Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie te Hejty ? Serwer wystartował i stał całą noc bez żadnych problemów a tak dużo osób pisało że serwer będzie padał a tu nic się nie dzieje ;)

Zapraszam Wszystkich serdecznie .

Serwer stoi 12h a Ty juz pewny i dumny ze serwer bedzie stal i stal bez problemow zadnych.Nigdy nic nie wiadomo :) a na serwer wbije za 10-14 dni :).
00381637475378013724.png
  • Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi 12h a Ty juz pewny i dumny ze serwer bedzie stal i stal bez problemow zadnych.Nigdy nic nie wiadomo :) a na serwer wbije za 10-14 dni :).

ale chodzi mi tutaj teraz Ze zawsze jak serwer startuje to pada z powodów ddos a tu nic ;)<3

Jasny chuj z tym waszym downloadem, pozdro ; ]

Nie wiem z czego pobierasz Ale tu masz https://mega.co.nz/#!MRlXWQDT!JKAe0h9eKnbGFk86_kFF7nQebn5gpWFYvsP_vM7Ey08

serwer on ?

Tak Serwer On.

Opublikowano

Server Cavis a client serwera Astoria?....

Czyta się całą prezentację a nie gimbusie na ostatnią stronę przewijasz <_<

Było wyraźnie napisane że serwer odkupiony i tylko zmieniona nazwa serwa

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Siema a mi serwer nie chodzi, ściągłem privka, łatkę też i błąd w logowaniu . :((:(

Aktualnie gra na S2

mag 65lvl 55j

Pro SP:)

Opublikowano

I pliki poprawione. Ale tak to jest jak się prezentacji nie czyta .

Bo to jest cała Astoria tylko wymyslili nazwę serwera Cavis i tyle . Nie polecam wielkie jedno Dno ... Prawie cała Administracja jest ta sama ;]

Zapraszam Na TeamSpeak to się przekonasz że tak nie jest ;) Albo daj jakieś dowody.

Opublikowano

Siema a mi serwer nie chodzi, ściągłem privka, łatkę też i błąd w logowaniu . :((:( ---- co mam zrobic ?

Aktualnie gra na S2

mag 65lvl 55j

Pro SP:)

Opublikowano

Moze latke zle wgrywam, ja ją wgrywam do głównego folderu ..

wgraj do folderu pack łatke :)

Serwer od wczoraj działa bez żadnego problemu więc jest stabilnie :) Zapraszam do gry oraz na TeamSpeaka : TS3-Metin.pl

Opublikowano

Nie zagram, nie zamierzam siedzieć i dropić godzinami trutek stalek i innych rzeczy.

30 min za długo okej, cześć.

Dziś będzie działał licznik na stronie bo w braku czasu zapomnieliśmy o Nim . Po ściągnięciu clienta trzeba ściągnąć łatke z dnia wczorajszego z godziny około 23 . :)

Opublikowano

Ile graczy online? Skąd bronie na 75? W ile wbije 130?

Z graczami nie wiadomo dokladnie jak jest bo licznik narazie na stronie nie dziala :).Bronie na 75 rip i av2 a 130 wbijesz w mniej wiecej 7h.
00381637475378013724.png
Opublikowano

@2edit

sprawdzilem ceny fakt wszystko kosztuje tyle ile napisalem -_- 36 x 17zl juz maja i pewno nietylko .. dzieci wbily i w 1 noc wykupily caly IS haha... ta cena zwoju .. normalnie cudo wiem ze serw musi na sb zarabiac ale 31 niecale zlote za 1 malutki item ktory mozna tylko raz uzyc ?

17zł odjąć 49/51% (zależy od usługodawcy) dla usługodawcy i jakiś procent dla skarbówki? generalnie ja na takiej usłudze (tylko na czym innym nie metinie) mam 35gr za sms za 1,23zł. więc co mają z tych 17zł? max 5.. teraz podlicz opłaty za TS, maszyne, stronkę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...