Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Skiny Pool Party

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj zostały zamieszczone na how2win oraz youtubie skiny do 4 postaci typu Pool Party.

A są nimi:

Lee sin

cti7.png

Link do prezentacji:

5fs7.png
Graves:

8aly.th.png

Link do prezentacji:

5fs7.png
Leona:

iyfv.th.png

Link do prezentacji:

5fs7.png
Renekton:

4vkw.png

Link do prezentacji:

Opublikowano

Czego ten riot jeszcze kuźwa nie wymyśli... Skiny chujowe, może jeszcze fajnie wygląda Renekton a reszta to [...]

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Fajny recall lee sina ta palma ; )

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Czy w tle lee sina nie ma Orianny?

Chyba to jest ori :D

@top

Fajnie by było gdyby wyszły takie skiny , na pewno wziąłbym lee sina :D

Opublikowano

Skiny ciekawe, nie mam jednak ani renektona ani lee sina :<

Oby te skiny wyszły tak, żebym akurat uzbierał xD

Szkoda, ze riot robi skiny do lee sina, który ma już 3-4 a Syndra, Kha Zix czy Rengar mają po jednym ;/.

Opublikowano

W Lee Sinie podoba mi się tylko art i "B" a tak po za tym to wolę już mieć inny skin do niego bo jak go kupie to będę pewnie żałował xD. Dlatego, że jak będzie zima, a ja będę grał Lee Sinem "letnim" to będę tęsknił bardziej za wakacjami XDDDD.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

nigdy nie mogłem sie zdecydować na zaden skin do renektona, chyba go znalazłem. może jeszcze graves? aczkolwiek mój graves więzień czy jakoś tak bardziej mi sie podoba, broń jak w quake;d

Opublikowano

Lee sin , MOM PLEASE.

To będą takie skiny co przez pare dni/tygodni są a potem nie bedzie można ich kupić?

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Jakby się przypatrzeć, to w tle Renektona w jakimś tam basenie siedzi nawet Darius, ale aby Riot zrobił skiny dla 50% championów z LoL'a... impossible.

Co do skinów... u Gravesa podoba mi się wszystko, oprócz modelu - jest ch**owy. Leona - mój ulubiony support, a model skina, jak i animacje są ŚWIETNE, na pewno kupię. Renekton - to samo co Leona: model + animacje = <3. Też kupię. Lee Sin... nie jest zły, może się skuszę, chociaż tylko model i recall są fajnie zmienione, skille słabo zmienione.

Będą po 975, czy 1350? Wiadomo może? No i czy będzie bundle? :D Bo nie mam żadnej z tych postaci. :D

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Skiny takie w miarę. Jak dla mnie do lee sina najgorszy potem leona, graves a najlepszy renekton. Może bym wziął renektona ale nie wiem.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jakby się przypatrzeć, to w tle Renektona w jakimś tam basenie siedzi nawet Darius, ale aby Riot zrobił skiny dla 50% championów z LoL'a... impossible.

Co do skinów... u Gravesa podoba mi się wszystko, oprócz modelu - jest ch**owy. Leona - mój ulubiony support, a model skina, jak i animacje są ŚWIETNE, na pewno kupię. Renekton - to samo co Leona: model + animacje = <3. Też kupię. Lee Sin... nie jest zły, może się skuszę, chociaż tylko model i recall są fajnie zmienione, skille słabo zmienione.

Będą po 975, czy 1350? Wiadomo może? No i czy będzie bundle? :D Bo nie mam żadnej z tych postaci. :D

Do Gravesa przez pierwsze dni będzie po 975, później po 1350. Reszta za 975.

Co do skinów to Graves i Renkton must have. :>

Opublikowano

Battlelety mówiły już o tym miesiąc temu :D

Skiny mi się podobają, art do Lee jest zbyt zajebisty :P

Świetne splashe:

Lee podrywający Nidalee ( <3) no i Ori. Zajebisty wisiorek Warda na tym kiju po lewej stronie.

U Renektona widać Ziggsa, Gragasa, Lulu, Urfa, Ahri, Zaca, Khazixa, Teemo i jeszcze dwóch pomiędzy Teemo których nie rozpoznaje :P

U Leony Taric goni Lux (Not so gay, ha?) I Ez po prawej stronie.

U Gravesa Aatrox, Ziggs, Garen, Kata i chyba Ashe.

Co jak co, ale splashe to najwyższa klasa. Graves ma zajebiste szczegóły, słuchawki czy ten naszyjnik, o splashu Lee nie wspominając, cała postawa, model i szczegóły.

Opublikowano

Świetne skiny, do lee sina i renektoma mam, więcej mi nie potrzeba.

Do Gravesa na pewno wezmę, bo to mój top2 champ według rozegranych rankedów xDD

Do Leony pomyślę.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

o9j91.jpg

Jeszcze dla ciekawskich, postanowiłem sprawdzić, kogo widać na splash'ach (oprócz lee, leony, gravesa i rene ofc :D):

Graves:

-Aatrox

-Ziggs

-Darius

Lee:

-Orianna

-Nidalee

Leona:

-Ezreal

-Nami (?)

-Janna (?)

Renekton:

-Khazix

-Ryze

-Elise (?)

-Gragas

-Lulu

-Urf

-Ahri

-Zac

-Ziggs

W każdym razie splashe się im udały. :P

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...