Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena 1 strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to mój pierwszy temat a za razem 1 strona do tych czas uczyłem sie css html5 i php teraz chcę to wszystko wykorzystać i stworzyć własnego cms'a proszę o oceny nie za surowe :P i pytanie do was czy lepiej zostawić ten box w którym są newsy czy nie pozdrawiam

http://swolek.cba.pl/strona/index.html

@EDIT

Dodałem nowe menu i rejestracje

img-MPCFORING.png

Opublikowano

Reklama, cba.pl :/
Tło według mnie nie pasuje i długo się ładuje jak ktoś ma wolne łącze, a guziki wyglądają jak wyciągnięte z Windowsa 2000.
W panelu z newsami zrób padding na co najmniej na 5px, zmień czcionkę bo nie pasuje, zmniejsz też border-radius ;)
Zamiast dziesiątek myślników użyj <hr />

Co do kodu z HTML5 widzę tylko doctype, stary charset, script(Ale to chyba hostingu), link do css'ów, stopka itp.

Bierz się za HTML5 bo to teraz standard! ;)

Pozdrawiam,

SKmedix

Edit: Dodam że zły dział :P Powinno być w Projekty użytkowników forum -> Strony Internetowe

@Down:
Te które oddzielają newsy.

sygna2014.png

Opublikowano

Reklama, cba.pl :/

Tło według mnie nie pasuje i długo się ładuje jak ktoś ma wolne łącze, a guziki wyglądają jak wyciągnięte z Windowsa 2000.

W panelu z newsami zrób padding na co najmniej na 5px, zmień czcionkę bo nie pasuje, zmniejsz też border-radius ;)

Zamiast dziesiątek myślników użyj <hr />

Co do kodu z HTML5 widzę tylko doctype, stary charset, script(Ale to chyba hostingu), link do css'ów, stopka itp.

Bierz się za HTML5 bo to teraz standard! ;)

Pozdrawiam,

SKmedix

script z hostingu okeej nie długo wprowadzę poprawy zrobie lepsze menu bo masz rację i spróbuje zrobić przejście miedzy stronami w css3 ;)

@edit jakie myślniki???;)

img-MPCFORING.png

Opublikowano

script z hostingu okeej nie długo wprowadzę poprawy zrobie lepsze menu bo masz rację i spróbuje zrobić przejście miedzy stronami w css3 ;)

@edit jakie myślniki??? ;)

@edit 2 dobra dobra xD

img-MPCFORING.png

Opublikowano

Szczerzę to za CMS-a się jeszcze nie bierz bo dużo ci brakuję.

I zabezpiecz profile bo bez logowania bez problemu wszedłem na twój profil:

Profil użytkownika dedikoso2345

Nick: dedikoso2345

Email: [email protected]

Opublikowano

Szczerzę to za CMS-a się jeszcze nie bierz bo dużo ci brakuję.

I zabezpiecz profile bo bez logowania bez problemu wszedłem na twój profil:

tylko jak je zabezpieczyć a to nie moje dane aczkolwiek są takie w bazie ktoś się rejestrował

img-MPCFORING.png

Opublikowano

Box newsów jest brzydki i wogóle cała strona jest brzydka :c Ogarnij photoshopa troche i sie dopiero bierz za taką robote :<

Po 1 to nie photoshop tylko css.... widać już twój poziom a photoshopa umiem.Wystarczyło wejść w moje style

img-MPCFORING.png

Opublikowano

Po 1 to nie photoshop tylko css.... widać już twój poziom a photoshopa umiem.Wystarczyło wejść w moje style

To ty grafike w css tworzysz? o.O

mistrz normalnie

536061453511031953381.png

Opublikowano

To ty grafike w css tworzysz? o.O

mistrz normalnie

Jezus ja pierdziele... człowieku grafikę z menu w ps a ten box i background w stylach... człowieku

img-MPCFORING.png

Opublikowano

Szczerze? jak na pierwszą stronę nie jest tragicznie, lecz cała strona nie powinna być aż tak rozciągnięta, najlepiej ustaw jej określoną szerokość bo na większych rozdzielczościach wygląda kiepsko...

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Ocena 1 strony
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...