XPUNKSX Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam , tak jak w temacie mój problem jest prosty , stworzylem konto w elsword na serwerze NA 'solace' i chcialbym grac na polskim wytlumaczy mi ktos jak sie zmienia serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Musisz pobrać polskiego Elsworda. pl.elsword.org NA i PL to co innego, nie wiem po co robiłeś tam konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPUNKSX Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zrobilem tu konto , gdyz to bylka pierwsza strona elsword na google , nie bylo tak zle tylko ceny ubran z item shopa :P Dzieki wielkie za pomoc :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.