria poszła mu bez problemu(mówił że dużo pytań można na logikę wziąć ) za to miał problemu z praktyką. No i niestety stres go dobił i nie zdał :( Stres robi z ludźmi różne rzeczy ale głównie strasznie dekoncentruje i szczerze to bardzo ładnie jeździł za to popełniał jakiś błąd przez który nie zdał. Raz jak zobaczył egzaminatora- tępego starego dziada to już zaczął się stresować, trząść :( Więc przed egzaminem wyluzuj, posłuchaj może muzyki coś co lubisz i co cię zrelaksuje :) Aaaa btw: Teraz musi zdawać na nowej teorii ;p

Opublikowano

Hehe ;) czytam was wszystkich i powiem wam ze macie racje,trzeba spokojnie do wszystkiego podchodzic a bede tego pozytywne efekty.Ale fakt trzeba tez trafic na w miare egzaminatora a nie na jakiegos buraka, samymi jazdami sie nie przejmuje tylko własnie tym egzaminem . No jakos to bedzie , bede zdawal do tej pory az zdam .Pozdro dla wszystkich zdajacych

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Opublikowano

Najgorsze są testy

Jazda to lajcik

Zdałem za trzecim razem

Najlepiej weź od kolegi/starych samochód i jeździ po łąkach :)

lub gdzieś gdzie nie ma ludzi i drzew żebyś w coś nie zajebał :)

Opublikowano

Teoria za strzałem (1 błąd, pytania miałam identyczne, które przerabiałam dzień wcześniej :))

Jazda za 3 razem, ogólnie bardzo mnie stresowała kamera i egzaminator siedzący obok. xD

Dobrze jest poćwiczyć jazdę z kimś, kto już dłuższy czas ma prawko i pojeździć gdzieś na odludziu.

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...