Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siemanko. Pobrałem klienta, pobrałem łatkę, wbijam na serwer, ładuje się pokazuje pasek interfejsu i wywala metka z błędem: "???? ???? ??????" i mam do wyboru: "Tak/Nie".
Nie mam bladego pojęcia co to kur*a jest. Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzić, prosiłbym bardzo o wyjaśnienie.

Z góry dziękówa.

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo ludzi gra?

ZR_o79.gif

Opublikowano

nie polecam serwa , administracja rozdaje bany co sekunde , z głupich powodów . np. Kumpel otrzymał bana za to że pokazał komuś trute na ogólnym , na tydzien -.-

Opublikowano

nie polecam serwa , administracja rozdaje bany co sekunde , z głupich powodów . np. Kumpel otrzymał bana za to że pokazał komuś trute na ogólnym , na tydzien -.-

Kolega dostał bana za to, że rozpowiadał bajeczki iż GM rozdaje jakieś przedmioty.

Więc zachowaj zbędne słowa dla siebie = )

wysłałby mi ktos plik ktorym odpala się clinta bo mi znika po wypakowaniu

Spróbuj wypakować klienta z wyłączonym anty wirusem, wątpie aby był jakiś wirus wręcz niemożliwe, jeśli nie pomoże to upnę Ci ten pliczek.

Opublikowano

no wlasnie zawsze wypokowuje z wyłączonym anty i nic to samo takze prosilbym zebys wyslal/a jesli mozesz

Opublikowano

easy, a truta w is za 1500sm? pozdro, to powinno dropić na mapce 100+ tak samo jak bronie 65lvl i stalki, a nic nie dropi. i taki to easy, że jak na mniejszym lvl się nie dropnie z metków w lesie to trzeba wbić 120lvl+ korzystając z monet na większe yang żeby było można kupić stalke i broń na 65 od innych graczy. bo inaczej zwyczjnie nie będziemy mieli na to kasy. :)

Opublikowano

@UP nie od razu z pyskiem do kolegi.Grzecznie się wyraził to ty nie wjeżdżaj z przekleństwami.Serwer startuje dzisiaj czy wystartował wczoraj? (nie doczytałem ;) )

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

wystartowal wczoraj o 22:00

@edit

wbilem zobaczylem i tak nieradze grac sura .. bo wiadomo pierw wp potem bm bo zwoj cofania um kosztuje nwm ile bo error ale koles w metku powiedzial ze 30 zl a truta ktora kupilo juz ,,36,, osob kosztuje 17 zl wiec jak na 1 noc juz maja kasy ... serw dla zysku wszystko w is ... zwoj statusu omg czemu niemogl byc w sklepie ? dobre... i jak chcesz grac sura bm to musisz tez expic sura bm -_-

@2edit

sprawdzilem ceny fakt wszystko kosztuje tyle ile napisalem -_- 36 x 17zl juz maja i pewno nietylko .. dzieci wbily i w 1 noc wykupily caly IS haha... ta cena zwoju .. normalnie cudo wiem ze serw musi na sb zarabiac ale 31 niecale zlote za 1 malutki item ktory mozna tylko raz uzyc ?

Opublikowano

Kilka pytań:

-Zmienialiście dmg klas , czy wciąż liczą się tylko hity?! -.- (Pytam po raz 3, 0 reakcji.)

-Zwiększyliście resp metków? Bo w tych pierwszych dniach bardzo trudno było o stal , czy bojowca. (chyba że nocką się szło, ale ja o 2 nad ranem też nie miałem :])

-Niektórzy mówili, że po notatkach są te topory, a je się oddaje co 1h. Jedni twierdzili, że to bug, drudzy że nie. Jak jest na prawdę?

-Ile osób mieliście na start? ^^

-Poprawiliście trochę drop trut? W końcu to easy, nie medium żeby dropić trutkę w 1/1,5h. :/

Opublikowano

To jest Medium a nie Easy ! źle jest tam napisane .

Tylko ja nie dostaje skrzynek ucznia, po tej 1?

@Edit

Już ok, wystarczył relog. :]

Opublikowano

Gdzie te Hejty ? Serwer wystartował i stał całą noc bez żadnych problemów a tak dużo osób pisało że serwer będzie padał a tu nic się nie dzieje ;)

Zapraszam Wszystkich serdecznie .

Opublikowano

Gdzie te Hejty ? Serwer wystartował i stał całą noc bez żadnych problemów a tak dużo osób pisało że serwer będzie padał a tu nic się nie dzieje ;)

Zapraszam Wszystkich serdecznie .

Nie chwal dnia przed zachodem słońca.

Opublikowano

Serwer wystartował i działa bez żadnych problemów, zapraszamy do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...