Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowości

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OBlog_BFPlay4Free_580x201.jpg

W końcu może coś się ruszy z bf-kiem widać,że rezultaty narzekań i spamingu na forum itp. coś podziałały ?

jest i odpowiedź dość ciekawa od Vitalbullet(a) (developera) i jak narazie trzyma nas w napięciu jako niespodziankę.

Cóż teraz to sobie możemy marzyć co to będzie za niespodzianka ? może nowe bronie ? a może nowa mapka rush co bardziej bym stawiał na basre kto wie ? trzeba czekać... grunt rzeczy,że ruszą te 4 litery i dadzą coś co może nas zaskoczy w każdym bądź razie niech coś robią żeby tak nudą nie wiało i nie lali ciepłym prostym moczem przy obiecankach jak i nic nie robieniu.

m81s10.jpg

Opublikowano

Tak sobie myślałem i chyba wymyśliłem,że bardziej prawdopodobniej dadzą nowe bronie i zapewne jak kiedyś ktoś wspominał o wyższych lvl-ach,więc bym się nie zdziwił jakby podnieśli max lvl-e :D

Jak narazie nie ma żadnej wzmianki,gdyby ktoś chciał śledzić na bieżąco podaje linka:

Opublikowano

Serio wy jeszcze wierzycie ze oni zrobią coś co nas zaskoczy( w sumie może negatywnie ale też zaskoczenie), dodadzą znowu albo gówniany rush, albo bronie którcyh statystyki są wywalone w kosmos. Wątpie w to że zaskoczą pozytywnie ale może wireszcie zaczną się tą grą zajmować naprawdę a nie dawać idiotyczne oferty na zamknięcie japy. Zapewne ma to też znaczenie że premiera BF4 się zbliża i EAsy przypomniało sobie o tym projekcie. Mnie by zawskoczyli pozytywnie jeśli by wzieli i popracowali nad optymalizacją gry i rozbudowali menu dot. ustawień grafiki, z chęcią by zobaczył bronie które mają sensowne statystyki, mogli by dać m79 albo m32 dla każdej klasy, dla medyka jakiś dobry zestaw za odpowiednią kwote i może jakiś nowy pojazd/ maszyna latająca

b6b78815.png

Opublikowano

Lista zyczen:

-3nowe mapy (nierealne)

-Opcje w ciagu gry

-Po dwie bronie dla klasy + 2 dla kazdej

-Tryb DeathMatch i ruch do kazdej mapy

-Dodanie nowych pojazdow ( np.4 rodaje ppjazdow na papie typu btr 2ruskie i 2 2ameryki

-Nowa nacja na nowych mapach

-Ustawianie ticketow np. 5000 lub 10000 (epic)

-Dodanie sensownych pakietow

-Mozliwosc spawnienia sie na punktach

Dodam wiecej po przemysleniu ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Pewnie super mega hiper ultra wspaniała rush-mapa która się niczym nie różni od zwykłej prócz tego ze są mcomy zamiast flag (o dalian chodzi) albo nowe OP bronie , może takie połączenie L85 z Famasem...

LOL

Opublikowano

no to czekamy ;p ale szczerze wolał bym jakas nowa mape niz kolejna rush ;p

a moze teraz podstawa do p4f zamiast bf2 bedzie bf3 wkoncu idzie bf4 xD

lol co ja pisze o.O

Gdyby p4f stał na silniku bf3 czyli jakiś tam FrostBite to mój laptop by wybuchł ;_;

Ja to bym chciał jakąś nową mapę, całkowicie jakąś śnieżną... Gdzie było by dużo gór... Albo jakąś mapę z battlefield 2

MOŻLIWOŚĆ POŁOŻENIA SIĘ CHOCIAŻ DLA SNAJPERA... (szlak mnie trafia jak stoję w miejscu gdzie jest dużo trawy, a ja muszę co najwyżej kucnąć...)

Żeby znerfili te cholerne bronie typu Famas L85...

Żeby snajperki były lepsze od up... (chodzi o bulletdrop)

Możliwość respawnu się na flagach

Możliwość zmiany klasy w bitwie

Dać większy max lv

Chyba wszystko...

PS : Zapomniałem dodać że i tak gówno zrobią.

Opublikowano

Dodadzą l86a2 i to medycy będą kampić.

W sumie to też nie koniecznie,może w końcu medyk będzie mógł bardziej używać broni z biodra czyli z małym ads.I wtedy może będą jakieś szanse na bliskich kontaktach z famasami itp.

Bo na chwilę obecną jakby nie było medyk musi zazwyczaj używać celownika,bo zabijać z biodra przy bliskim starciem ze szturmem i jego broniami medyk ma małe szanse.

Opublikowano

Panowie tak czy siak nic z tego nie bedzie :( To sa tylko masze domysly, fajnie by bylo jakby to wszyskto dodali wtedy duzo nowych osob by zaczelo grac, ale jednak by musialbyc jakis duzy update...W sumie zrobienie (przerobienie z bf2) to dla takiego studia jak EA czy Easy to pikus (Pan pikus) Oni chyna nie rozumia ze gdyby pododawali rzeczy zdobyli by wieksza klientele niz tylko takich ktorzy kupuja famasy, l85 i pakiety ( Nikogo nie obrazam sam gustuje w pakietach). Moglo by wtedy powstac cos przypominajacego BF BC2 ktore jest znakomite badz chociaz BFH ktory ma tez sporo mam i ok. 4 tryby. My tak czy siak i tak niczego nie wskuramy. :( Ale ja i tak bede w BF gral bo to moja ulubiona gra :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

a moze teraz podstawa do p4f zamiast bf2 bedzie bf3 wkoncu idzie bf4 xD

Za wysokie wymagania, chyba. Jeżeli pamiętam jak twórcy tłumaczyli tak niskie wymagania to była to chęć umożliwienia, aby - cytuję - "mniej zamożni gracze z Polski lub Brazylii też mogli sobie pograć." Wtedy zależało im na promocji BF3, a teraz nie muszą tak dbać o promocję, bo wierzą że fani do nich wrócą po więcej.

Opublikowano

Po tym jak wprowadzili pakiet z G53 teraz moga tylko podniesc max lvl do 35 i dac nowe pukawki, na nic wiecej nie licze. Biznes to biznes, pewnie wiekszosc graczy tak jak ja dobijajac 30 poziom nie inwestuje juz w postac tylko gra innymi klasami for fun, a korporacji to sie srednio oplaca. Najwiekszy profit beda mieli z podniesienia max poziomu i odblokowania broni na 3x za np 27k founds, albo kupna za 4-5k.

Opublikowano

No to już można nie napalać się na więcej... już mniej większy rąbek tajemnicy wyjawniony ? raczej tak,a więc co to za testy będą m.in:

Poprawa gry(balans) - ahahahahhah zadowoleni ^.^ ?

Dostosowanie poprawek

Zlikwidowanie opóźnienia

Także będą to najpierw testy na PTE battlefield... i będą prosić o sugestie i wyłapanie błędów i tego na chwilę obecną będzie.

Opublikowano

Uwaga! Już dziś nowy pakiet! Do kupienia nowy pakiet L85+m145+Nemezis+Predator+Viper+m1911 elite za jedyne 10000 funds!

A tak serio, to poza optymalizacją wątpię żeby coś zrobili. A propo tych zmian, myślę, że zaczęli pracować nad p4f przez tą akcję z bfh, przez którą dużo starszych graczy battlefielda heroes odeszło.

Opublikowano

A,więc i jednak będą nowe bronie i inne ulepszenia.

Poza tym musimy coś zaradzić z tym nowym spotted/zaznaczanie(emoty:typy amunicja,apteczka itp.) mianowicie gdy wciskaliśmy na klawie "Q" wyświetla się nam ta tabelka z możliwością wybrania np.dostrzeżono zrozumiano teraz to co zrobili to trzeba być masochistą,żeby tego używać,a nie powiem przyzwyczaiłem się do używania tego jak ktoś mnie uleczył z defi klikałem na zrozumiano czy nie raz jak trzeba było mi ammo teraz jak takie coś przejdzie z PTE na Oficjalne serwery to będzie lipa mianowicie trzeba będzie dłużej przetrzymać "Q" i dopiero nam się ukaże ta tabeleczka.Przecież użycie tego w biegu = strata czasu i do tego mniejszy brak kontroli,a kończąc na dedzie przez to.

Najlepiej jest jak jest teraz wciskamy "Q" i pojawia się nam ta tabelka odrazu,a nie to co zrobili teraz na PTE trzeba czekać kilka sekund za kim się ukaże.

No chyba,że wam to nie przeszkadza,albo wcale tego nie używacie w co wątpię,bo według mnie nie raz jest bardzo przydatne i ratuje nawet przed dedem,a dokładniej przed sniperem z daleka przy sprawdzaniu dostrzeżono.

Opublikowano

Mam nadzieję, że tego nie wprowadzą bo taka operacja spowolniła by grę. Z przyzwyczajenia już wystrzelałem parę pocisków przez przypadek.

A co do PTE to powinni postawić na normalnych serwerach bo te lagują w ch** i przy takim czymś testować broni niema sensu. I jeszcze bugi chcą by raportować.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

L86a2- dla medyka według mnie za słabe czyli za wolny ma wystrzał coś jak ma m60,więc na tą chwilę nie ma szans konkurować nawet z mg36 czy z Qbb95 nie mówiąc z tych 4 za to dużo ma amunicji 90/180 tutaj duży plus.

Acw-r Ta broń już może konkurować z tych 4 broni jakie mają wyjść.Broń ta będzie miała potencjał podobny do l85a2 za to szybszy czyli lepszy .

Jng90-Bardzo podobny do l86 tyle że ma trochę większy opad no i więcej ammo 7/14.

M5k-Bardzo krótki zasięg tak jak i niskie obrażenia na długi dystans i też myśle że nie ma szans konkurować z g53 czy mp5 a nawet i z as-valem.

Opublikowano

Z tych nowych broni spodobała mi się tylko dla szturmowca, ale przynajmniej nie są przegięte, to jest plus.

Spotkałem NovaSakke na serwerze, może będę na filmiku ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...