Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [DEDYK] HYPERCRAFT RPG+SURVIVAL [HEROES 28 KLAS] [FRAKCJE , HORSES] [SKLEP, STRONA, FORUM] [EVENTY] [32GB, XENON E5 - BRAK LAGOW] [200 SLOTOW]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja opinia odnośnie serwera :

Administracja: Ogarnięta, w miarę możliwości pomaga graczom, zdarzają się wyjątki jak na każdym serwerze.(rzecz normalna) są jednak gracze którzy tego nie tolerują i pojawia się FLAME.

Eventy: Ciekawe, dobrze zorganizowane (i tu też zdarzają się wyjątki spowodowane tym że gracze nie czytają tego co się do nich pisze. NIESTETY.)

Spadek FPS na spawnie. wszystko się normuje po wyjściu.

kontakt z administracja dobry. Jeśli chcesz coś uzyskać wejdź na TeamSpeak3.

oceniłbym serwer na 5/6 (ten brakujący punkt to gracze, którzy nie potrafią się zachować.

JEDNYM SŁOWEM : WBIJAĆ

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer moim zdaniem świetny, polecam

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

jak yonjicraft działał to był lepszy do tego 42 klasy działające skille cóż niestety narzekali aby zmienił, zmienił i narzekali że zmienił i padł

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

jak yonjicraft działał to był lepszy do tego 42 klasy działające skille cóż niestety narzekali aby zmienił, zmienił i narzekali że zmienił i padł

Jak grali u mnie gracze i jak pisali cały czas o tym yonjicrafcie to zawsze jak tam wbijałem to zawsze było tam pusto.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Dokładnie, TZW wielki YonjiCraft kiedyś był dobrym serwerem, lecz przy przejściu na minecrafta 1.5 nie poradzili sobie z Heroes'em, w ten czas serwer zaczynał do samozniszczenia.

Na myśl nasuwa mi się tylko jedno pytanie, mianowicie w czy YonjiCraft był lepszy od Hypercraftu?

Opublikowano

Dokładnie, TZW wielki YonjiCraft kiedyś był dobrym serwerem, lecz przy przejściu na minecrafta 1.5 nie poradzili sobie z Heroes'em, w ten czas serwer zaczynał do samozniszczenia.

Na myśl nasuwa mi się tylko jedno pytanie, mianowicie w czy YonjiCraft był lepszy od Hypercraftu?

Może dlatego że poszli na ilość czyli liczba klas a nie ich dopracowanie dodam jeszcze ze zaraz przy Spawnie była tam tablica supervipa i vipa oraz inne platnosci.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Raczej od kiedy straciłem tam admina to serwer się zaczął staczać, hehee...

Yonjicraft kiedyś był najlepszym serwerem RPG w Polsce i przebijał wszystkie inne podróbki "rpg"... Gdyby plugin Heroes nie przeszedł z bukkita na Spigota to stary yonjicraft pewnie dalej by istniał :)

Może ten serwer wam przynajmniej troche zastąpi yonjicrafta :p

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...