Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [DEDYK] HYPERCRAFT RPG+SURVIVAL [HEROES 28 KLAS] [FRAKCJE , HORSES] [SKLEP, STRONA, FORUM] [EVENTY] [32GB, XENON E5 - BRAK LAGOW] [200 SLOTOW]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy włączycie serwer i czy po włączeniu pająki jaskiniowe będą dawać więcej expa?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Odchęciły mnie możliwości i przywileje vipa, szczególnie komenda back. Reszta serwera wydaje się spoko, zaraz wbije.

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Kiedy włączycie serwer i czy po włączeniu pająki jaskiniowe będą dawać więcej expa?

awaria maszyny

Odchęciły mnie możliwości i przywileje vipa, szczególnie komenda back. Reszta serwera wydaje się spoko, zaraz wbije.

Nie rozumiem jakoś na innych serwerach np. Survival VIP ma gamemode lub latanie i nikt nie krytykuje. Tworzylismy vipa tak by jak najmniej psuł grę innym graczom.

jjVvjT4.png

Uczeń
Opublikowano

Witam.

Chciałbym oznajmić, że na serwerze bardzo przyjemnie się gra i jest bardzo ciekawie. : p

Głównym smaczkiem serwera jest plugin Heroes, co dodaje do wojen frakcji, pewnego realizmu i przede wszystkim frajdy !

Polecam, JayFG.

Opublikowano

Teraz, po takim czasie grania, mogę wyrazić moją opinię o tym serwerze:

Heroes:

- Jest prawie że zbalansowany:

- Uzdrowiciel, czyli serwerowy support jest silniejszy od maga. Ma więcej życia i nawet dobre skille/skill ofensywne. Popłakać się można nad jego umiejętnościami leczącymi i wspomagającymi, bardziej nadaje się jako mag.

- Problem z magiem:

- Mag który spamuje skillami? Tu nie ma takiego czegoś, tutaj mag jest "palladynem". Walczy w zwarciu i na dystans. Taki wojownik/mag. Powinno się u niego wywalić skille usprawniające kostur i skill na uniki a dodać umiejętności ofensywne. W końcu przecież jeżeli mag ma mało hp to po co mu skille usprawniające obronę?

- Dobrym pomysłem było by zmniejszenie czasu odnawianie skilli i zmniejszenie obrażeń.

Administracja:

- Miła i uczynna administracja, nie raz jednak jest nie miła (może wtedy mają zły dzień?) ale zazwyczaj jest miła. Pomagają i skutecznie wyłapują cheaterów i oszustów.

- Wygląda jak by od niechcenia robiła eventy, tak na odwal się. Przynajmniej tak ja to widzę.

- Jeżeli chcesz dogadać się z administracją najlepszym sposobem jest załatwienie sobie ts, da to większy skutek.

Tak więc nie jest to epicki serwer ale też nie jest strasznie słaby. Jest po prostu dobry i wciągający.

Opublikowano

Teraz, po takim czasie grania, mogę wyrazić moją opinię o tym serwerze:

Heroes:

- Jest prawie że zbalansowany:

- Uzdrowiciel, czyli serwerowy support jest silniejszy od maga. Ma więcej życia i nawet dobre skille/skill ofensywne. Popłakać się można nad jego umiejętnościami leczącymi i wspomagającymi, bardziej nadaje się jako mag.

- Problem z magiem:

- Mag który spamuje skillami? Tu nie ma takiego czegoś, tutaj mag jest "palladynem". Walczy w zwarciu i na dystans. Taki wojownik/mag. Powinno się u niego wywalić skille usprawniające kostur i skill na uniki a dodać umiejętności ofensywne. W końcu przecież jeżeli mag ma mało hp to po co mu skille usprawniające obronę?

- Dobrym pomysłem było by zmniejszenie czasu odnawianie skilli i zmniejszenie obrażeń.

Administracja:

- Miła i uczynna administracja, nie raz jednak jest nie miła (może wtedy mają zły dzień?) ale zazwyczaj jest miła. Pomagają i skutecznie wyłapują cheaterów i oszustów.

- Wygląda jak by od niechcenia robiła eventy, tak na odwal się. Przynajmniej tak ja to widzę.

- Jeżeli chcesz dogadać się z administracją najlepszym sposobem jest załatwienie sobie ts, da to większy skutek.

Tak więc nie jest to epicki serwer ale też nie jest strasznie słaby. Jest po prostu dobry i wciągający.

Mamy ograniczone możliwości ze względu na brak działających paczek skili.

Co do tych eventów wiadomo jakie są takie są ale opisze odkładnie o co mi chodzi:

Według graczy wygląda to tak jakby zajęło nam to tylko 5-9 minut i mamy event z głowy i z tym się zgodzę jak się jest graczem tak można to zauważyć jednak nam to zajmuje 20-25 minut do 30m nawet dlatego

że głównie mamy spam - "spam event" na msg + ts3 i tylko nas to opóźnia. Było by więcej eventów oraz by były bardziej zróżnicowane gdyby był jakiś moderator od eventów a tak radzimy sobie sami

i z punku widzenia gracza wygląda to trochę amatorsko,

nie chcemy również wprowadzać mini gier dlatego ze są na serwerze głównym a nie długo będzie pełna wymiana graczy.

Dodam jeszcze że nie mogą one być częściej niż raz na dzień bo jesteśmy RPG+Heroes+Survival

Nie mamy złego dnia tylko czasami wchodzimy w kłótnię z dziećmi/cziterami lub wielokrotnymi kłamstwami lub ustawianiem graczy na NIE - sa rózne przypadki że jak nie napiszemy w taki a nie inny sposób nie osiągniemy tego co chcemy.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Po relogu nastąpiły wielkie problemy z moim kontem na tym serwerze:

- Straciłem 18 poziom łucznika,

- Nie mam dostępu do zmiany klasy,

- Mimo że moje przedmioty nadal są zbindowane to nie mogę ich używać.

Mój nick w grze to Snieznik

---------------

Naprawiło się po kilku następnych relogach, ale cofnęło 2 lvl'e.

Opublikowano

nowa prezentacja serwera

Dla moda wiem wiem ze nie mozna pisac posta pod postem wiec zdaje sobie konsekwencje z tego ;]

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...