Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry polecacie?

kamce24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzidziaj mam do was pytanie. Jakie gry polecacie? Najlepiej zeby była to gra przygodowa gdyż strzelanki mi sie znudziły . Znam 2 dobre gry Heavy Rain i The Last Of US. Chciałbym abyscie mi zaporoponowali własnie cos w stylu tych 2 gier co podałem . Oczywiście cena jak najniższa ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Może FarCry 3 i Tomb Raider? Ekspolrujesz wyspę i takie różne. Będzie trochę strzelania, zbierania przedmiotów ogólnie dobre gry, sam przeszedłem i bardzo mi się podobały.

Opublikowano

Te gry bardzo mi się podobają "FarCry 3" "Tomb Raider" " Uncharted 3" "Red Dead Redemption" ale czekam na dalsze propozycje , bo zamały wybór ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A może teraz mi ktoś powiedzieć, czy The Walking Dead w wersji pudełkowej wyszedł z polskimi napisami?

@top Jak lubisz taki klimat z zombie, ogólnie taki apokaliptyczny to może Metro: Last Light? Również bardzo mi się podobało

Opublikowano

Heavy Rain - świetna gierka. Spec Ops: The Line - świetna gierka. TLoU - co jak co, ale świetna gierka od ND ;) Te gry na move są świetne, jeżeli posiadasz.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a opłaca się kupić diablo 3

Powiem ci grałem w Diablo 3 i gra się mi spodobała jak lubisz takie gierki z 3 postaci to diablo jest OK

DIABLO 9/10

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...