Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wyciek danych

Juri_gag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zawsze dostajemy po dupie, żadnej rekompensaty ani nic... teraz jeszcze czekać lata świetlne żeby zmienić hasło. Coraz bardziej mam ochotę opchnąć konto i jebać tą gre, bo to co się ostatnio dzieje to jest PORAŻKA.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Ej weźcie mi wytłumaczcie czemu jak próbuję zmienić hasło to wywala błędne hasło ? Stare hasło podaje dobre a nowe są O.K.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

mnie najbardziej śmieszy że pierw pare dni lagów dcków itd... teraz wyciek danych. na wescie za lagi poszly ip boosty (20 sztuk) żółci pewnie maja rpki. a my? nic;) teraz wyciek danych ciekawe jaka rekompensata będzie, u zółtych napewno najlepsza na wescie pewnie kolejne boosty a o eu zapomną

jakie ip boosty ? west nic nie dostał O_O

Nie żeby coś ale czemu jak się zalogowałem do clienta to nie musiałem zmieniać hasła lol?

hasła wyciekły z ameryki, wymuszenie zmiany hasła dostały te osoby co mają słabe hasło(ciekawe jak to sprawdzają) lub właśnie ameryka

Opublikowano

zabawne? to czemu riot się pucuje do tego i boostuje westa? chciałbym żeby za problemy z netem dawali boosty. ostro bym świrował. niestety tak nie było;) a ze ty tego nie doświadczyłeś to możesz się tylko cieszyć bo nawet w kleincie było info że mają problemy z grą itd... także daruj sobie komentarz jak nie wiesz o czym mówisz.

a co do tych wszystkich errorów z logowaniem, domyślam się że jest przeciążenie na stronie. nie moge zmienić hasła na zadnym refku z botmaszyn. glowne miałem zalogowane na stronie to nie było problemu, ale na inne nie moge sie lognąć także domyslam się że serwery szaleją i trzeba chwile poczekać

pozatym zauważcie że w kliencie jak wpiszecie inne hasło do konta to wyswietla sie ze jest błędne a nie że trzeba je zmienić (sprawdzone) także raczej nic nie stracicie;) bo gdybyście stracili to byście mieli odrazu błędne hasło na właściwym, i brak komunikatu.

Chodziło mi o problemy ze stroną zjebie

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Co do bezsensownej gadaniny powyżej:

1. Dane zostały wykradzione z serwerów amerykańskich, więc za co niby chcecie rekompensatę? -,-

2. Hasła są zaszyfrowane i złamanie trudniejszych haseł jest prawie że niemożliwe (Strzeżcie się osobniki z hasłami QWERTY123, ZAQ1ZAQ1 etc.)

3. Co do najgłupszych postów - chcecie zgłosić RIOT na policję bo zapłaciliście za RP? Gdybyście czytali regulaminy to byście wiedzieli że nawet jutro RIOT mógłby LoLa bezkarnie wyłączyć a wszystkie wasze skiny itp. itd. przepadłyby na wieki. Tak, wy się zgodziliście na to.

Opublikowano

Dokładnie jak up napisał, dodatkowo w regulaminie pisze, że konto należy do RIOT GAMES, a nie do was, a więc mogą z nim zrobić co chcą, wy po prostu z niego korzystacie.
Mi nie działało zmienianie hasła, bo na poczatku probowalem zmienic na takie samo, potem dodalem tylko 1 cyfre , za 1 razem blad a za 2 juz dzialalo... dodatkowo każdy chyba dostał wymuszenie zmiany hasła, bo ja mialem haslo zlozone z duzych znakow, malych znakow i cyfr a wiec watpie aby bylo slabe... dodatkowo mialo wiecej niz 10 znakow
Możliwe, że każdy ma zrobić trudniejsze hasło od swojego aktualnego aby mu działało, ja naprzykład dodałem kilka znaków i wtedy zadziałało

Opublikowano

Co do bezsensownej gadaniny powyżej:

1. Dane zostały wykradzione z serwerów amerykańskich, więc za co niby chcecie rekompensatę? -,-

2. Hasła są zaszyfrowane i złamanie trudniejszych haseł jest prawie że niemożliwe (Strzeżcie się osobniki z hasłami QWERTY123, ZAQ1ZAQ1 etc.)

3. Co do najgłupszych postów - chcecie zgłosić RIOT na policję bo zapłaciliście za RP? Gdybyście czytali regulaminy to byście wiedzieli że nawet jutro RIOT mógłby LoLa bezkarnie wyłączyć a wszystkie wasze skiny itp. itd. przepadłyby na wieki. Tak, wy się zgodziliście na to.

co rozumiesz przez trudniejsze hasła ? łamanie hasła do 10 znaków składających się z liter i cyfr na mocnej grafice to kilka dni roboty.....

Opublikowano

Tak... wnerwiające trochę. Dziś się zalogowałem normalnie i zacząłem normala, a tu nagle wywaliło z gry (to akurat był problem z moim pc) a gdy chciałem się zalogować ponownie to wymagana zmiana hasła. Trochę mi to zajęło, przez co miałem afka w grze przez jakieś 10min.

A co do tego błędu przy zmianie hasła - jeśli się nie myle hasło zmienia przy pierwszej próbie, tak więc gdy pojawi się ten błąd wystarczy go olać i iść grać a hasło i tak będzie zmienione.

Opublikowano

co rozumiesz przez trudniejsze hasła ? łamanie hasła do 10 znaków składających się z liter i cyfr na mocnej grafice to kilka dni roboty.....

Wątpie aby Riot tak słabo zaszyfrował te dane, aby mógł je złamać każdy nołlajf -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...